77s90c נצרבת או לא ?! סיוע בבחירת טלוויזיה גדולה לסלון

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

היי
מחפש 77 oled לסלון … הסמסונג במחיר סופר אטרקטיבי של כ10K… הדילמה מולה היא בlg c3 שהמחיר שלה גבוה בעשרות אחוזים (באזור ה14K)

מצאתי כאן הרבה שיח על הסמסונג אבל לא מצאתי עדות שנצרבה , האם יש כאן מישהו שיכול לתת חוו״ד בנושא מניסיון ? ובלי קשר לתת מענה על הדילמה

אגב - הייתי שמח לרכוש גם משהו גדול יותר בתקציב הזה שלא נופל מבחינת האיכות .. האם יש טלוויזיה שהיא לא oled בגודל 85 שנותנת פייט ראוי?
תומר

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #2 

בגדול לוקח זמן לפתח צריבה ולכן לא תשמע כמעט על צריבות בשנה-שנתיים הראשונות. מה שצריך להנחות אותך, במידה ו-oled מתאימה לך (לא משתמש הרבה בערוצים עם לוגו) זה עד כמה אתה יכול לסמוך על השירות שתקבל במידה ויש צריבה.

יש היום מסכי מינילד טובים מאד שמתקרבים מבחינת איכות ל-oled אבל גם יקרים ממש באותה מידה. למשל הסוני x95l

shrie
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

הבעיה היא לא הצריבה או לא הצריבה. הבעיה היא האחריות שניתנת למסך לעומת של LG לדוגמא.

האחריות של המסך לא כוללת צריבות אבל של LG כן

ומפה נובע השוני הגדול

idonavon1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

24/02/2024 10:06  
tomerhd כתב:
היי
מחפש 77 oled לסלון … הסמסונג במחיר סופר אטרקטיבי של כ10K… הדילמה מולה היא בlg c3 שהמחיר שלה גבוה בעשרות אחוזים (באזור ה14K)

מצאתי כאן הרבה שיח על הסמסונג אבל לא מצאתי עדות שנצרבה , האם יש כאן מישהו שיכול לתת חוו״ד בנושא מניסיון ? ובלי קשר לתת מענה על הדילמה

אגב - הייתי שמח לרכוש גם משהו גדול יותר בתקציב הזה שלא נופל מבחינת האיכות .. האם יש טלוויזיה שהיא לא oled בגודל 85 שנותנת פייט ראוי?
...
הדגם בגוגל 77 הוא עם הדור השני של הפאנלים של סמסונג שהוא הרבה יותר טוב מהדור הראשון בעמידות לצריבות.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול להיות רגוע. מניסיון הדור השני עמיד לצריבה הרבה יותר מ LG אני עם S95C 77 שזה אותו פנל בדיוק כמו ה S90C. המסך כמעט כל היום על ערוצי חדשות והרבה תוכן סטטי על המסך. המסך כבר עבר מעל 1000 שעות והכל פיקס אני עדיין לא שמעתי על הדור השני שנצרב.
היה לי גם את הדור הקודם S95B שנצרב ממש בקלות אחרי חודש של שימוש.
לי שודרגה טלוויזיה באחריות של סמסונג עם צריבה ככה שזה לא מדויק שאין אחריות על צריבה אומנם לא הלך קל אבל בסוף הם הכירו בזה שזאת הייתה צריבה שלא נגרמה על ידי המשתמש אלא נגרמה כתוצאה מלוגו ובאנרים של ערוצי החדשות שזה אומר שימוש רגיל.
כמו כן קיבלתי התחייבות בכתב שאם ה S95C תיצרב באותם נסיבות אני יהיה זכאי להחלפת מסך לכן אני ממש לא מודאג ולא מגביל את עצמי בתכנים ובערוצי החדשות.

Shtupel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

01/04/2024 8:48  
orenhazan כתב:
אתה יכול להיות רגוע. מניסיון הדור השני עמיד לצריבה הרבה יותר מ LG אני עם S95C 77 שזה אותו פנל בדיוק כמו ה S90C. המסך כמעט כל היום על ערוצי חדשות והרבה תוכן סטטי על המסך. המסך כבר עבר מעל 1000 שעות והכל פיקס אני עדיין לא שמעתי על הדור השני שנצרב.
היה לי גם את הדור הקודם S95B שנצרב ממש בקלות אחרי חודש של שימוש.
לי שודרגה טלוויזיה באחריות של סמסונג עם צריבה ככה שזה לא מדויק שאין אחריות על צריבה אומנם לא הלך קל אבל בסוף הם הכירו בזה שזאת הייתה צריבה שלא נגרמה על ידי המשתמש אלא נגרמה כתוצאה מלוגו ובאנרים של ערוצי החדשות שזה אומר שימוש רגיל.
כמו כן קיבלתי התחייבות בכתב שאם ה S95C תיצרב באותם נסיבות אני יהיה זכאי להחלפת מסך לכן אני ממש לא מודאג ולא מגביל את עצמי בתכנים ובערוצי החדשות.
...
אשמח שתרחיב ותספר על התהליך של ההחלפה: עם מי דיברת, כמה פעמים, ואיך לבסוף הצלחת לשכנע אותם. כמו כן, מה תמליץ לעשות מראש לאלו שקונים עכשיו?

תודה.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

06/04/2024 15:59  
Shtupel כתב:
אשמח שתרחיב ותספר על התהליך של ההחלפה: עם מי דיברת, כמה פעמים, ואיך לבסוף הצלחת לשכנע אותם. כמו כן, מה תמליץ לעשות מראש לאלו שקונים עכשיו?

תודה.
...
עיקר ההתנהלות הייתה מול המחלקה הטכנית בהתחלה. בסעיף האחריות על צריבה בסמסונג הסעיף מדבר על אחריות לצריבה בשימוש סביר זאת אומרת שלא השארת תמונה סטטית לאורך זמן על המסך. מה שעמד לטובתי זה שמה שנצרב בעצם זה הלוגו של ערוץ 2 והבאנר של החדשות שראו אותו בבירור לכן זה נקרא שימוש סביר. הבעיה הגדולה הייתה לשכנע אותם לקח קצת זמן אבל הייתי סבלני ולא ויתרתי.
ובסוף הצלחתי לקבל שדרוג לדגם החדש והתחייבות לאחריות לצריבה באותם נסיבות.
בדגם החדש אין בעיה של צריבות כך שאני לא מודאג.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”