שני מבקרי הקולנוע שלנו הלכו לראות את "חולית חלק 2", הסרט הגדול הראשון של השנה. וזו דעתם.

גם לי לא בא ללכת לקולנוע בישראל, לשלם כסף ולשמוע את כל עם ישראל עושה הכל חוץ מלראות את הסרט...יש לך את זה ביותר בוטה?גם אם אתה לא אוהב ללכת לבתי קולנוע מהסיבות שטרחת לומר עשרות פעמים, זה ניסוח מגעיל...

מגעיל? זכותך לחשוב כך - זו המציאות.28/02/2024 18:05Balance כתב: יש לך את זה ביותר בוטה?
גם אם אתה לא אוהב ללכת לבתי קולנוע מהסיבות שטרחת לומר עשרות פעמים, זה ניסוח מגעיל...

בדיוק.28/02/2024 21:18toxin כתב: גם לי לא בא ללכת לקולנוע בישראל, לשלם כסף ולשמוע את כל עם ישראל עושה הכל חוץ מלראות את הסרט......

את החלק הראשון ראיתי באיימקס בראשל״צ והווליום היה חזק ברמה של דם מהאוזניים… הלכנו להתלונן, רשמנו מייל למחלקת תלונות ואמרו לנו שככה זה מגיע מהחברה עם ההגדרות הספציפיות של קול ותמונה ושהם לא נוגעים בזה, בגדול רק לוחצים פליי. לדעתי זו עדיין הייתה חוויה מדהימה מבחינת העוצמה של הסרט, וגם את החלק השני אני הולך לראות שם היום בערב (אדווח מיד אחרי). הפעם אני מביא איתי אטמים, לכל צרה שלא תבוא08/03/2024 18:56oferlaor כתב: מה הקטע של ווליום לא סביר בבתי קולנוע
אנימלא מכיר אף אחד שמרוצה מהעוצמות המחרישות האלה. אין איזה תקן?!...