חוות דעת על מקרר של אסקו קו אפס רוחב 120 ס"מ

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
davd12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אנחנו לפני כניסה לדירה ומחפשים מקרר קו אפס רוחב 120 ס"מ.
ראינו דגמים של מס' חברות: גורנייה, אסקו, סמסונג (bespoke), סימנס, בוש, ליבהר ודה לונגי.
כרגע אנו נוטים לכיוון אסקו דגם RFN232041B (גובה 2 מ') - קישור:

https://www.kubiz.co.il/items/5324586-% ... RFN232041B

ניסיתי למצוא מידע על החברה ועל המקרר הזה - קראתי שאסקו וגורנייה נרכשו ע"י Hisense, אסקו נחשב למותג פרימיום מעל גורנייה, הדגם הזה כנראה קיים בשוק מסוף 2020, ושאסקו (וגרונייה) מייצרים בסלובניה ובסרביה.
העניין הוא שלא הצלחתי למצוא אפילו ביקורת בודדת על המקרר הזה (גם לא באתרים בחו"ל), למרות טענות של המוכרים שזה דגם מאוד נמכר בארץ.
(הייתי מצפה שאם הוא אכן נמכר הרבה ונמצא בארץ מס' שנים יהיו עליו חוות דעות, לפחות בודדות)
הייתי שמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר/התנסה עם המקרר הזה - יתרונות/חסרונות, האם מומלץ וכו'.
בנוסף, נאמר לנו שהיבואן הוא ח.י , לא מכיר את השירות שהוא נותן וגם אשמח לדעת מה הניסיון של החברים בפורום עימו.
תודה

contact64
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

קניתי את הדגם הנמוך יותר (185 ס"מ) ל 2 דירות של הילדים שלי - שניהם בשימוש שנה ובנתיים מאוד מרוצים ממנו.
יחד איתו קניתי גם מוצרים נוספים של אסקו וגורניה (כיריים, מדיח, מכונת כביסה ומייבש, תנור ומיקרו אינטגרלי)
גם מהם אנחנו מאוד מרוצים.
לגבי השירות - נזקקנו לשירות פעמיים בשני מדיחי הכלים (גורניה) - מדיח אחד הגיע תקול - הכניס מיים למדיח גם במצב כבוי - ניסו לשכנע אותנו לתקן ולקבל פיצוי - שלא הסכמתי הוחלף בחדש ללא ויכוח.
בשני נתגלתה נזילה אחרי כחצי שנה בגלל שהמסילה של הגומי שאוטם יצאה מהמקום - טכנאי הגיע ולא הצליח לתקן ץ דיבר עם המנהל שאמר שיגיע בעצמו לתקן (מה שלא קרה) ואז אחרי שבועיים התקשרו לתאם החלפה בחדש (אפילו בלי שביקשנו).
בסך הכל מרוצים מהשירות של ח.י. (עונים לטלפון בלי צורך להמתין שעות למוקדן כמו בחברות אחרות , והתיאום טכנאי תוך יומיים בממוצע)

בני

FeDotCom
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

01/03/2024 21:06  
davd12 כתב:
היי,
אנחנו לפני כניסה לדירה ומחפשים מקרר קו אפס רוחב 120 ס"מ.
ראינו דגמים של מס' חברות: גורנייה, אסקו, סמסונג (bespoke), סימנס, בוש, ליבהר ודה לונגי.
כרגע אנו נוטים לכיוון אסקו דגם RFN232041B (גובה 2 מ') - קישור:

https://www.kubiz.co.il/items/5324586-% ... RFN232041B

ניסיתי למצוא מידע על החברה ועל המקרר הזה - קראתי שאסקו וגורנייה נרכשו ע"י Hisense, אסקו נחשב למותג פרימיום מעל גורנייה, הדגם הזה כנראה קיים בשוק מסוף 2020, ושאסקו (וגרונייה) מייצרים בסלובניה ובסרביה.
העניין הוא שלא הצלחתי למצוא אפילו ביקורת בודדת על המקרר הזה (גם לא באתרים בחו"ל), למרות טענות של המוכרים שזה דגם מאוד נמכר בארץ.
(הייתי מצפה שאם הוא אכן נמכר הרבה ונמצא בארץ מס' שנים יהיו עליו חוות דעות, לפחות בודדות)
הייתי שמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר/התנסה עם המקרר הזה - יתרונות/חסרונות, האם מומלץ וכו'.
בנוסף, נאמר לנו שהיבואן הוא ח.י , לא מכיר את השירות שהוא נותן וגם אשמח לדעת מה הניסיון של החברים בפורום עימו.
תודה
...
תבדוק מי היבואן שמשווק ע"י קובי'ז.
לא יודע האם זה טוב או רע, בפעם האחרונה שבדקתי זה לא היה ח.י.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #4 

אישית לא אהב לגעת בכל מיני מכשירים עלומי שם.
תמיד תשאל את עצמך כמה יעלה לך חלק חילוף בעוד 5 שנים (אם בכלל יוכלו לספק לך חלק) של מכשיר שבקושי נמכר בארץ.

ממליץ להצמד לחברות יותר נפוצות/ידועות.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”