שלום,
אני מחפש איש מקצוע שיכול לאבחן מקור לזימזום ברמקול (נשמע הכי בולט בנגינה על עוד - ואני מאוד אוהב עוד). אבל גם בשירים אחרים הזמזום נוכח, ונראה שזה מגיע מאלמנט מסוים.
הרמקולים לא מוגברים.
הרמקול כבד מכדי להזיז אותו בנוחות - 50 ק״ג.
המלצות?
אני בפרדס חנה,
טל׳ 0506808182
אבחון ותיקון לרמקול בבית הלקוח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא בדיוק מה שביקשת, אבל אולי זה יועיל לך לאתר את התקלה.
תחפש תקלות עם סיגנל סינוס ממחולל, זה יכול להיות אפילו מאפליקציה בפלאפון או במחשב. זה מאפשר לך לעשות sweep למצוא את התדר שגורם למצב הזה לקרות. כך תוכל בצורה עיקבית לשחזר את הבעיה ולא לחפש קטעים מסוימים שבהם זה אולי קורה.
אני מניח שכבר פסלת את כל שאר השרשרת על ידי הצלבת כבלי הרמקולים?
זה יכול להיות מהרבה סיבות, נתקלתי בעבר בממברנה שנגעה בחוט מהצד האחורי, בממברנה שיצאה ממירכוז, ועוד כמה דברים שונים. לצערנו חלקם דורשים חלפים מקוריים או תיקון האלמנט. מה שמביא אותנו לנקודה הבאה, האם ניסית ליצור קשר עם היבואן של החברה בארץ? על איזה רמקול מדובר אם אפשר לשאול?
תחפש תקלות עם סיגנל סינוס ממחולל, זה יכול להיות אפילו מאפליקציה בפלאפון או במחשב. זה מאפשר לך לעשות sweep למצוא את התדר שגורם למצב הזה לקרות. כך תוכל בצורה עיקבית לשחזר את הבעיה ולא לחפש קטעים מסוימים שבהם זה אולי קורה.
אני מניח שכבר פסלת את כל שאר השרשרת על ידי הצלבת כבלי הרמקולים?
זה יכול להיות מהרבה סיבות, נתקלתי בעבר בממברנה שנגעה בחוט מהצד האחורי, בממברנה שיצאה ממירכוז, ועוד כמה דברים שונים. לצערנו חלקם דורשים חלפים מקוריים או תיקון האלמנט. מה שמביא אותנו לנקודה הבאה, האם ניסית ליצור קשר עם היבואן של החברה בארץ? על איזה רמקול מדובר אם אפשר לשאול?