מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם ה CS3?
המחיר נמוך משמועיתית מה C3 , אני לא מצליח למצוא ביקורות על המסך הזה בכלל , הנתונים באתר של LG נראים דומים ל C3, מה אני מפספס? זה פאנל של C2 עם מעבד של C3? ביקורת איכות פחות טובה? מישהו קנה ויכול לשתף דיעה?
מתלבט בין זה לבין ה S90C...
מתלבט בין זה לבין ה S90C...
טוב, בעקבות המלצות על LG ודיס המלצות על השרות של המתחרה, הלכתי על ה CS3 בעזרתו האדיבה של מאי מ Future שנתן לי אחלה שרות ויחס ולא בפעם הראשונה!
אם יעניין מישהו אני יכול להעלות התרשמות שלי שבוע הבא מהמסך כשיגיע(אני יכול להשוות ל CX שיש לי כרגע ועוברת לחדר אחר).
אם יעניין מישהו אני יכול להעלות התרשמות שלי שבוע הבא מהמסך כשיגיע(אני יכול להשוות ל CX שיש לי כרגע ועוברת לחדר אחר).
שוקל לרכוש, מעוניין בהתרשמות , תודה.15/02/2024 17:31sandman כתב: טוב, בעקבות המלצות על LG ודיס המלצות על השרות של המתחרה, הלכתי על ה CS3 בעזרתו האדיבה של מאי מ Future שנתן לי אחלה שרות ויחס ולא בפעם הראשונה!
אם יעניין מישהו אני יכול להעלות התרשמות שלי שבוע הבא מהמסך כשיגיע(אני יכול להשוות ל CX שיש לי כרגע ועוברת לחדר אחר)....
טוב, אז אחרי שבוע עם המסך, אני יכול להגיד שאין ספק שזה Oled של LG... החוויה לא מאוד שונה מהחוויה של ה CX אבל היו גם כמה הפתעות לטובה - האחידות של המסך בינתיים מצוינת, הרבה יותר טובה מה CX שלי, אבל זה גם לוטו פאנלים, מישהו אחר יכול ליפול על פאנל לא טוב... הבהירות מרגישה קצת יותר גבוהה, אבל לא משהו מובהק.... ה motion מרגיש נעים יותר ללא שום פיצר של החלקת תמונה מופעל וסך הכל התמונה מרגישה קצת יותר חדה, קצת יותר קונטרסטית כאילו האלגוריתמים של העיבוד תמונה קפצו כמה מדרגות ב3 שנים....
סך הכל אחלה רכישה, לא מתחרט בינתיים.
באיזה מחיר רכשת אם אפשר לשאול?29/02/2024 17:44sandman כתב: טוב, אז אחרי שבוע עם המסך, אני יכול להגיד שאין ספק שזה Oled של LG... החוויה לא מאוד שונה מהחוויה של ה CX אבל היו גם כמה הפתעות לטובה - האחידות של המסך בינתיים מצוינת, הרבה יותר טובה מה CX שלי, אבל זה גם לוטו פאנלים, מישהו אחר יכול ליפול על פאנל לא טוב... הבהירות מרגישה קצת יותר גבוהה, אבל לא משהו מובהק.... ה motion מרגיש נעים יותר ללא שום פיצר של החלקת תמונה מופעל וסך הכל התמונה מרגישה קצת יותר חדה, קצת יותר קונטרסטית כאילו האלגוריתמים של העיבוד תמונה קפצו כמה מדרגות ב3 שנים.
סך הכל אחלה רכישה, לא מתחרט בינתיים....