Deco Mesh M4 איטי (סיבים אופטיים)
שלום לכולם, אתמול חיברו אותי לסיבים אופטיים של YES, הביאו לי ראוטר FAST5670V2IL.
החבילה שקחתי זה 1000MBPS הורדה, ו250MBPS העלה.
מהראוטר עצמו יוצא לי בבדיקה בspeed test ookla סביבות 700-800 הורדה.
אבל מMESH הוא תקוע על 92 הורדה ו92 העלה.
כבר השתמשתי במדריך הזה של TP LINK https://www.tp-link.com/en/support/faq/2429/
שיחקתי עם הQOS, גם סגרתי אותו ולא עזר, החלפתי בין 2 המכשירים שיש לי, הגדרתי כל אחד בנפרד כראשי, קניתי CAT6, ושום דבר לא עוזר הוא עדיין תקוע על ה92. גם עשיתי HARD RESET והגדרתי הכל מחדש וזה לא עזר.
למישהו היה תבעיה הזאת והוא הצליח לפתור?
או דרכים אחרות שעוד לא נסיתי.
החבילה שקחתי זה 1000MBPS הורדה, ו250MBPS העלה.
מהראוטר עצמו יוצא לי בבדיקה בspeed test ookla סביבות 700-800 הורדה.
אבל מMESH הוא תקוע על 92 הורדה ו92 העלה.
כבר השתמשתי במדריך הזה של TP LINK https://www.tp-link.com/en/support/faq/2429/
שיחקתי עם הQOS, גם סגרתי אותו ולא עזר, החלפתי בין 2 המכשירים שיש לי, הגדרתי כל אחד בנפרד כראשי, קניתי CAT6, ושום דבר לא עוזר הוא עדיין תקוע על ה92. גם עשיתי HARD RESET והגדרתי הכל מחדש וזה לא עזר.
למישהו היה תבעיה הזאת והוא הצליח לפתור?
או דרכים אחרות שעוד לא נסיתי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אתה כנראה על כבל מגשר ישן שמגביל לך את המהירות ל-100 מגה. תחליף לכבל חדש בתקן 5e לפחות. קנית כבל חדש, אבל אולי יש עוד מקום שמנחית בדרך
קניתי כבל חדש, כתוב עליו Cat6, לפי מה שהבנתי מגוגל הוא יותר מהיר מCat5e06/02/2024 13:10ChinggisKhan כתב: אתה כנראה על כבל מגשר ישן שמגביל לך את המהירות ל-100 מגה. תחליף לכבל חדש בתקן 5e לפחות. קנית כבל חדש, אבל אולי יש עוד מקום שמנחית בדרך...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
כן, גם 5e היה מספיק. עדין, יש לך מקום כלשהו שיש בו הנחתת מהירות. הכבל מחבר ישירות בין היחידות ?
הכבל רשת מחבר ישירות את הראוטר לDeco? אם יש סוויץ הייתי מתחיל בלחבר ישירות בלי הסוויץ ולבדוק שוב.
אני לא מכיר את הראוטר של yes, אבל בסבירות נמוכה, hכול להיות שיש לו פורטים שהם 100M ולא 1G?
התוצאה של ה92 ממש מכוונת להנחתת מהירות מגיגיה ל100 מגה איפואשהוא בין הראוטר למאש (מה שגם המגיב הקודם כיוון אליו).
אני לא מכיר את הראוטר של yes, אבל בסבירות נמוכה, hכול להיות שיש לו פורטים שהם 100M ולא 1G?
התוצאה של ה92 ממש מכוונת להנחתת מהירות מגיגיה ל100 מגה איפואשהוא בין הראוטר למאש (מה שגם המגיב הקודם כיוון אליו).
כן הכבל מחבר ישירות בין הראוטר לDeco.06/02/2024 14:47yoramw כתב: הכבל רשת מחבר ישירות את הראוטר לDeco? אם יש סוויץ הייתי מתחיל בלחבר ישירות בלי הסוויץ ולבדוק שוב.
התוצאה של ה92 ממש מכוונת להנחתת מהירות מגיגיה ל100 מגה איפואשהוא בין הראוטר למאש (מה שגם המגיב הקודם כיוון אליו)....
וכשאתה מתכוון לסוויץ אתה מדבר על ה4 חיבורים שיש בראוטר?
אם כן חיברתי אותו לראשון.
איך אני בודק פורטים? אני אבדוק ואעדכן פה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה להחליף פורט בראוטר. תנסה להחליף כבל רשת.
לפי מפרט של הראוטר שלך וגם של ה-DECO, בשניהם יש תמיכה ב-1 גיגה.
לפי מפרט של הראוטר שלך וגם של ה-DECO, בשניהם יש תמיכה ב-1 גיגה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המהירות שאתה מקבל בדקו זה בחיבור אלחוטי?
יכול להיות שהרשת האלחוטית בדקו מוגדרת על 2.4 ולא 5?
יכול להיות שהרשת האלחוטית בדקו מוגדרת על 2.4 ולא 5?
06/02/2024 23:48oris74 כתב: המהירות שאתה מקבל בדקו זה בחיבור אלחוטי?
יכול להיות שהרשת האלחוטית בדקו מוגדרת על 2.4 ולא 5?...
הבאתי עוד כבל רשת מחבר שעובד 100% כי אצלו יש מהירות של 300-400 מגה וזה עדיין לא עובד, כנ״ל לגבי הפורטים, עשיתי כל שילוב אפשרי.06/02/2024 22:53TheCoolest כתב: תנסה להחליף פורט בראוטר. תנסה להחליף כבל רשת.
לפי מפרט של הראוטר שלך וגם של ה-DECO, בשניהם יש תמיכה ב-1 גיגה....
מה שכן ראיתי בפייסבוק שמישהי עם M4 כמו שלי שהייתה לה בדיוק אותה בעיה, וניסתה הכל ללא הצלחה, לבסוף דיברה עם הוט (החברה שהיא נמצאת בה) והיה לה חסימה בFirewall על Mesh ואחרי שהם הסירו אותה נעלמה לה הבעיה, אז מחר אני מתקשר לYes ומקווה שגם אצלי יש את זה.
אעדכן בהמשך.