האם הפורום יהיה פתוח ביום הכיפורים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כבוד הדדי הוא לא לכפות
משתמש דתי אינו חייב להשתמש באינטרנט
ואף אחד לא כופה זאת עליו
כמו כן לא כל משתמשי האתר יהודים
כמובן - מפעילי האתר סוברינים לפעול לפי אמונתם
משתמש דתי אינו חייב להשתמש באינטרנט
ואף אחד לא כופה זאת עליו
כמו כן לא כל משתמשי האתר יהודים
כמובן - מפעילי האתר סוברינים לפעול לפי אמונתם
נערך לאחרונה על ידי ra ב 17/09/2007 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למה לפתוח שאלות בעייתיות?
שנה שעברה ביקשו המלצות לסרטים ליום כיפור , והיו כאן אנשים שמאוד נעלבו (לא ברור לי למה)
זה לא נושא שצריך לדבר עליו , כי זה יתחיל לצור בעיות
שנה שעברה ביקשו המלצות לסרטים ליום כיפור , והיו כאן אנשים שמאוד נעלבו (לא ברור לי למה)
זה לא נושא שצריך לדבר עליו , כי זה יתחיל לצור בעיות
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 17/09/2007 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רק אמירה כללית..מסורת "קדושת" יום הכיפורים קצת מצחיקה אותי..מבחינת ההלכה הדתית החשיבות העליונה היא דווקא לשמירת קדושת השבת..כלאמר מבחינת הדת יותר חשוב לשמור על קדושת השבת מאשר על קדושת יום הכיפורים.
אצל החילוניים משום מה מתנקזת כל יהדותם לשמירה על מנהגי יום כיפור דווקא בעוד שבשאר ימות השנה הם מרשים לעצמם ל"חטוא" בנסיעה בשבת, אכילת שרימפס וכו'...
אצל החילוניים משום מה מתנקזת כל יהדותם לשמירה על מנהגי יום כיפור דווקא בעוד שבשאר ימות השנה הם מרשים לעצמם ל"חטוא" בנסיעה בשבת, אכילת שרימפס וכו'...
אפשר להסתכל על תמונה אחת ממיליוני זוויות שונות אני רואה את זה כהמעט שאני בתור יהודי חילוני יכול לעשות אני לא קדוש ואני גם לא חושב שכולם צריכים לאמץ את עמדתי ולפיהבנה שלי בין הגולשים ביום כיפור לא נמצא אותך מחובר נכון KOOKE או שאני טועה?
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
חברים,
אנחנו אכן מכבדים את כולם - שומרים ולא שומרים. האתר ישאר פתוח.
מי ששומר שבת לא יכנס לאתר בשבת, מי ששומר ביום כיפור לא יכנס אליו גם אז (כך שעבורו זה לא צריך לעניין אם האתר פתוח או סגור).
אני לא רואה מדוע זה צריך להטריד מישהו ששומר מה קורה אצל אחרים. זה כמו לדאוג שהשכנים לא יכרסמו איזה פיתה בטעות בפסח...
אגב אתרים כמו YNET, WALLA וכו' פתוחים ביום כיפור, נכון? כך שזה לא "מקובל" כמו זה שערוצים בטלויזיה אינם פעילים בחג הזה.
אנחנו אכן מכבדים את כולם - שומרים ולא שומרים. האתר ישאר פתוח.
מי ששומר שבת לא יכנס לאתר בשבת, מי ששומר ביום כיפור לא יכנס אליו גם אז (כך שעבורו זה לא צריך לעניין אם האתר פתוח או סגור).
אני לא רואה מדוע זה צריך להטריד מישהו ששומר מה קורה אצל אחרים. זה כמו לדאוג שהשכנים לא יכרסמו איזה פיתה בטעות בפסח...
אגב אתרים כמו YNET, WALLA וכו' פתוחים ביום כיפור, נכון? כך שזה לא "מקובל" כמו זה שערוצים בטלויזיה אינם פעילים בחג הזה.
למה משום מה?
נו..זה בדיוק למה- עושים Restart וקדימה לעוד שנה, עד הפעם הבאה וחוזר חלילה.KOOKE כתב: אצל החילוניים משום מה מתנקזת כל יהדותם לשמירה על מנהגי יום כיפור דווקא בעוד שבשאר ימות השנה הם מרשים לעצמם ל"חטוא" בנסיעה בשבת, אכילת שרימפס וכו'......
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')