צריך עזרה, יש לי בעיה מוזרה עם ה-WIFI..
מאז שעברתי לסלקום הוויפי במכשירים ניידים לפעמים לא מתחבר, בעיקר בבוקר כשהמחשב הנייח סגור. הראוטר מחובר למחשב נייח עם כבל, האינטרנט הקווי תמיד עובד, אבל כשיש את הבעיה עם הוויפי שמתי לב שלא ניתן להתחבר לעמוד ההגדרות של הראוטר (למרות שעובד אינטרנט קווי). בדרך כלל אני מדליק את המחשב הנייח או ריסט לראוטר מסדר את הבעיה, למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה שיעבוד כמו שצריך?
תשתית וספק סלקום, ראוטר סיני שקבלתי מ-UNLIMITED, תמיד עבד סבבה עד שעברתי לסלקום לאחרונה.
בעיה מוזרה עם ה-WIFI
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תנסה להגדיר כתובות סטטיות
נשמע כמו בעיה שקשורה ל dhcp server
המכשירים לא מקבלים כתובת מהשרת
נשמע כמו בעיה שקשורה ל dhcp server
המכשירים לא מקבלים כתובת מהשרת
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כמה דברים:
תפריד בין האינטרנט לרשת הפנימית אצלך בבית.
לא אמור להיות שום קשר בין המחשב הנייח לקליטת הווייפיי במכשירים האחרים. למה זה עובד כשאתה מדליק אותו? קשה לומר. יכול להיות שזה "מעיר" את ה DHCP או משהו כזה.
אתה יכול לומר בוודאות שהווייפיי מתנתק ולא רק החיבור לאינטרנט? כלומר האם אתה רואה שאין במכשירים למעלה במסך אייקון של כמה קשתות? או שיש את הקשתות אבל יש סימן קריאה לידם?
לא בטוח שיש קשר למעבר לסלקום. יכול להיות שמשהו השתבש בראוטר.
אני לא יודע מה רמתך הטכנית אבל שווה להיכנס לממשק של הראוטר מהמחשב הנייח ולראות מה קורה שם.
תפריד בין האינטרנט לרשת הפנימית אצלך בבית.
לא אמור להיות שום קשר בין המחשב הנייח לקליטת הווייפיי במכשירים האחרים. למה זה עובד כשאתה מדליק אותו? קשה לומר. יכול להיות שזה "מעיר" את ה DHCP או משהו כזה.
אתה יכול לומר בוודאות שהווייפיי מתנתק ולא רק החיבור לאינטרנט? כלומר האם אתה רואה שאין במכשירים למעלה במסך אייקון של כמה קשתות? או שיש את הקשתות אבל יש סימן קריאה לידם?
לא בטוח שיש קשר למעבר לסלקום. יכול להיות שמשהו השתבש בראוטר.
אני לא יודע מה רמתך הטכנית אבל שווה להיכנס לממשק של הראוטר מהמחשב הנייח ולראות מה קורה שם.