מתלבט בין שלושה דגמים של טלויזיה סמסונג "55

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אופיר27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

לצערי נאלץ להחליף את הטלויזיה בגלל שריטה במסך מנייר טישו (סמסונג QE55Q90T) (מלבד השריטה אני מאוד מרוצה מהטלויזיה).
צופה בהוט ונטפליקס ויש גם פלייסטיישן 5

מתלבט בין שלושה דגמים:
QE55Q80C - QLED
QE55QN90C - NEO QLED
QE55S95C - QD-OLED

הפער במחיר הוא כ - 2000 ש"ח בין כל אחד.
השאלה אם המחיר שווה את הכסף? או להסתפק בזול מביניהם שהוא כנראה יותר טוב ממה שיש לי היום?

yossi_s1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #2 

באמת צריך להחליף מסך בגלל שריטה מנייר טישו? מהנסיון שלי שריטות רואים ממש טוב כשהמסך כבוי אבל כשהוא דולק בקושי מבחינים בהן וגם כמה גדולה שריטה מנייר?

לשאלה, בהנחה שאתה מציע את הדגמים האלו כי הם כולם נכנסים לך בתקציב, הייתי נמנע מQ80C כי שני האחרות הן קפיצה משמעותית באיכות.
על הנייר QD-OLED היא העדיפה. בפועל QN90 נותנת תמונה מעולה שבהרבה מקרים לא נופלת מQD-OLED
היתרונות החזקים של QD-OLED הם זוויות צפייה רחבות, וגם, זמן תגובה מהיר יותר מה שאומר פחות מריחות, מה שאומר יותר חדות בסצינות מהירות ותזוזה.
אם לא בא לך להוסיף לQD-OLED אז QN90 תיהיה מעולה וההבדל לא יהיה דרמטי בכלל.
עריכה: אם אתה רוצה אולד אבל לא רוצה להשקיע עוד לעומת QN90 אז פשוט קח S90C, ההבדל בינה לבין S95C קטן.
יחד עם זאת, אל תיקח אולד אם אתה צופה הרבה בתכנים סטטים כמו חדשות וכו.

אופיר27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

המון המון תודה על התשובה !!!
לגבי השריטה - אתה צודק. רואים אותה רק כשהמסך כבוי או כשיש סצינות חשוכות.
האמת שבהתחלה זה ממש הפריע לי, ועכשיו אחרי כמה ימים אני כבר מתחיל להתרגל.....
אבל עדיין יש מצב שאחליף את הטלויזיה.
עזרת לי לפסול אופציה אחת (Q80C), אז עכשיו ההתלבטות קצת יותר קלה (:
תודה רבה!

sign900
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: ארי טליב
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

איך אהבתי את ה95T שהייתה לי ...אם אתה מוכר את שלך זרוק מחיר אולי יתאים לי.אני מחפש 65 אבל לא עולה כסף לשאול.לא יודע לעזור עם המסכים החדשים בעצמי לא נכנסתי לזה אני בודק לרוב את LG כי בארץ סמסונג בעיה.מה שכן תריץ חיפוש פה בפורום כדי לקבל מידע האם יש בעיות צריבה זה מינימום שחייב לבצע.אני רואה כבר פה נתנו לך אחלה מידע

אופיר27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה על התשובה!
מסכים איתך, אלו הם באמת דגמים מוצלחים. אני מאוד מתבאס להחליף. במיוחד שיש לי אותה רק 3 שנים.
אם אני אחליט להחליף אז אני אעדכן אותך, אבל בכל מקרה זה לא יהיה לפני פסח כי אני מעדיף לראות אם יהיו אולי מבצעים.
לגבי הצריבה - אתה צודק. קראתי על זה ביקורות מעורבות. לא מצאתי בינתיים משהו חד משמעי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”