קניתי כרטיס לכידה - צריך עזרה
כתבתי את זה בהודעה שלי מלפני שבועיים בערך, אבל היא נדחקה לעמוד הבא ואף אחד לא שם לב אליה..אז אני כותב אותה שוב, אני חייב עזרה דחוף:
קניתי את ה- AverMedia m785.
זה עלה משהו כמו 420 שקל, לא כולל שלט ובלסטר.
זה הגיע ללא אריזה, קיבלתי את הכרטיס בתוך שקית עם איזה שני חוטים, ודיסק צרוב ולא מקורי. קצת מעצבן, אבל מצאתי את הכרטיס הזה רק בשתי חנויות ולא הייתה לי ברירה.
אז ככה:
קודם כל נבהלתי מהגודל של הכרטיס, הוא ממש קטן, ככה זה אמור להיות?
מה הדרך המומלצת לחבר את הממיר (HOT) לכרטיס? עם איזה חוט?
ושאלה חשובה: מה השלב הבא אחרי שאני אחבר את הכרטיס לממיר?
בדיסק שקיבלתי היה דרייבר, הצלחתי להתקין אותו (יש לי windows xp רגיל).
התוכנה היחידה שיש בדיסק זאת תוכנה בשם AVerTV MCE 113.
איזה תוכנה אני צריך בשביל להקליט מהטלויזיה? ושוב, אני עם וינדאוז XP רגיל, לא MCE.
תודה.
קניתי את ה- AverMedia m785.
זה עלה משהו כמו 420 שקל, לא כולל שלט ובלסטר.
זה הגיע ללא אריזה, קיבלתי את הכרטיס בתוך שקית עם איזה שני חוטים, ודיסק צרוב ולא מקורי. קצת מעצבן, אבל מצאתי את הכרטיס הזה רק בשתי חנויות ולא הייתה לי ברירה.
אז ככה:
קודם כל נבהלתי מהגודל של הכרטיס, הוא ממש קטן, ככה זה אמור להיות?
מה הדרך המומלצת לחבר את הממיר (HOT) לכרטיס? עם איזה חוט?
ושאלה חשובה: מה השלב הבא אחרי שאני אחבר את הכרטיס לממיר?
בדיסק שקיבלתי היה דרייבר, הצלחתי להתקין אותו (יש לי windows xp רגיל).
התוכנה היחידה שיש בדיסק זאת תוכנה בשם AVerTV MCE 113.
איזה תוכנה אני צריך בשביל להקליט מהטלויזיה? ושוב, אני עם וינדאוז XP רגיל, לא MCE.
תודה.
אני לא מכיר את הכרטיס הזה ספציפית אבל הנה כמה הנחיות בסיסיות:
לכרטיסים מסוג זה יש כניסת AUDIO וכניסת VIDEO בחיבור מסוג SVIDEO. אתה צריך חיבור SCART ל- SVIDEO (ניתן להשיג בכל מיני חנויות). תוודא לפני כן שהממיר שלך יודע להוציא SVIDEO (לא כולם יודעים).
בנוסף צריך לחבר יציאת AUDIO מהממיר לכניסת AUDIO של הכרטיס (2 ערוצים).
לא מצאתי (גם באתר של היצרן) תיעוד שמכיל תמונה של הקונקטורים ופירוט החיבורים ולכן יותר ממה שיש למעלה אני לא יכול לעזור.
לגבי התוכנה - יש הרבה אופציות החל מ- MCE (שהוא חלק מ- WINDOWS ולכן אם אין לך גירסת WINDOWS עם MCE או שתתקין חדש או תלך על אופציות אחרות) ותוכנות כמו SAGETV, Media Portal...
תעשה חיפוש, תלמד את האופציות ותראה מה הכי מתאים לך. לגבי המלצות - כל אחד מה שהוא אוהב. אני אישית משתמש ב- Media Center של VISTA. ל- SAGETV יש קהל רחב ויש אומרים שבנושא PVR (הקלטות) היא הטובה ביותר
בהצלחה
לכרטיסים מסוג זה יש כניסת AUDIO וכניסת VIDEO בחיבור מסוג SVIDEO. אתה צריך חיבור SCART ל- SVIDEO (ניתן להשיג בכל מיני חנויות). תוודא לפני כן שהממיר שלך יודע להוציא SVIDEO (לא כולם יודעים).
בנוסף צריך לחבר יציאת AUDIO מהממיר לכניסת AUDIO של הכרטיס (2 ערוצים).
לא מצאתי (גם באתר של היצרן) תיעוד שמכיל תמונה של הקונקטורים ופירוט החיבורים ולכן יותר ממה שיש למעלה אני לא יכול לעזור.
לגבי התוכנה - יש הרבה אופציות החל מ- MCE (שהוא חלק מ- WINDOWS ולכן אם אין לך גירסת WINDOWS עם MCE או שתתקין חדש או תלך על אופציות אחרות) ותוכנות כמו SAGETV, Media Portal...
תעשה חיפוש, תלמד את האופציות ותראה מה הכי מתאים לך. לגבי המלצות - כל אחד מה שהוא אוהב. אני אישית משתמש ב- Media Center של VISTA. ל- SAGETV יש קהל רחב ויש אומרים שבנושא PVR (הקלטות) היא הטובה ביותר
בהצלחה
טיפש שאינו עקשן, אינו טיפש מספיק
איך אני יודע אם הממיר שלי "יודע להוציא s-video"? הכוונה אם יש לו חיבור s-video או לא?
הזמנתי ממיר, אני מניח שיביאו לי אחד של samsung כמו שיש לי בסלון.
אתה יכול לתאר איך נראה החוט שמחבר בין יציאת האודיו של הממיר לכניסת האודיו של הכרטיס? או להגיד לי איך קוראים לחוט הזה..
ושאלה אחרונה: אני מניח ש-sageTV לא תוכנה חינמית, אז אני יכול לקנות אותה בחנות כלשהי?
תודה מראש.
הזמנתי ממיר, אני מניח שיביאו לי אחד של samsung כמו שיש לי בסלון.
אתה יכול לתאר איך נראה החוט שמחבר בין יציאת האודיו של הממיר לכניסת האודיו של הכרטיס? או להגיד לי איך קוראים לחוט הזה..
ושאלה אחרונה: אני מניח ש-sageTV לא תוכנה חינמית, אז אני יכול לקנות אותה בחנות כלשהי?
תודה מראש.
לגבי חיבור ה AUDIO מדובר בכבל פשוט הבנוי משני כבלים. כל צד מסתיים בשני חיבורי RC האחד בצבע אדום והשני בלבן. ניתן לקנות כבל כזה בכל חנות כדוגמת ACE או קנה ובנה וכדומה. פשוט בקש כבל AUDIO לחיבור ממיר לטלויזיה.
בממיר וגם בכרטיס צריכים להיות 2 חיבורי RC (חיבור עגול עם חור באמצע) שצבועים בלבן ואדום. פשוט חבר לבן ללבן ואדום לאדום.
שוב, כל זה בהנחה שלכרטיס שלך יש חיבורי RC לאודיו. אולי שווה שתעלה צילום של החיבורים האחוריים של הכרטיס.
לגבי הממיר - אין לו חיבור SVIDEO סטנדרטי מאחור אלא חיבורי SCART (מלבני ארוך עם 21 פינים). תקנה כבל SCART ל- SVIDEO. אם לטלויזיה שלך יש חיבור SVIDEO אז בקש מהטכנאי של הכבלים שיחבר את הממיר לטלויזיה דרך חיבור זה. ככה תוכל לוודא שהממיר מוציא SVIDEO.
לגבי SAGETV פשוט כנס לאתר ותוריד תוכנה לניסיון של 30 ימים. אז תוכל לראות אם היא עונה למה שאתה מחפש. אני מניח שאם תרצה לרכוש אז גם זה מתבצע דרך האתר. רוב קנית התוכנות היום מתבצעת דרך האינטרנט שם מורידים את התוכנה, משלמים מקבלים קוד להפעלה.
בהצלחה
בממיר וגם בכרטיס צריכים להיות 2 חיבורי RC (חיבור עגול עם חור באמצע) שצבועים בלבן ואדום. פשוט חבר לבן ללבן ואדום לאדום.
שוב, כל זה בהנחה שלכרטיס שלך יש חיבורי RC לאודיו. אולי שווה שתעלה צילום של החיבורים האחוריים של הכרטיס.
לגבי הממיר - אין לו חיבור SVIDEO סטנדרטי מאחור אלא חיבורי SCART (מלבני ארוך עם 21 פינים). תקנה כבל SCART ל- SVIDEO. אם לטלויזיה שלך יש חיבור SVIDEO אז בקש מהטכנאי של הכבלים שיחבר את הממיר לטלויזיה דרך חיבור זה. ככה תוכל לוודא שהממיר מוציא SVIDEO.
לגבי SAGETV פשוט כנס לאתר ותוריד תוכנה לניסיון של 30 ימים. אז תוכל לראות אם היא עונה למה שאתה מחפש. אני מניח שאם תרצה לרכוש אז גם זה מתבצע דרך האתר. רוב קנית התוכנות היום מתבצעת דרך האינטרנט שם מורידים את התוכנה, משלמים מקבלים קוד להפעלה.
בהצלחה
טיפש שאינו עקשן, אינו טיפש מספיק
תודה,
http://www.hometheater.co.il/images/art ... iew/4s.jpg
הינה תמונה של הכרטיס והחיבורים שבאים איתו,
ועוד תמונה: http://www.orintec.co.il/ProdImages/M47 ... 511637.jpg
ברורה יותר של גב הכרטיס.
אז יש חיבור של RC לאודיו?
http://www.hometheater.co.il/images/art ... iew/4s.jpg
הינה תמונה של הכרטיס והחיבורים שבאים איתו,
ועוד תמונה: http://www.orintec.co.il/ProdImages/M47 ... 511637.jpg
ברורה יותר של גב הכרטיס.
אז יש חיבור של RC לאודיו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן
כעיקרון את האודיו אתה יכול לקבל גם מה SCART, יש בוודאות כבלים של SCART בצד אחד ובצד השני 3 חוטים של RCA לוידאו ולאודיו, אני לא יודע אם יש אותו הדבר עם חיבור s-video ושני RCA לאודיו, תנסה למצוא, זה יחסוך לך עוד כבל.
- Raviv-xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הערה - הכניסה לכרטיס נקראת MINI DIN, שזה סוג של סופר וידאו עם סאונד. תראה אם תצליח למצוא כבל סקארט מצד אחד לMINI DIN בצד שני.
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il
לגבי האודיו - זה לא משנה. לגבי הוידאו יש הבדל משמעותי באיכות לטובת ה-S-VIDEO.IA כתב:אז מה הדרך המומלצת לחבר את הממיר לכרטיס?
עם כבל scart to s-video ואודיו עם RC
scart to RCA
או scart to MINI DIN כמו ש-Raviv-xionite אומר?...
אורן.