תחליף לראוטר HUAWEI AX3 שכשל אחרי שנה ומשהו
לדעתי זה, ללא ספק: https://www.gl-inet.com/products/gl-mt6000/
(המשלוח לארץ חינם).
תומך OpenWRT, חוסם פרסומות מובנה, תמיכה מובנית ב-VPN, ועוד ועוד.
יש לי את הדגם הקודם והוא מעולה. החברה לא מפסיקה להוציא לו עדכונים ושדרוגים.
(המשלוח לארץ חינם).
יש לי את הדגם הקודם והוא מעולה. החברה לא מפסיקה להוציא לו עדכונים ושדרוגים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
נראה מאוד מעניין. למיטב הבנתי לא תומך MESH אם צריך.17/02/2024 0:37sabres כתב: לדעתי זה, ללא ספק: https://www.gl-inet.com/products/gl-mt6000/
(המשלוח לארץ חינם).
יש לי את הדגם הקודם והוא מעולה. החברה לא מפסיקה להוציא לו עדכונים ושדרוגים....
איך הם שולחים לארץ?
לפי התמונה פה עומד בתקן CE שנדרש. מישהו הביא?
בfw המקורי יש איזשהו מוצר משלים ל mesh כולל אפליקציה שהם כנראה דורשים עליו תשלום נוסף, אבל אם תחליף לopenwrt נקי תוכל להשתמש בmesh17/02/2024 11:35integral כתב: נראה מאוד מעניין. למיטב הבנתי לא תומך MESH אם צריך.
איך הם שולחים לארץ?
לפי התמונה פה עומד בתקן CE שנדרש. מישהו הביא?
image.png...
אני הזמנתי בזמנו מהחנות שלהם באלי אקספרס. המשלוח היה דרך דואר סינגפור.17/02/2024 11:35integral כתב: נראה מאוד מעניין. למיטב הבנתי לא תומך MESH אם צריך.
איך הם שולחים לארץ?
לפי התמונה פה עומד בתקן CE שנדרש. מישהו הביא?...
דרך החנות הרשמית אני מניח שזה אותו מסלול, אם כי יכול להיות שהם ישלחו בדואר מהיר יותר כמו EMS. בכל מקרה המחיר באתר שלהם זול יותר מאלי אקספרס כרגע.
הם מפרסמים את אישורי ה-CE להורדה באתר שלהם. הדגם הזה חדש יחסית והם לא עידכנו את העמוד, אבל אני מניח שאפשר לעלות מול התמיכה שלהם ולבקש את ה-PDF.
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בטח. אני משחק pubg וכמעט בכל סיבוב שם אני מקבל Network lag detected ואני נדרש להפעיל את המשחק מחדש. אבל זה שוב חוזר. ניסיתי התקנת וינדוס, 10, 11... ועוד כל מיני דברים ברמת התוכנה. גם ניסיתי לשנות הגדרות שונות בראוטר הקיים. כלום לא עזר. הדבר היחיד שעזר הוא כשהגדרתי חייגן בוינדוס 11, וחיברתי את המחשב בכבל רשת ישירות לממיר המדיה. אחרי שבועיים שהבעיה הופיעה באופן עקבי, היא נעלמה לגמרי. המסקנה שלי שמדובר בבעיית בראוטר Huawei Ax3....
לכן חשבתי להחליף/לשדרג. קראתי קצת מה 45 עמודים על הבננה, אבל עדיין לא הבנתי האם יש יתרון משמעותי עבורי, משתמש רגיל, ללא דרישות מיוחדות מלבד wifi6 ושיהיה יציב ואמין.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
האם אתה משתמש ב LOAD BALANCING שלו?17/02/2024 14:55sabres כתב: אני הזמנתי בזמנו מהחנות שלהם באלי אקספרס. המשלוח היה דרך דואר סינגפור.
דרך החנות הרשמית אני מניח שזה אותו מסלול, אם כי יכול להיות שהם ישלחו בדואר מהיר יותר כמו EMS. בכל מקרה המחיר באתר שלהם זול יותר מאלי אקספרס כרגע.
הם מפרסמים את אישורי ה-CE להורדה באתר שלהם. הדגם הזה חדש יחסית והם לא עידכנו את העמוד, אבל אני מניח שאפשר לעלות מול התמיכה שלהם ולבקש את ה-PDF....
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ביצעתי את כל זה עוד לפני שפתחתי שרשור כאן.17/02/2024 18:35yaronkle כתב: מציע לבדוק או להחליף את הכבלים, לכבות wifi ולחבר את המחשב בודד לנתב ללא מכשירים אחרים או סוויצים בדרך.
מוצא אחרון, לבצע איפוס לנתב.
סיכוי שהבעיות שתארת מגורם אחר....
חברים, יש עוד המלצות על ראוטר שאפשר לרכוש בארץ (עדיפות ל ksp)?
כאמור, אין דרישות מיוחדות. יש לי סיבים 1000Mbps וצריך חיבור יציב למחשב גיימינג. כמובן גם wifi6 לשאר המכשירים בבית.