LOST איבדו את התהילה?
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ההתלהבות מאבודים ירדה ?
אתמול היה טקס פרסי האמי, והקאסט של אבודים לא היה שם.
ולא היה לה שום מעמדות.
נראה לי שהתוכנית איבדה את התהילה שלה, וההפסקות שלהם לא מועילות לתוכנית.
למה למשוך את זה ? צריך לסיים את התוכנית הזו.
אתמול היה טקס פרסי האמי, והקאסט של אבודים לא היה שם.
ולא היה לה שום מעמדות.
נראה לי שהתוכנית איבדה את התהילה שלה, וההפסקות שלהם לא מועילות לתוכנית.
למה למשוך את זה ? צריך לסיים את התוכנית הזו.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
וואלה... איפה ראית שכתוב?yonezet כתב:שכחת פרט קטן, שהשחקן שעושה את ג'ון לוק זכה אתמול בפרס שחקן המשנה הטוב ביותר בסדרת דרמה.
היו להם עוד מועמדויות, אבל בגלל העונה האחרונה של הסופרנוס, הם לקחו את הפרסים כצפוי....
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אכן,טרי אוקווין זכה אתמול:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450100,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450100,00.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לדעתי הם הגזימו עם חתימה של יותר מדי עונות קדימה, זה לדעתי ייאש את הצופים ולדעתי ה-RATING של הסדרה ירד משמעותית העונה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
oferlaor כתב:לדעתי הם הגזימו עם חתימה של יותר מדי עונות קדימה, זה לדעתי ייאש את הצופים ולדעתי ה-RATING של הסדרה ירד משמעותית העונה....
עלה להם השתן לראש...
עוד נראה אם ההתחייבות הזו תתקיים אם יהיה רייטינג נמוך
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אולי בשתי העונות הראשונות.OferL כתב:RATING או לא. זו הסידרה הטובה ביותר בטלויזיה האמריקאית אחי שסופרנוס ירדה.
לדעתי כמובן.
סידרה מאתגרת שכלית. אולי היחידה שיש....
העונה השלישית הייתה חלשה ברובה פרט לפרקי הסיום.
עושה רושם שהכותבים שם באמת איבדו את ה-BEARINGS ולדעתי הסדרה לא תחזור על הקליימקסים שבהחלט היו שם בענה הראשונה.
וכמו שעפר אמר זה יתבטא ברייטינג.
נכון לעכשיו יש הרבה סדרות יותר טובות מ-LOST.
- oferlaor
- מנהל

guyezra,
אתה לא מעודכן בעניין הזה. חתמו. זהו, זה כבר לא משנה אם יש 0% רייטינג הם יפיקו את הסדרה (ואם הפיקו אותה, לא שווה להם שלא לשדר אותה...)
אתה לא מעודכן בעניין הזה. חתמו. זהו, זה כבר לא משנה אם יש 0% רייטינג הם יפיקו את הסדרה (ואם הפיקו אותה, לא שווה להם שלא לשדר אותה...)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יכולים להוציא ב-DVDoferlaor כתב:guyezra,
אתה לא מעודכן בעניין הזה. חתמו. זהו, זה כבר לא משנה אם יש 0% רייטינג הם יפיקו את הסדרה (ואם הפיקו אותה, לא שווה להם שלא לשדר אותה...)...
לא חסרות סדרות שנחתכו אחרי כמה פרקים בודדים ואח"כ יצאו כל הפרקים על DVD (למשל פוינט פלזנט ויש עוד שכרגע לא עולות לי בראש...)
- oferlaor
- מנהל

guyezra,
בד"כ זה נעשה כאשר זה פשוט מביא אפס רייטינג ויש להם אלטרנטיבה. במקרה כזה, הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם לחתוך סדרה יקרה כזו. הם גם ישדרו אותה וגם יוציאו ב-DVD (וגם ב-HD DVD, אני מעריך) חיש מהר...
בד"כ זה נעשה כאשר זה פשוט מביא אפס רייטינג ויש להם אלטרנטיבה. במקרה כזה, הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם לחתוך סדרה יקרה כזו. הם גם ישדרו אותה וגם יוציאו ב-DVD (וגם ב-HD DVD, אני מעריך) חיש מהר...
אני מאוד אוהב את אבודים, אבל מההתחלה כבר אמרתי "אני רק מקווה שהם לא יגזימו והסיפור ילך לאיבוד" - כמו בכל מיני סדרות (שאני לא משווה, אבל זה הזכיר לי אותם - מכושפות (שהסיפוא בו הלך למקום מוזר), באפי (שגם לא הבנתי בכלל), אנדרומדה (שהייתה סדרה טובה בהתחלה, ואז חזרתי להרקולס), ואפילו זינה (שפתאום הבן של מישהו שם זה ישו או משהו)...
אבל מי יודע...
אבל מי יודע...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בכל חוזה יש אפשרות יציאה עם קנס. אם 0% רייטינג והוצאה ב DVD יביא להפסד צפוי גדול יותר מהקנס אז לא יפיקו.oferlaor כתב:guyezra,
אתה לא מעודכן בעניין הזה. חתמו. זהו, זה כבר לא משנה אם יש 0% רייטינג הם יפיקו את הסדרה (ואם הפיקו אותה, לא שווה להם שלא לשדר אותה...)...
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
לגבי איבוד כיוון - לדעתי מי שאומר שהסידרה איבדה כיוון לא הבין שזה היה הכיוון מההתחלה.
אם היו מנחיתים על הציבור האמריקאי עוד סידרה שעוסקת במסתורין ועל טבעי היא הייתה הופכת לעוד אחת בשרשרת שהתחילה ב XFILES ונמשכת לזוועות כמו KYLE XY ואחרות. היה לה רייטינג בינוני ואולי לא היתה מחזיקה עד עונה 3. כמה כבר היו בוחרים לראות את הסידרה עם קו עלילה ברור בסגנון SURFACE או פלישה (נדמה לי שזה היה השם, שודרה בYES).
LOST בחרו להתחיל בסיפור שנראה כדרמה/אסון וזה פונה לקהל התחלתי רחב בהרבה. גרמו לצופים להיקשר לדמויות ורק אחרי כמה פרקים התחילו לטפטף את המיסתורין. בכל עונה עלו מדרגה עד שעכשיו זה כבר הגיע למיסטי/על טבעי/מסעות בזמן/בועות זמן/יקומים מקבילים/מציאות אלטרנטיבית. לכו תנחיתו את כל זה בעונה ראשונה על צופה אמריקאי והרייטינג באמת ירד. אבל עכשיו אנחנו מכירים את ג'ק וסוייר וקייט וג'ון וכל האחרים והסיפורים האישיים הלא שגרתיים שלהם. עכשיו אנחנו כבר מושקעים רגשית בסיפור ובמקביל החידות מעניינות ומאתגרות אותנו. נלכדנו.
אז אין ברירה. בפברואר נתייצב מול NG ו...
אם היו מנחיתים על הציבור האמריקאי עוד סידרה שעוסקת במסתורין ועל טבעי היא הייתה הופכת לעוד אחת בשרשרת שהתחילה ב XFILES ונמשכת לזוועות כמו KYLE XY ואחרות. היה לה רייטינג בינוני ואולי לא היתה מחזיקה עד עונה 3. כמה כבר היו בוחרים לראות את הסידרה עם קו עלילה ברור בסגנון SURFACE או פלישה (נדמה לי שזה היה השם, שודרה בYES).
LOST בחרו להתחיל בסיפור שנראה כדרמה/אסון וזה פונה לקהל התחלתי רחב בהרבה. גרמו לצופים להיקשר לדמויות ורק אחרי כמה פרקים התחילו לטפטף את המיסתורין. בכל עונה עלו מדרגה עד שעכשיו זה כבר הגיע למיסטי/על טבעי/מסעות בזמן/בועות זמן/יקומים מקבילים/מציאות אלטרנטיבית. לכו תנחיתו את כל זה בעונה ראשונה על צופה אמריקאי והרייטינג באמת ירד. אבל עכשיו אנחנו מכירים את ג'ק וסוייר וקייט וג'ון וכל האחרים והסיפורים האישיים הלא שגרתיים שלהם. עכשיו אנחנו כבר מושקעים רגשית בסיפור ובמקביל החידות מעניינות ומאתגרות אותנו. נלכדנו.
אז אין ברירה. בפברואר נתייצב מול NG ו...
Enjoy the Silence
LOST סגורים על 6 עונות עד 2010, לא בטוח שאני רוצה לעבור את העונה הקרובהoferlaor כתב:guyezra,
כשברור שלא נגיע בה לפתרון התעלומה המיוחל ...
כנראה שאתפתה בכל זאת
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר שקראתי איפה שהוא, שהכותבים תיכננו רק עוד 2 עונות,varon כתב:LOST סגורים על 6 עונות עד 2010, לא בטוח שאני רוצה לעבור את העונה הקרובהoferlaor כתב:guyezra,
כשברור שלא נגיע בה לפתרון התעלומה המיוחל ...![]()
כנראה שאתפתה בכל זאת![]()
אבי....
אבל הרשת רצתה 3. בסוף סגרו על 3 עונות של 16 פרקים.
נקווה שההפסקות בתוך ההעונה יהיו יותר קצרות בהתאם.