בעיית שמע ברמקול אחד
-
SIMSIM63
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: EFRAIM
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
ברשותי זוג רמקולים JAMO T130 אשר קניתי אותם ב1982 . עברו כבר שיפוץ פעמיים (בעיית וופרים). אז. מזה אני לא יודע להגדיר זמן. רמקול אחד לא נשמע עם צליל גבוה. אני פוחד שמה או המידרנג' הלך או ה קרוסאובר. רמקול שני עובד היטב הפכתי כיוונים ועדיין הרמקול עובד עם הסופר הטוויטר והמידרנג' נשמעים מאוד חלש. איך אני מוודא ש זה הקרוסאובר או הרמקולים? למה כי לפני חודש קפץ לי. הווליום למקסימום כלומר 120W נקי עקב אפליקציה מזורגגת שלבינתיים הם כבר הספיקו לתקן אותה. אין כאן להשיג חלקי חילוף (רמקולים). יש לציין שהטוויטר והמידרנג' נשמעים אבל חלש. ומאוד מוזר רק צד אחד.
-
SIMSIM63
- חבר שרק התחיל

אין לי חשק כעת להוציא סכום גבוה מאוד על רמקולים. שרמקולים טובים מתחילים מ €1000 צפונה. רציתי דווקא ללכת על ה KEF Q950 הנע פה ב4600 ליי רומני. אבל לא יודע מה רמת השמע שלהם. יש כאן מקום שנקרא
AVSTOR ויש להם חדר שמע. אבל עוד פעם עם זה עניין של הקרוסאובר ורק להחליף קבלים שם זה יעזור לי מאוד. או שהרמקולים ספגו מהלומה רצינית.
AVSTOR ויש להם חדר שמע. אבל עוד פעם עם זה עניין של הקרוסאובר ורק להחליף קבלים שם זה יעזור לי מאוד. או שהרמקולים ספגו מהלומה רצינית.
בכדי לוודא צריך לפרק את הקרוס כך שתוכל לבדוק אותו ואת הדרייברים בנפרד.
-
SIMSIM63
- חבר שרק התחיל

אני זה שהלחמתי את הקרוסאוברים. השאלה היא אם אחבר את שלושת הערוצים - חיבור ישיר ללא קבלים שהיו בעבר... לא זוכר את ערכם הזרם ייפול על הטוויטר ועל המיד' אני אמנם לא יפתח ווליום גבוה ת רק על מנת לשמוע שאכן הדרייברים מתפקדים. אני לא רוצה לקנות רמקולים מיד שניה על מנת להוציא חלקי חילוף כי פה ברומניה הכל עובדים עליך. ואתה עלול למצוא את עצמך עם דרייברים שרופים יותר מאשר הקיימים.
אתר olx.ro חיפוש JAMO BOXE זה כמו יד 2 אבל יותר גדול. ראיתי מה הרומנים עושים שם ורושמים לא היה בשימוש (גישורים למיניהם)
דווקא בעת האחרונה קניתי מיני מערכת של MARANTZ -M-CR612 במחיר מבצע וכבר מהתחלה האשמתי את המערכת שאין מספיק trebele כי כולם נתנו עליה ציון גבוה.
אתר olx.ro חיפוש JAMO BOXE זה כמו יד 2 אבל יותר גדול. ראיתי מה הרומנים עושים שם ורושמים לא היה בשימוש (גישורים למיניהם)
דווקא בעת האחרונה קניתי מיני מערכת של MARANTZ -M-CR612 במחיר מבצע וכבר מהתחלה האשמתי את המערכת שאין מספיק trebele כי כולם נתנו עליה ציון גבוה.
אם יש לך גישה לרכיבים אז איפה הבעיה?
צריך לשלוח לטוויטר רק תדרים שבטוחים עבורו אז תדאג ליצר רק את התדרים האלה. בדר״כ עושים את זה עם מחולל אותות, אבל אפשר לעשות את זה בקלות עם תוכנה במחשב או בפלאפון.
צריך לשלוח לטוויטר רק תדרים שבטוחים עבורו אז תדאג ליצר רק את התדרים האלה. בדר״כ עושים את זה עם מחולל אותות, אבל אפשר לעשות את זה בקלות עם תוכנה במחשב או בפלאפון.