77s90c נצרבת או לא ?! סיוע בבחירת טלוויזיה גדולה לסלון
היי
מחפש 77 oled לסלון … הסמסונג במחיר סופר אטרקטיבי של כ10K… הדילמה מולה היא בlg c3 שהמחיר שלה גבוה בעשרות אחוזים (באזור ה14K)
מצאתי כאן הרבה שיח על הסמסונג אבל לא מצאתי עדות שנצרבה , האם יש כאן מישהו שיכול לתת חוו״ד בנושא מניסיון ? ובלי קשר לתת מענה על הדילמה
אגב - הייתי שמח לרכוש גם משהו גדול יותר בתקציב הזה שלא נופל מבחינת האיכות .. האם יש טלוויזיה שהיא לא oled בגודל 85 שנותנת פייט ראוי?
מחפש 77 oled לסלון … הסמסונג במחיר סופר אטרקטיבי של כ10K… הדילמה מולה היא בlg c3 שהמחיר שלה גבוה בעשרות אחוזים (באזור ה14K)
מצאתי כאן הרבה שיח על הסמסונג אבל לא מצאתי עדות שנצרבה , האם יש כאן מישהו שיכול לתת חוו״ד בנושא מניסיון ? ובלי קשר לתת מענה על הדילמה
אגב - הייתי שמח לרכוש גם משהו גדול יותר בתקציב הזה שלא נופל מבחינת האיכות .. האם יש טלוויזיה שהיא לא oled בגודל 85 שנותנת פייט ראוי?
תומר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
בגדול לוקח זמן לפתח צריבה ולכן לא תשמע כמעט על צריבות בשנה-שנתיים הראשונות. מה שצריך להנחות אותך, במידה ו-oled מתאימה לך (לא משתמש הרבה בערוצים עם לוגו) זה עד כמה אתה יכול לסמוך על השירות שתקבל במידה ויש צריבה.
יש היום מסכי מינילד טובים מאד שמתקרבים מבחינת איכות ל-oled אבל גם יקרים ממש באותה מידה. למשל הסוני x95l
יש היום מסכי מינילד טובים מאד שמתקרבים מבחינת איכות ל-oled אבל גם יקרים ממש באותה מידה. למשל הסוני x95l
הדגם בגוגל 77 הוא עם הדור השני של הפאנלים של סמסונג שהוא הרבה יותר טוב מהדור הראשון בעמידות לצריבות.24/02/2024 10:06tomerhd כתב: היי
אגב - הייתי שמח לרכוש גם משהו גדול יותר בתקציב הזה שלא נופל מבחינת האיכות .. האם יש טלוויזיה שהיא לא oled בגודל 85 שנותנת פייט ראוי?...
אתה יכול להיות רגוע. מניסיון הדור השני עמיד לצריבה הרבה יותר מ LG אני עם S95C 77 שזה אותו פנל בדיוק כמו ה S90C. המסך כמעט כל היום על ערוצי חדשות והרבה תוכן סטטי על המסך. המסך כבר עבר מעל 1000 שעות והכל פיקס אני עדיין לא שמעתי על הדור השני שנצרב.
היה לי גם את הדור הקודם S95B שנצרב ממש בקלות אחרי חודש של שימוש.
לי שודרגה טלוויזיה באחריות של סמסונג עם צריבה ככה שזה לא מדויק שאין אחריות על צריבה אומנם לא הלך קל אבל בסוף הם הכירו בזה שזאת הייתה צריבה שלא נגרמה על ידי המשתמש אלא נגרמה כתוצאה מלוגו ובאנרים של ערוצי החדשות שזה אומר שימוש רגיל.
כמו כן קיבלתי התחייבות בכתב שאם ה S95C תיצרב באותם נסיבות אני יהיה זכאי להחלפת מסך לכן אני ממש לא מודאג ולא מגביל את עצמי בתכנים ובערוצי החדשות.
לי שודרגה טלוויזיה באחריות של סמסונג עם צריבה ככה שזה לא מדויק שאין אחריות על צריבה אומנם לא הלך קל אבל בסוף הם הכירו בזה שזאת הייתה צריבה שלא נגרמה על ידי המשתמש אלא נגרמה כתוצאה מלוגו ובאנרים של ערוצי החדשות שזה אומר שימוש רגיל.
כמו כן קיבלתי התחייבות בכתב שאם ה S95C תיצרב באותם נסיבות אני יהיה זכאי להחלפת מסך לכן אני ממש לא מודאג ולא מגביל את עצמי בתכנים ובערוצי החדשות.
אשמח שתרחיב ותספר על התהליך של ההחלפה: עם מי דיברת, כמה פעמים, ואיך לבסוף הצלחת לשכנע אותם. כמו כן, מה תמליץ לעשות מראש לאלו שקונים עכשיו?01/04/2024 8:48orenhazan כתב: אתה יכול להיות רגוע. מניסיון הדור השני עמיד לצריבה הרבה יותר מ LG אני עם S95C 77 שזה אותו פנל בדיוק כמו ה S90C. המסך כמעט כל היום על ערוצי חדשות והרבה תוכן סטטי על המסך. המסך כבר עבר מעל 1000 שעות והכל פיקס אני עדיין לא שמעתי על הדור השני שנצרב.
כמו כן קיבלתי התחייבות בכתב שאם ה S95C תיצרב באותם נסיבות אני יהיה זכאי להחלפת מסך לכן אני ממש לא מודאג ולא מגביל את עצמי בתכנים ובערוצי החדשות....
תודה.
עיקר ההתנהלות הייתה מול המחלקה הטכנית בהתחלה. בסעיף האחריות על צריבה בסמסונג הסעיף מדבר על אחריות לצריבה בשימוש סביר זאת אומרת שלא השארת תמונה סטטית לאורך זמן על המסך. מה שעמד לטובתי זה שמה שנצרב בעצם זה הלוגו של ערוץ 2 והבאנר של החדשות שראו אותו בבירור לכן זה נקרא שימוש סביר. הבעיה הגדולה הייתה לשכנע אותם לקח קצת זמן אבל הייתי סבלני ולא ויתרתי.06/04/2024 15:59Shtupel כתב: אשמח שתרחיב ותספר על התהליך של ההחלפה: עם מי דיברת, כמה פעמים, ואיך לבסוף הצלחת לשכנע אותם. כמו כן, מה תמליץ לעשות מראש לאלו שקונים עכשיו?
תודה....
ובסוף הצלחתי לקבל שדרוג לדגם החדש והתחייבות לאחריות לצריבה באותם נסיבות.
בדגם החדש אין בעיה של צריבות כך שאני לא מודאג.