עזרה בבניית כבל/מתאם S video ל RCA
שלום לחברי הפורום,
אני רוצה לחבר מחשב נייד (לנובו) לטלויזיה וראיתי פה הרבה שרשורים אבל אף אחד מהם לא הסביר לי את הבעיה .במחשב יש יציאת S VIDEO של 7 פינים ויש לי כבל S VIDEO ל RCA עם 4 פינים ויש לי אותו כבל רק 7 פינים (בפלאג ה S VIDEO).
כשאני מחבר את ה4 אני רואה שחור לבן, כשאני מחבר את ה 7 אני לא רואה כלום.
כשדיברתי עם התמיכה של המחשב (IBM) הם דיברו כל מיני שטויות על זה שאי אפשר לעבוד עם כבל שמעביר לRCA.
רציתי להכין כבל כזה לבד או מתאם אם נדרש אבל לא מצאתי דיאגרמה שמראה לי מה לעשות עם ה7 פינים.
תודה, עומרי
אני רוצה לחבר מחשב נייד (לנובו) לטלויזיה וראיתי פה הרבה שרשורים אבל אף אחד מהם לא הסביר לי את הבעיה .במחשב יש יציאת S VIDEO של 7 פינים ויש לי כבל S VIDEO ל RCA עם 4 פינים ויש לי אותו כבל רק 7 פינים (בפלאג ה S VIDEO).
כשאני מחבר את ה4 אני רואה שחור לבן, כשאני מחבר את ה 7 אני לא רואה כלום.
כשדיברתי עם התמיכה של המחשב (IBM) הם דיברו כל מיני שטויות על זה שאי אפשר לעבוד עם כבל שמעביר לRCA.
רציתי להכין כבל כזה לבד או מתאם אם נדרש אבל לא מצאתי דיאגרמה שמראה לי מה לעשות עם ה7 פינים.
תודה, עומרי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
צדקו כשאמרו לך שאין כזה כבל. הם צודקים.omp כתב:האתר שהבאת נועד למכור, אין פה הסברים איך להכין משהו בעצמי.
הכוונה שלי הייתה לבנות מתאם לבד....
ההסבר הוא פשוט. הכבל שמצוי לרוב נראה כמו כבל ממיר מ SVIDEO ל COMPOSITE (או RCA). אבל זה רק נראה ככה. בפועל, מה שקורה הוא שה RCA מחובר אך ורק לשני פינים מתוך ה5 או ה7 או כל וריאציה אחרת שתראה בחיבור ה SVIDEO מצידו השני של הקונקטור.
עכשיו לקטע המורכב - הדרייבר או התוכנה של כרטיס המסך, יודעים לנתב דרך החיבור הזה אותו COMPOSITE או SVIDEO בהתאם לבחחירה שלך במאפיני המסך. אין פה קסם של המרת אות המורכב משני סיגנלים (SVIDEO) לאות בודד (COMPOSITE). זה פשוט עניין של הגדרה בכרטיס מסך.
אני מקווה שעזרתי.