מישהו מריץ plex על CCwGTV ויכול לאשר HDR ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4783
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
שמתי לב שכבר כמה שבועות יש בעיה ואין hdr. בפלקס על הטלוויזיה (webos) התוכן מתנגן עם hdr ובאפליקציות אחרות בסטרימר יש.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני מניח שאתה מנגן מתוך הרשת הביתית.
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לבדוק בהגדרות של הפלקס ( האפליקציה עצמה שמותקנת בטלביזיה ) שאתה ב Direct Play.
קראתי באיזה שהוא מקום שאם ההגדרה בטלביזיה של ה Dolby Visionהיא standard אז תוכן HDR10 נשלח כ SDR.
אתה צריך למצוא איפה ההגדרה הזו בטלביזיה ולשנות ל low latency.
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לבדוק בהגדרות של הפלקס ( האפליקציה עצמה שמותקנת בטלביזיה ) שאתה ב Direct Play.
קראתי באיזה שהוא מקום שאם ההגדרה בטלביזיה של ה Dolby Visionהיא standard אז תוכן HDR10 נשלח כ SDR.
אתה צריך למצוא איפה ההגדרה הזו בטלביזיה ולשנות ל low latency.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

איפה קראת את זה ? זה אכן מציע חצי פתרון (וארצה לעקוב) - זה מאפשר באמת HDR אבל גם תוכן DV מוצג HDR. זה עניין חדש, כאמור בעבר זה עבד כמו שצריך. מניח שקשור לעדכון תוכנה כזה או אחר. שאר האפליקציות מציגות DV כמו שצריך.קראתי באיזה שהוא מקום שאם ההגדרה בטלביזיה של ה Dolby Visionהיא standard אז תוכן HDR10 נשלח כ SDR.אתה צריך למצוא איפה ההגדרה הזו בטלביזיה ולשנות ל low latency....
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

טוב חפרתי עוד קצת, ראיתי עוד תלונות בפורום של גוגל (שבחיים לא יקבלו מענה ראוי) על העניין. גם גילתי שדווקא יש תוכן DV שכן מוצג כ-DV ויש כזה שמוצג כ-HDR. אני מניח שיש עניין עם הקידוד, עוד לא פענחתי מהו (כי אותו תוכן כן מוצג DV ישירות בטלוויזיה). מעניין.