היי, מי מהן עדיפה ל 75" מבחינת תמונה, אמינות, שירות יבואן? צפייה ישירה מול הטלויזיה, סלון מואר, סרטים, סדרות, חדשות, נינטנדו, לא סוני 5, משתמשים באפליקציות של הטלויזיה ללא סטרימר: סטינג, נקסט טי וי, נטפליקס, דיסני, free tv, יוטיוב. משתמשים בסאונד בר.
הציעו לי 3500₪ HISENSE כולל הובלה, מתקן צמוד קיר, התקנה ו אחריות רישמית 3 שנים( יצריך סטרימר אולי כי אין סטינג או נקסט טי וי ).
ה TCL באזור ה 4300₪ ללא צורך בסטרימר, יש google TV מובנה
תודה לעונים
TCL C645 VS HISENSE E7KQ
על הנייר הTCL כנראה עדיפה. עוצמת הארה של 450 ניטס, והם טוענים שיש 2040 מקירו דיממינג, לא ממש יודע מה זה, זה לא לוקאל דימינג.
ככל הנראה פאנל VA, וכמו שאמרת אין צורך בסטרימר.
היסנס, לא ברור איזה פאנל (IPS או VA) עומצת הארה גם התקשתי למצוא אבל אני לא חושב שזה יותר מ450, ולפי המפרט אין אזורי תאורה.
דגם A7 נראה עדיף אם רק בגלל שאתה יודע איזה פאנל אתה מקבל (VA)
שירות ואחריות לא ראיתי תלונות יוצאות דופן על איזשהו מהיבאונים, אני מניח שמדובר בשירות ישראלי טיפוסי.
בקיצור הבנת את העניין. אני בספק שיש מישהו בפורום שראה את שניהן ויודע להגיד לך בוודאות מי עדיפה.
יחד עם זאת, במהלך השנים ראיתי כל שלל דגמי TCL בתצוגה ותמיד הרשתי שזויות הצפייה צרות מדי ושישנה הילה לבנה במסכים. לא יודע במה מדובר, לא בדקתי מספיק לעומק.
מסכי היסנס, ממה שראיתי, יש דגמים בודדים שהתרשמתי מאוד לטובה מהאיכות שלהם, אבל השאר ברמה די נמוכה.
ככל הנראה פאנל VA, וכמו שאמרת אין צורך בסטרימר.
היסנס, לא ברור איזה פאנל (IPS או VA) עומצת הארה גם התקשתי למצוא אבל אני לא חושב שזה יותר מ450, ולפי המפרט אין אזורי תאורה.
דגם A7 נראה עדיף אם רק בגלל שאתה יודע איזה פאנל אתה מקבל (VA)
שירות ואחריות לא ראיתי תלונות יוצאות דופן על איזשהו מהיבאונים, אני מניח שמדובר בשירות ישראלי טיפוסי.
בקיצור הבנת את העניין. אני בספק שיש מישהו בפורום שראה את שניהן ויודע להגיד לך בוודאות מי עדיפה.
יחד עם זאת, במהלך השנים ראיתי כל שלל דגמי TCL בתצוגה ותמיד הרשתי שזויות הצפייה צרות מדי ושישנה הילה לבנה במסכים. לא יודע במה מדובר, לא בדקתי מספיק לעומק.
מסכי היסנס, ממה שראיתי, יש דגמים בודדים שהתרשמתי מאוד לטובה מהאיכות שלהם, אבל השאר ברמה די נמוכה.
נערך לאחרונה על ידי yossi_s1 ב 05/02/2024 20:49, נערך פעם 1 בסך הכל.