הערכת מחיר - macbook pro
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
היי חברים, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי בערך כמה שווה הלפטופ שלי? (שוקל להחליף לm3)
Apple MacBook Pro 14" M1 Pro 10C CPU 14C GPU, 32GB,512GB SSD, Space Gray, US Layout
נרכש בסוף 2021 במחיר 10,624 ש״ח
נרכש באמירים
תודה רבה
Apple MacBook Pro 14" M1 Pro 10C CPU 14C GPU, 32GB,512GB SSD, Space Gray, US Layout
נרכש בסוף 2021 במחיר 10,624 ש״ח
נרכש באמירים
תודה רבה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
טרייד אין ישירות מול אפל או משווקיה המורשים יניב זיכוי עלוב - לא בא בחשבון !!
באתרים מחו״ל (למשל ... ) אתה יכול בהחלט לצפות ל 7-8K אבל הבעייה כמובן (להבנתי) שאתה בארץ ולא בחו״ל
העמד אותו למכירה באתרים המקומיים במחיר 7K, היה נכון להתגמש וקווה לטוב.
בהצלחה !
סתם מתוך סקרנות -- סיבת השידרוג ולאיזה דגם ??
באתרים מחו״ל (למשל ... ) אתה יכול בהחלט לצפות ל 7-8K אבל הבעייה כמובן (להבנתי) שאתה בארץ ולא בחו״ל

בהצלחה !
סתם מתוך סקרנות -- סיבת השידרוג ולאיזה דגם ??
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
את האמת שאין לי באמת סיבה לשדרג כי הלפטופ שלי מצויין, סתם בא לי שדרוג ואת הצבע השחור החדש18/02/2024 15:02sigamore כתב: טרייד אין ישירות מול אפל או משווקיה המורשים יניב זיכוי עלוב - לא בא בחשבון !!
בהצלחה !
סתם מתוך סקרנות -- סיבת השידרוג ולאיזה דגם ??...
זה הדגם שאני שוקל במידה ואקבל מחיר סביר במכירה - מקבוק פרו Apple MacBook Pro 14" Z1AU-CTO4 M3 Pro 11C CPU 14C GPU, 36GB, 512GB SSD, Space Black, US Layout - Late 2023 - דור אחרון