היי, אני מעוניין לקנות 75" לסלון, אשמח לתובנות מה כדאי לקנות.
יושבים באופן ישיר מול הטלויזיה, סלון מואר, רואים: סדרות, סרטים, חדשות, לא ספורט, נינטנדו, לא סוני 5, אפליקציות דרך מערכת הפעלה ולא דרך סטרימר, שומעים דרך סאונד בר.
שיקול נוסף הוא העלות, כי יש ילדים קטנים ויכולים לשבור, יש פער של כ 1200₪ בין ה CU7100 לשאר.
האם המעבד ואיכות התמונה של TCL C645 כמו ה Q60 של סמסונג?
הפאנל ש TCL משתמשים בו הוא של סמסונג?
יש הבדלי אמינות בין הדגמים מבחינת תקלות?
ראיתי שרשמו שהאפליקציות קצת מרוחות ב TCL, האם נכון?
יש הבדלי שירות באחריות היבואנים?
תודה לעונים
התלבטות VS CU7100 TCL C645 VS SAMSUNG CU8000 VS SONY KD75XWL
הרבה שאלות....
נתחיל משירות, לפי מה שקרתי בפורום, שירות סמסונג לא תמיד טוב, שירות LG (ח.י) כן טוב. השאר, לא לגמרי ברור.
לא צפויים הבדלי אמינות.
לגבי הפאנל, המצב דווקא הפוך, הדגמים הזולים של סמסונג לא מיוצרים על ידי סמסונג אלא על ידי חברה סינית אחרת. אני לא יודע מי בדיוק החברה אבל לדעתי קיים סיכוי שאלו TCL.
במקרה אבי גם חושב על לקנות לעצמו 75 אז הלכתי לחנות השבוע לראות דגמים.
יש בעיה בלראות דגמים בחנות שכן אין לי שליטה על מצב התמונה ולכן אם כיוונו את הטלויזיה על מצב תמונה לא טוב, הטלויזיה לא תציג תמונה טובה אפילו אם היא טובה.
התובנות שלי:
סמסונג מסדרות נמוכות נראו מאוד גרוע ולא הייתי נוגע (סדרה 7 ו8)
הסמסונג הכי זולה שהייתי מתחיל לשקול היא Q60C אבל גם היא מאכזבת, במיוחד במחירה.
לגבי TCL, התצוגה שלהם הייתה בפינה מסכנה עם מסכים שלא ממש עובדים ותקועים על תמונה סטטית. נראה שמחסני חשמל לא מעוניינים למכור TCL.
יחד עם זאת, כל פעם שראיתי TCL בתצוגה, לא התרשמתי. אולי קטע שלי כי הביקורות עליהן כן טובות.
מבין הדגמים בחנות הנה דירוג של מה שהיה נראה לי סביר:
הכי נחות שעדיין סבבה:
היסנס A7KQ או E7KQ. שני הדגמים כמעט זהים. בחנות A7 היה עם צבעים רווים מדי אבל היה נראה בהירות עדיפה ממש במעט. E7 צבעים יותר נעימים בהירות טיפה נמוכה יותר. האמת אם הן לא אחת ליד השניה, לא תוכל להבדיל בניהן.
מעט עדיפה על ההיסנס לטעמי היא LG UR7. היא זולה מההיסנס ונותנת תמונה לא פחות טובה ולפעמים נראת גם יותר טוב. החסרון הוא פאנל IPS שאומר שבסרטים חשוכים השחור לא עמוק מספיק אבל לא לכל אחד זה מפריע.
אם רוצים שחור עמוק אז אולי עדיף ההיסנס אבל צריך לבדוק לפני שזה באמת המצב.
הבאות במחיר הן Q60C של סמסונג או LG QNED7S. הסמסונג כמו שכתבתי לא מספיק טובה.
הLG היא עליה ברמה לעומת ההסיסנ והLG הזולות. QNED7S הייתה בהירה יותר משמעותית מהאחרות ולכן נראתה טוב ומפתיעה לטובה.
בקיצור הכי בזול ההיסנס או הLG
אם רוצה לשדרג את עצמך במחיר של עוד אלפיה אז QNED7S
אלו הדגמים שהיו בחנות. מה שלא ראיתי, לא יודע. אלו הדגמים הזולים שאתה מחפש. לא ראיתי משהו אחר עדיף בטווח המחירים הזה. הטובים יותר עולים יותר.
לגבי TCL 645, כיוון שאני לא ראיתי אבל שמעתי ביקורות טובות, הייתי שם אותן בקטגוריה של ההסינס וLG UR7. ככה שאם אהבת את TCL אז נראת לי גם אופציה סבבה.
נתחיל משירות, לפי מה שקרתי בפורום, שירות סמסונג לא תמיד טוב, שירות LG (ח.י) כן טוב. השאר, לא לגמרי ברור.
לא צפויים הבדלי אמינות.
לגבי הפאנל, המצב דווקא הפוך, הדגמים הזולים של סמסונג לא מיוצרים על ידי סמסונג אלא על ידי חברה סינית אחרת. אני לא יודע מי בדיוק החברה אבל לדעתי קיים סיכוי שאלו TCL.
במקרה אבי גם חושב על לקנות לעצמו 75 אז הלכתי לחנות השבוע לראות דגמים.
יש בעיה בלראות דגמים בחנות שכן אין לי שליטה על מצב התמונה ולכן אם כיוונו את הטלויזיה על מצב תמונה לא טוב, הטלויזיה לא תציג תמונה טובה אפילו אם היא טובה.
התובנות שלי:
סמסונג מסדרות נמוכות נראו מאוד גרוע ולא הייתי נוגע (סדרה 7 ו8)
הסמסונג הכי זולה שהייתי מתחיל לשקול היא Q60C אבל גם היא מאכזבת, במיוחד במחירה.
לגבי TCL, התצוגה שלהם הייתה בפינה מסכנה עם מסכים שלא ממש עובדים ותקועים על תמונה סטטית. נראה שמחסני חשמל לא מעוניינים למכור TCL.
יחד עם זאת, כל פעם שראיתי TCL בתצוגה, לא התרשמתי. אולי קטע שלי כי הביקורות עליהן כן טובות.
מבין הדגמים בחנות הנה דירוג של מה שהיה נראה לי סביר:
הכי נחות שעדיין סבבה:
היסנס A7KQ או E7KQ. שני הדגמים כמעט זהים. בחנות A7 היה עם צבעים רווים מדי אבל היה נראה בהירות עדיפה ממש במעט. E7 צבעים יותר נעימים בהירות טיפה נמוכה יותר. האמת אם הן לא אחת ליד השניה, לא תוכל להבדיל בניהן.
מעט עדיפה על ההיסנס לטעמי היא LG UR7. היא זולה מההיסנס ונותנת תמונה לא פחות טובה ולפעמים נראת גם יותר טוב. החסרון הוא פאנל IPS שאומר שבסרטים חשוכים השחור לא עמוק מספיק אבל לא לכל אחד זה מפריע.
אם רוצים שחור עמוק אז אולי עדיף ההיסנס אבל צריך לבדוק לפני שזה באמת המצב.
הבאות במחיר הן Q60C של סמסונג או LG QNED7S. הסמסונג כמו שכתבתי לא מספיק טובה.
הLG היא עליה ברמה לעומת ההסיסנ והLG הזולות. QNED7S הייתה בהירה יותר משמעותית מהאחרות ולכן נראתה טוב ומפתיעה לטובה.
בקיצור הכי בזול ההיסנס או הLG
אם רוצה לשדרג את עצמך במחיר של עוד אלפיה אז QNED7S
אלו הדגמים שהיו בחנות. מה שלא ראיתי, לא יודע. אלו הדגמים הזולים שאתה מחפש. לא ראיתי משהו אחר עדיף בטווח המחירים הזה. הטובים יותר עולים יותר.
לגבי TCL 645, כיוון שאני לא ראיתי אבל שמעתי ביקורות טובות, הייתי שם אותן בקטגוריה של ההסינס וLG UR7. ככה שאם אהבת את TCL אז נראת לי גם אופציה סבבה.