אני מסתבכת נורא עם ההגדרות של ה-EPG והשלט
תקראי ראשית איך לקנפג את הIR BALSTER עם התוכנית הקוד הנכון המופיע בדביק וביצוע הTEST והסתכלות על הטלוזיה בחלון מוקטן אחר.עם הקוד בדביק בבחירת SATLEITE עבור YES ויותר גם בTHREAD
כמו כן כדי לתמוך בשלט יש לסלק את תוכנת הPVR TV2000 ןהPVR32 TV אם הותקנו בטעות
עם תחליטי לעבוד עם GB-PVR אני יכול לעזור לך הלאה, שאגב פחות יציב מSAGETV (הGUI לא ההקלטה -אולי הורסיה החדשה יותר יציבה אבל ההעברה לחדשה לא הצליחה ובצעתי RESTORE אחורה... אני אנסה שוב ) אך קל יותר לקנפוג.
כמו כן כדי לתמוך בשלט יש לסלק את תוכנת הPVR TV2000 ןהPVR32 TV אם הותקנו בטעות
עם תחליטי לעבוד עם GB-PVR אני יכול לעזור לך הלאה, שאגב פחות יציב מSAGETV (הGUI לא ההקלטה -אולי הורסיה החדשה יותר יציבה אבל ההעברה לחדשה לא הצליחה ובצעתי RESTORE אחורה... אני אנסה שוב ) אך קל יותר לקנפוג.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
לא קריא...
הפכי את התמונה לGIF או JPEG ותקטיני רזולוציה לפי מה שיש בתמונות אחרים
TIF לא נתמך בBROWSER וגם לא בפורום זה
הפכי את התמונה לGIF או JPEG ותקטיני רזולוציה לפי מה שיש בתמונות אחרים
TIF לא נתמך בBROWSER וגם לא בפורום זה
האם השגיאה הזאת קוראת בעת קריאה מ EPG?
אני משתמש בתוכנה של אלון ליצירת EPG
מה את?
אני משתמש בתוכנה של אלון ליצירת EPG
מה את?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שיר,
בשביל לצרף תמונה, תעשי כך:
1. כשאת רואה את מה שאת רוצה "לצלם" לחצי על "ALT+PRINTSCREEN" (שני הלחצנים יחדיו).
2. תפתחי PAINTBRUSH ותעשי CTRL+V (כלומר, הדבק). תבדקי שהתמונה לא יותר מגודל 640 על 480 (אם כן, אז צריך לשנות ב-IMAGE PROPERTIES).
3. שמרי בתור קובץ JPG עם שם באנגלית.
4. תעלי אותו לכאן.
בהצלחה.
בשביל לצרף תמונה, תעשי כך:
1. כשאת רואה את מה שאת רוצה "לצלם" לחצי על "ALT+PRINTSCREEN" (שני הלחצנים יחדיו).
2. תפתחי PAINTBRUSH ותעשי CTRL+V (כלומר, הדבק). תבדקי שהתמונה לא יותר מגודל 640 על 480 (אם כן, אז צריך לשנות ב-IMAGE PROPERTIES).
3. שמרי בתור קובץ JPG עם שם באנגלית.
4. תעלי אותו לכאן.
בהצלחה.
את צריכב לחכות שהתוכנית של אלון תגרום לרוץ לפני העלאת הEPG
האם התוכנית רצה כהלכה- מומלץ לסלק ערוצים לא רלוניטים לפני ההרצה כדי לקצר
בGBPVR אתה מוצא את ה DIR ובוחר קובץ EPGDATA.XML
האם התוכנית רצה כהלכה- מומלץ לסלק ערוצים לא רלוניטים לפני ההרצה כדי לקצר
בGBPVR אתה מוצא את ה DIR ובוחר קובץ EPGDATA.XML
כן - זה נסגר לבד
יש לו רשימת ערוצים
רצוי לסלק ערוצים לא רלונטים ( שאת לא צופה או שהמידע לא רלונטי או משתנה כלל ) לפני ההרצה
זה מבטיח סיום הרצה יותר מהר וגם בהצלחה.
בגלל שזה JAVA זה זולל זכרון ולמשל אצל דורון זה נפל באמצע בגלל זה - לאחר סילוק ערוצים מיותרים הריצה מתקצרת ל20 דקות במקום שעה פלוס ומסתימת בהצלחה. (רשימת הערוצים נמצא בקובץ אחר באותו DIR)
יש לו רשימת ערוצים
רצוי לסלק ערוצים לא רלונטים ( שאת לא צופה או שהמידע לא רלונטי או משתנה כלל ) לפני ההרצה
זה מבטיח סיום הרצה יותר מהר וגם בהצלחה.
בגלל שזה JAVA זה זולל זכרון ולמשל אצל דורון זה נפל באמצע בגלל זה - לאחר סילוק ערוצים מיותרים הריצה מתקצרת ל20 דקות במקום שעה פלוס ומסתימת בהצלחה. (רשימת הערוצים נמצא בקובץ אחר באותו DIR)
מצטער שאני "חוטף" קצת את הנושא - אבל יש לי מהתחלה בעיה ממש מעצבנת. כך פעם שאני מעדכן את ה-EPG הנתונים החדשים לא מופיעים. אני מוכרח להכנס לCHAN SETUP להוסיף או להוריד ערוץ - אז ללחוץ DONE WITH SETUP ורק אז גשאני חוזר ל-GUIDE אני רואה את האינפרורמציה. ברור שזה דופק את כל העדכון האוטומטי... מה אני עושה כאן לא נכון???
צודה,
איתי
צודה,
איתי
איתי בGB-PVR יש לחצן טען מחדש את הEPG על הSETTING - אני משתמש בו מפעם לפעם...
כדי לעבוד עם השלט עליך לבחור בCONFIG בTAB ימני שלט עם מספר הלחצנים אני חושב הקטן יותר
ללכת לIR לבצע RESET ואז זה מתחיל לעבוד. עדיין מספר לחצנים נתפסים ע"י WIN PVR התוכנה המקורית לתצוגה והפתרון הטוב ביותר להסיר את התוכנה הזו. לא מצאתי דרך לקנפג לחצנים של השלט....(אולי עם GRIDER)
כדי לעבוד עם השלט עליך לבחור בCONFIG בTAB ימני שלט עם מספר הלחצנים אני חושב הקטן יותר
ללכת לIR לבצע RESET ואז זה מתחיל לעבוד. עדיין מספר לחצנים נתפסים ע"י WIN PVR התוכנה המקורית לתצוגה והפתרון הטוב ביותר להסיר את התוכנה הזו. לא מצאתי דרך לקנפג לחצנים של השלט....(אולי עם GRIDER)
האם יש הבהובים בIR BLASTER
האם ביצעת RESTART לIR לאחר בחירה בCONFIG (לא במסך הRECORD אלא בTAB הימיני ביותר או אחד לפניו ( MISC))
האם הIR BLASTER עובד לך בTEST (תוכנית ראשונה של תפריטי תוכניות של הכרטיס עצמו). האם הוא רחוק מדי...
אם לא קראי הודעה בהתחלה, לגבי בחירת קוד וכולי, אם כן לא ביצעת RESET IR (גם כן בתוכניות האלו)
האם ביצעת RESTART לIR לאחר בחירה בCONFIG (לא במסך הRECORD אלא בTAB הימיני ביותר או אחד לפניו ( MISC))
האם הIR BLASTER עובד לך בTEST (תוכנית ראשונה של תפריטי תוכניות של הכרטיס עצמו). האם הוא רחוק מדי...
אם לא קראי הודעה בהתחלה, לגבי בחירת קוד וכולי, אם כן לא ביצעת RESET IR (גם כן בתוכניות האלו)