מוזיקה מומלצת לתינוקות
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
זהו , נכנסת למועדון ההורים ? מזל טוב .
בנוגע לשאלה , אני חושב שלא צריך דבר כזה מוזיקה לילדים , אצלי הבנות (בנות 2.5 ו- 4.5 ) שומעות מה שאני שומע ונהנות מזה .
אם אתה שואל על מוזיקה בלילה לשינה (לא עם המערכת העיקרית) אז יש מוזיקה של מבוגרים בגירסת ילדים כמו פינק פלויד , קרפנטר ,אלטון ג'ון וכו'
בנוגע לשאלה , אני חושב שלא צריך דבר כזה מוזיקה לילדים , אצלי הבנות (בנות 2.5 ו- 4.5 ) שומעות מה שאני שומע ונהנות מזה .
אם אתה שואל על מוזיקה בלילה לשינה (לא עם המערכת העיקרית) אז יש מוזיקה של מבוגרים בגירסת ילדים כמו פינק פלויד , קרפנטר ,אלטון ג'ון וכו'
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
יש המון דיסקים קלאסים במיוחד לפעוטות.
למה אתה רוצה להשמיע מוזיקה בלילה לפעוט? (אגב, בן\ת כמה הוא\היא?)
למה אתה רוצה להשמיע מוזיקה בלילה לפעוט? (אגב, בן\ת כמה הוא\היא?)
-
joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני שואל בעצם האם יש למישהו נסיון עם מוזיקה קלאסית (או כל ז'אנר אחר) שלא הונדסה במיוחד עבור פעוטות.
יצירות שקטות, לא מורכבות מדי, תווך דינאמי סביר, חומר רגוע ושקט.
אני די בטוח שיש לפחות חבר פורום אחד לרפואה שהשמיע לתינוק שלו משהו חוץ מאותן נעימות מעליות מונוטוניות.
הבחור יחגוג שלושה שבועות מחר.
ד"א, אני לא רוצה להשמיע לו מוזיקה בלילה, אני רוצה להשמיע לו מוזיקה לפני שהוא נרדם.
יצירות שקטות, לא מורכבות מדי, תווך דינאמי סביר, חומר רגוע ושקט.
אני די בטוח שיש לפחות חבר פורום אחד לרפואה שהשמיע לתינוק שלו משהו חוץ מאותן נעימות מעליות מונוטוניות.
הבחור יחגוג שלושה שבועות מחר.
ד"א, אני לא רוצה להשמיע לו מוזיקה בלילה, אני רוצה להשמיע לו מוזיקה לפני שהוא נרדם.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
קודם כל לא יפה לצחוק על אנשים שאוהבים פיוז'ן בכלל ועל צ'יק קוריאה בפרט.joel כתב:חוץ מאותן נעימות מעליות מונוטוניות.
....
דבר שני, אם זה ל"השכלה" מוזיקלית של התינוק, הייתי נותן לו לשמוע בכל פעם סגנון אחר. באמת.
אם זה רק לצורך הירדמות, לא חסר דברים "רגועים" גם לא בקלאסי.
לדוגמה Nick Drake, Simon & Garfunkel, Crosby Stills & Nash, Joni Mitchell, Dusty Springfield
בג'אז Astrud Gilberto, Chet Baker, Ben Webster
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אני השתמשתי בבייבי מוצרט. במוזיקה קלאסית שקטה יש לעיתים קטעים עמוסים, מהירים או עם עליות ווליום. מוזיקה זו סוננה מקטעים כאלו.
כתבה מעניינת בנושא.
כתבה מעניינת בנושא.
אני אמליץ לך על להקה בריטית מעולה בשם רנסנס יש לה כמה תקליטים ששואבים המון השראה ממוסיקה קלאסית , אבל עדיין זה נעים ויפה לאלו שלא ממש מתחברים למוסיקה קלאסית
אחד הדיסקים היפים שלה הוא Scheherazade And Other Stories על שחרזדה של מוסגורסקי
אחד הדיסקים היפים שלה הוא Scheherazade And Other Stories על שחרזדה של מוסגורסקי
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בוודאי שמוסיקה קלאסית !!!
זה שהתינוקות האמנם נראים לנו עדיין לא מספיק מפותחים שכלית (יחסית לאדם בוגר) כדיי להקשיב למוסיקה קלאסית, זה לא אומר שהמוח שלהם לא יכול לעבד מוסיקה ואפילו הכבדה ביותר!!!
אני אישית חושב ששירי ילדים או דיסקים המיועדים לתינוקות הם פשוט מורידים מרמתם ואינם תורמים דבר. ההפך הוא הנכון
לתת לתינוק להאזין למוסיקה המורכבת ביותר! כך גם תרגילו אותו לאהוב מוסיקה , וגם תעזרו לו להתפתח ולהבריק
במיוחד מוצהרט
זה שהתינוקות האמנם נראים לנו עדיין לא מספיק מפותחים שכלית (יחסית לאדם בוגר) כדיי להקשיב למוסיקה קלאסית, זה לא אומר שהמוח שלהם לא יכול לעבד מוסיקה ואפילו הכבדה ביותר!!!
אני אישית חושב ששירי ילדים או דיסקים המיועדים לתינוקות הם פשוט מורידים מרמתם ואינם תורמים דבר. ההפך הוא הנכון
לתת לתינוק להאזין למוסיקה המורכבת ביותר! כך גם תרגילו אותו לאהוב מוסיקה , וגם תעזרו לו להתפתח ולהבריק
במיוחד מוצהרט
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש דיסק חמוד שנקרא "פעוטות שומעים U2"joel כתב:מה דעתכם בנוגע למוזיקה מומלצת לתינוקות?...
יש לי גם לישון עם הביטלס.
שניהם נשמעים כמו חלטורה בשקל תשעים ( סליחה.. שלושה שקלים ) אבל זה כנראה מרגיע אותם..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: