טיפ - שינוי פעולת כפתורים בשלט הטלוויזיה החכמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ushai906 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

אחד מהיתרונות של טלוויזיות חכמות מבוססות אנדרואיד /גוגל TV הוא מגוון האפליקציות צד שלישי אשר הופכות את הטלוויזיה למרכז בידור עשיר. מצד שני, הממשק המרכזי לטלוויזיה הוא השלט.

הבעיה שהשלט מגיע עם כפתורים יעודיים שחלקם מוקצה לפונקציות שלא משתמשים בהן, או שהיינו רוצים שיהיה לנו איזה כפתור שיעשה משהו שהיצרן לא מציע, או סתם להפעיל תוכנת נגן כמו VLC במקום הנגן המובנה, או לצפות ביוטיוב ללא פרסומות.

חיפשתי פתרונות וניסיתי כל מיני BUTTON MAPPERS שרובם לא ממש עבדו ואילו שעבדו היו עם פונקציונליות בסיסית.

לפני מספר חודשים נתקלתי באפליקציה tvQuickActions ומאז חווית המשתמש השתדרגה ללא הכר והיום זו האפליקציה הראשונה שאני מתקין בכל טלוויזיה חכמה מבוססת אנדרואיד.

ניתן לשנות את הפעולה של כמעט כל כפתור בשלט, כולל לחיצה בודדת, כפול משולשת. אפשרות להגדיר שבלחיצה על כפתור יפתח תפריט אפשרויות, גלילה ועוד. לכתוב סקריפטים, להתנות פעולות, לצלם מסך ומה לא. כותב התוכנה מאוד פעיל, עונה לשאלות ומשפר ומוסיף פונקציונליות.

דוגמאות לשימושים שלי.

לחיצה על לחצן של Prime video מציג כפתור וירטואלי שבו לחיצה ימינה Prime, שמאלה נטפליקס, למעלה Stremio, למטה נגן MX player והלחצן ה ok מפעיל אפליקציה למעקב אחר סדרות

כפתור YouTube לחיצה בודדת מפעיל את smartube ולחיצה כפולה את ה YouTube המקורי

כפתור המדיה מציג לחצן וירטואלי עם כל אפליקציות המדיה המותקנות בטלוויזיה כולל אלבום תמונות

כפתור TCL מציג מיני תפריט של ערוצי התוכן הישראלים - סלקום TV, אפליקציה 12+, ערוץ כאן, ערוץ 13

לחיצה כפולה על לחצן אחר בשלט עושה צילום מסך שנשמר בתיקיה בטלוויזיה

כפתור אחר מציג מיני תפריט של אפליקציות כמו סייר קבצים ואפליקציות ניהול אחרות.

מגוון האפשרויות כמעט לא מוגבל: Buttons&actions, menus, triggers, macros ועוד

האפליקציה עובדת בכל טלוויזיה ו/או סטרימר מבוסס אנדרואיד /גוגל TV.

אין לי שום קשר למפתח ואני משתף את האפליקציה האדירה הזו להנאת החברים.

את האפליקציה ניתן למצוא בחנות האפליקציות. שימו לב שכל מה שציינתי כלול בגרסת ה pro שעולה 4.5$. לכל הטלוויזיות בבית

תהנו

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”