מצלמה \ עינית חכמה מקליטה לדלת

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים

מעוניין להתקין מצלמה \ עינית חכמה שתחליף את העינית הקבועה בדלת וגם תקליט את הפעילות לכרטיס זיכרון עם טריגר של חיישן תנועה
ראיתי באתרים של חנויות בארץ מצלמות כאלו במחירים של 350-600 ש"ח שקשה להבין מי הייצרן (מניח שהרוב מדבקה סינית) ומה כוללות
חושש להזמין מחו"ל מכיוון שלרוב המצלמות יש WIFI ועלולות להעצר במכס

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה וחנות אמינה לקנייה בארץ ?

האם החשש מעצירה במכס מוצדק ? אם לא, מה מומלץ להזמנה מחו"ל ?

תודה מראש למגיבים

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

עדיין צריך את המצלמה - ראו דרישות בהודעה הראשונה, צריך גם שתצלם ותקליט באור חלש

ראיתי בחנויות בארץ את אלו:
https://shop-locks.co.il/product/viewfinder-app-wifi/
אחת הבודדות שמצויינים רוב הפרטים לגביה, כוללת מצב ראיית לילה, עדיין לא מופיע שם הייצרן, גישה דרך אפליקציה בלבד ?
https://www.yalehome.com/il/he/products ... wer/hd_ddv
מצלמה של Yale גם היא עם חיישן אינפרא אדום וחיישן תנועה - פעם היה מותג נחשב ושם נרדף למנעולי צילינדר, האם עדיין שווה משהו ? יש משמעות לקנייה מנציג רשמי של היבואן ?

מה הייתם ממליצים ?

תודה מראש למגיבים

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

נראה לי שרוב מה שמוכרים בארץ זה מוצרי מדבקה באיכות נמוכה.
יש לשיאומי מוצר מתחרה זול יותר ונראה לי שגם באיכות יותר טובה: https://www.aliexpress.com/item/1005007080369343.html

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה
מה לגבי מוצרים של ייל ?
אין בעיה במשלוח לארץ של מכשירים עם WiFi ?

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1858
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

האם חייב שהיא תחליף את העינית? יש הרבה מצלמות שמספקות את אותה פונקציונאליות אבל מותקנים בנוסף לעינית.
אני יודע ש Ring הוא מותג מומלץ אבל אין לי ניסיון אישי איתם.

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

מעדיף להחליף את העינית ולא להתקין מצלמה נפרדת

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

18/06/2024 14:28  
winner כתב:
תודה
מה לגבי מוצרים של ייל ?
אין בעיה במשלוח לארץ של מכשירים עם WiFi ?
...
המוצר הזה של Yale נראה כמו הדגמים הסיניים שנפוצים באלי אקספרס. אני לא אתפלא אם מדובר במוצר מדבקה לכל דבר ועניין שהודבק עליו שם המותג. בכל מקרה Yale היא לא חברת טכנולוגיה ואין שום יתרון במוצר שנושא את השם שלה בשוק הזה.

לגבי משרד התקשורת, אני לא חושב שתהיה לך בעיה למלא טופס ולקבל אישור במידה וזה יעצר במכס. אין שום דבר מיוחד במוצר הזה מבחינת התדרים ואנשים מזמינים מוצרי אבטחה מהסוג הזה כל הזמן.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 19/06/2024 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #8 

18/06/2024 14:11  
sabres כתב:
יש לשיאומי מוצר מתחרה זול יותר ונראה לי שגם באיכות יותר טובה: https://www.aliexpress.com/item/1005007080369343.html
...
איך המלצמה מתחברת לMi Home? לא כ"כ הבנתי אם זה כולל חיבור wifi ואפשרות לקבל התראה בנייד+תמונה+קול? אם לא, יש מצלמות שתומכות?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

19/06/2024 11:26  
osh78 כתב:
איך המלצמה מתחברת לMi Home? לא כ"כ הבנתי אם זה כולל חיבור wifi ואפשרות לקבל התראה בנייד+תמונה+קול? אם לא, יש מצלמות שתומכות?
...
עוד לא קיבלתי את המוצר. גם אני הגעתי אליו אחרי חיפוש ברשת ובאלי אקספרס.
נראה שהוא מיועד לשוק הסיני ולכן יש צורך לבחור Region: China Mainland בהגדרות של אפליקציית Mi Home בזמן ההגדרה שלו.
יש חיבור WiFi כמובן ויש גם אפשרות לצפות ולהקליט דרך האפליקציה בטלפון. אני לא בטוח לגבי ההתראות אבל לא אתפלא אם גם זה קיים.

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

18/06/2024 14:11  
sabres כתב:
...
מטריד אותי שזו גרסה סינית שעובדת עם שרתים סיניים ומפחיד לחשוב מה היא שולחת לשם :(
לא מצאתי ברשת גרסה בינלאומית של חתול עין חכם 2 :D אולי אאמץ חתול ג'ינג'י במקום :)
השאלה שלי אם יש למישהו ניסיון עם השירות של ייל בארץ או שעדיף לקנות מותג מדבקה סיני שנמכר בארץ עם אותן תכונות במינימום מחיר?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

19/06/2024 11:26  
osh78 כתב:
...
ה-Smart Cat Eye 2 של Xiaomi הותקן. חייב לציין שזה יופי של מוצר.

1. המוצר מורכב ממצלמה שמחליפה את העינית בצד החיצוני של הדלת, ומסך LCD שיושב בצד הפנימי של הדלת. כבל ה-USB-C שיוצא מהמצלמה עובר דרך חור העינית בדלת ומתחבר למסך.

2. למסך יש סוללה פנימית של 8000mAh. הוא יושב על מסילה שצמודה לדלת וניתן להוציא אותו כשיש צורך להטעין אותו כל כמה חודשים.

3. בזמן ההגדרה הראשונית (דרך הטלפון עם אפליקציית Mi Home) מתחברים ישירות למצלמה בחיבור WiFi ישיר, ואז מגדירים לה את פרטי רשת ה-WiFi הביתית אליה היא תהיה מחוברת.

4. המצלמה מקליטה כל תנועה או אדם באיזור הדלת (אפשר להגדיר את רגישות החיישן ואת זמני ההקלטה) ושולחת התראות לנייד עם וידאו+קול כך שאפשר לראות מי בדיוק היה ליד הדלת, מתי, ולמה. ההתראות מתקבלות גם כשלא נמצאים בבית, כל עוד ה-WiFi הביתי עובד ולמצלמה יש גישה אליו.

5. לגבי ההקלטות - במסך יש מקום לכרטיס Micro SD מובנה (עד 256GB) שעליו נשמרות כל ההקלטות של המצלמה. כשמקבלים התראה אפשר לראות את קטע הוידאו המדובר ביחד עם כל הקטעים שנשמרו לפניו בכרטיס (זה מחולק לימים, שעות, וסוג האירוע שהחיישן של המצלמה זיהה).

6. ניתן לשתף את המצלמה בקלות עם כל אחד מבני הבית. כל מה שצריך זה את האפליקציה וגם הם יוכלו לקבל התראות ולצפות בהקלטות.

לטעמי זה ה-מוצר למי שרוצה מצלמת דלת + מסך עם התקנה פשוטה ובלי להעביר חוטים בקירות. זה יצא כ-326 ש"ח עם קופונים והמוכר ברוב טובו רשם סכום נמוך בהרבה מבלי שביקשתי כך שזה גם לא עבר במכס. בהחלט משתלם בפעם הבאה שיש סייל באלי אקספרס.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 31/07/2024 20:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46424
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #12 

שים כמה תמונות של האפליקציה, איך המוצר נראה מותקן ויאלה, אולי גם נקנה 🙃

https://ali.ski/IKXKIo

HD4K
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

אשמח לקופונים.
למה יש הבדל בין המחירים בקישור?
האם זה כרוך בתשלום חודשי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46424
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #14 

@HD4K
בקישור יש רק מחיר אחד למוצר.

קופונים יש כאן:

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

31/07/2024 19:53  
HD4K כתב:
אשמח לקופונים.
למה יש הבדל בין המחירים בקישור?
האם זה כרוך בתשלום חודשי?
...
אני לא יודע ספציפית לגבי הקישור של @ziv_r, אבל הקישור שאני צירפתי בהודעה הקודמת שלי מוביל ישירות לגרסה האחרונה של המוצר הזה, שהיא Smart Cat Eye 2, לא ה-1S: https://ali.ski/IKXKIo

כמה נקודות:

-- אני שילמתי כ-326 ש"ח עבור דגם 2 החדש.

- אין סיבה לקנות את דגם ה-1S הישן יותר.

- אין תשלום חודשי לשימוש במוצר או צפייה בהקלטות.
ההקלטות נשמרות לכרטיס Micro SD (צריך לרכוש בנפרד, הנפח מקסימלי הנתמך הוא 256GB), וניתן לגשת אליהן מהאפליקציה בטלפון.

- התכונה היחידה שעולה אקסטרה במוצר הזה היא איזשהו פיצ'ר באפליקציה שמזהה פנים של אנשים ומקטלג אותם בהתאם.
מקבלים את זה חינם לשבוע בהפעלה הראשונה של הפיצ'ר ואח"כ זה עולה כמה דולרים לחודש אם רוצים למשיך להשתמש.
לא מצאתי בזה שום צורך. גימיק מיותר לחלוטין.

אגב, לא העלתי תמונות כיוון שהמכשיר לא הותקן אצלי. אשתדל לצלם כמה תמונות כולל סקירה קצרה בפעם הבאה שאבקר את הבעלים.
אני שוב חוזר על ההמלצה החמה על המוצר הזה, באמת. לדעתי זה אחד המוצרים הכי מומלצים למי שרוצה מצלמה בדלת בלי חוטים ועם שליטה וצפייה טלפונית מלאה גם כשלא נמצאים בבית.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #16 

קודם כל מזל טוב למי שהותקן אצלו. גם אני מחפש נואשות מוצר כזה.
1. האם ידוע אם ניתן לשלוט על בהירות המסך?
2. האם אפשר להשאיר את המכשיר מחובר לחשמל?
3. האם אפשר להשאיר את המסך דלוק כל הזמן?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

1. אני לא זוכר איפה זה באפליקציה, אבל אם אני לא טועה ניתן לשלוט על בהירות המסך. בכל מקרה אפשר לראות הכל דרך הטלפון\טאבלט.

2. הסוללה מובנית במסך ותיאורטית אפשר לחבר כבל הטענה לכניסת ה-USB-C שדרכה מטעינים (יש 2, אחת מתחברת לעינית) גם כשהוא מחובר.
לא ניסיתי את זה ואני לא יודע אם זה יעבוד או שהמסך יכבה כי הוא מזהה שהוא במצב הטענה.

3. ממבט באפליקציה לא נראה שזה אפשרי.
המסך נדלק לבד (וההקלטה האוטומטית מתחילה) כשהוא מזהה תנועה מחוץ לדלת או כשמישהו מצלצל בפעמון שעל העינית בחוץ.

4. למוצר יש שני מצבים: real-time footage ו-long battery life.
במצב הראשון (ששותה סוללה כנראה) העינית דולקת תמיד ואפשר להתחבר אליה מהאפליקציה בכל רגע נתון כדי לראות מה קורה מחוץ לדלת בשידור חי.
במצב השני העינית נדלקת (ושולחת התראה כמובן) רק כשהיא מזהה תנועה מחוץ לדלת.

זה מעניין כי ממבט באפליקציה אני רואה שיש אפשרות להעביר את הוידאו למסכים חיצוניים נתמכים.
לא ניסיתי את זה עדיין ואין לי מושג מה דרוש כדי שמסך יתמוך בזה, אבל יכול להיות שבשילוב עם המצב הראשון זה יאפשר לראות מה קורה מחוץ לדלת בכל רגע גם מהטלוויזיה בבית.
אעדכן כשאבדוק.

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

נשמע מעניין

האפליקציה סינית או גלובאלית ? קיימת ב-App Store של אפל ?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

האפליקציה של שיאומי (Mi Home) היא גלובלית ונמצאת בכל חנויות האפליקציות, אבל כיוון שהמוצר מיועד לשוק הסיני צריך לבחור Region = China Mainland בשלב ההגדרות שלה כדי שיהיה אפשר להתחבר למסך ולקנפג אותו.

זה לא משפיע על שום דבר כי כל התפריטים נשארים באנגלית.

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #20 

התקנתי היום את הS1 (מהקישור של @ziv_r... בעסה שלא הS2, מה גם שעלתה 30$ יותר). ויש לי כמה שאלות:
1. סתם נוחות, הזמן והשפה במסך (לא באפליקציה) הוא זמן סין/סינית, האם ניתן לשנות את זה?
2. לא שזה כבר משנה לי, אבל מה אמורים להיות ההבדלים העיקריים לעומת הS2?

סה"כ מוצר ממש מגניב. מומלץ לקרובי משפחה של אנשים מבוגרים ע"מ לשלוט מרחוק על מי שנכנס לדירה או לבעלי ילדים בגילאי ביניים שנשארים לבד בבית. משמש (בניצול סוללה מוגבר) גם לסוג של מצלמת אבטחה.
ניתן לדבר דו כיוונית בזמן אמת, להקליט וידאו ואודיו, לשלוח הודעות קוליות מוכנות מראש ("נא לשים את החבילה ליד הדלת" במקרה שלי)
ראיית לילה מצויינת.
החיסרון כאמור הוא שחייבים לבחור אזור "סין". כרגע יש לי רק את המכשיר הזה מחובר לאפליקציה, מניח שבחיבור מכשירים אחרים זה יכול לגרום לבעיות.

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”