בעיה חוזרת בPlex
-
shlomialb
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: שלומי ארבל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השרת מותקן לי על מחשב והאפליקציה על הטלויזיה (סוני), אני מצליח לראות תכנים אבל אם אני מעביר קדימה או אחורה היא לא ממשיכה את הניגון, כנ״ל אם עצרתי סרט או סדרה ואני רוצה להמשיך מהנקודה שבה עצרתי, האם יש תחליף חינמי שעושה אותה עבודה או שיש דרך לפתור את זה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4793
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
זו היתה בעיה בעבר שנפתרה בעדכונים. תוודא שעדכנת את השרת והקליינט.24/02/2024 23:23shlomialb כתב: השרת מותקן לי על מחשב והאפליקציה על הטלויזיה (סוני), אני מצליח לראות תכנים אבל אם אני מעביר קדימה או אחורה היא לא ממשיכה את הניגון, כנ״ל אם עצרתי סרט או סדרה ואני רוצה להמשיך מהנקודה שבה עצרתי, האם יש תחליף חינמי שעושה אותה עבודה או שיש דרך לפתור את זה?...
בדקתי שוב, אולי זה לא עניין הדולבי.
יש קבצים שהוא עובד סבבה, ויש כאלה שלא. עוד לא עליתי על ההבדל. מבחינת הקידוד זה ניראה זהה.
חשבתי אולי בגלל שלא הפענוח נעשה בטלוויזיה ולא במחשב )יש לי מחשב חלש)
ניסיתי לשחק עם הפונקציה של transcoding, גם לא עזר
יש קבצים שהוא עובד סבבה, ויש כאלה שלא. עוד לא עליתי על ההבדל. מבחינת הקידוד זה ניראה זהה.
חשבתי אולי בגלל שלא הפענוח נעשה בטלוויזיה ולא במחשב )יש לי מחשב חלש)
ניסיתי לשחק עם הפונקציה של transcoding, גם לא עזר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אין סיבה שלא לנסות אפליקציה אחרת כמו emby. אם יעבוד אחלה. אם לא, בזבזת חצי שעה בהגדרות וכו'. אז תדע לנסות סטרימר.
אני מקבל תוצאות מעולות עם פלקס שרץ על כרומקאסט 4k. מריץ 4k dv כל הזמן.
אני מקבל תוצאות מעולות עם פלקס שרץ על כרומקאסט 4k. מריץ 4k dv כל הזמן.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
גם אצלי זה ככה, הפתרון שמצאתי הוא לשנות ל-"איכות אוטומטית" ברגע שזה נתקע (במקום "איכות מקורית" שזה מוגדר)לא מצאתי פיתרון ברשת... אנשי רבים מדווחים על זה, אבל לא על פיתרון......
זה פותר את זה ומאפשר לרוץ קדימה אחורה ולא הבחנתי בשינוי כלשהו באיכות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה כבר מאמץ רב מידי בשבילי. צופה בהכל עם אנגלית (cc).08/07/2024 16:18pinkman1 כתב: עובד מצוין, גם הכל רץ יותר חלק.
כתוביות מובנות לא עובדות, אז אני מוריד אחרות.
תודה,...
Kodi הוותיק והטוב ? וגם .. לא צריך "שרת"...
אחרי ששיחקתי לא מעט עם plex , אני רואה לא מעט חסרונות וגם יתרונות...אך התבאסתי שזה חובה להירשם לאתר הרשמי של plex , אבל נניח את זה בצד. מה שמפריע לי בעיקר , למה אין אפשרות לעלות כתוביות? למה אין את האופציה כמו בנגנים vlc ו bsplayer שמזהה כתוביות ומושך מהמאגר של כתוביות. האם קיים כזה גם בplex? האם יש לה מתחרות טובות ואיכותיות יותר ? בנוסף לא ראיתי שיש אופציה של UPNP כלומר להעביר את הקבצים מהמחשב windows לשרת plex . איזו אלטרנטיבות טובות יותר יש מול plex ?
קודי + תוספים כרצונך (ראה בחתימה)...
אגב, אני משתמש גם ב Plex אך רק בקליאנט שלהם דרך דפדפן, וערוצי TV חיים ,ודיפור נגישות/ מגוון בעזרת VPN.