שאלה בקשר להגדרת איכות צליל בניגון, בעידן פלוס, בקודי
שאלה, אולי אתם יודעים, בהגדרות ההרחבה של עידן פלוס, פישינזון, יש לשונית שכתוב בה, מאקו, ושאני בוחר באפשרות של קביעת איכות ניגון, אז אני מקבל מקלדת, אז השאלה היא, מה לרשום במקלדת ששם כדי לשנות את איכות הניגון בתכני מאקו?
את אחד המספרים שמופיע ברשימה של "בחר איכות ניגון" בתוך [] ... (הרזולוציה 1080/720/360 וכו' . ). אבל למה לגעת, האוטומטי יבחר את הכי טוב...
למה במקום רשימה אז אני מקבל מקלדת בתצוגה?02/02/2024 20:09rafi_d כתב: את אחד המספרים שמופיע ברשימה של "בחר איכות ניגון" בתוך [] ... (הרזולוציה 1080/720/360 וכו' . ). אבל למה לגעת, האוטומטי יבחר את הכי טוב......
כי אתה מקליק/לוחץ במקום הלא נכון... לחץ על "בחר... " ולא "קבע..."
איך בדיוק אני מגיע אל בחר?...
גרסת קודי 20.3
גרסת הרחבת פישינזון 3.5.3
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 03/02/2024 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמרתי "בחר" ואתה ממשיך להתעקש ......
ב19.5 מספרי המזל הם כאן:
ב19.5 מספרי המזל הם כאן:
איך בדיוק אתה הגעת בטלוויזיה החיה אל התפריט שיש בו את האפשרות של בחירת איכות ניגון?
יכול להיות שבגרסת קודי של 20.3, אין בהרחבה הזאת את האפשרות של בחירת איכות ניגון, כאשר בגרסת קודי של 19.5, יש בהרחבה הזאת את האפשרות של בחירת איכות ניגון?
יכול להיות שבגרסת קודי של 20.3, אין בהרחבה הזאת את האפשרות של בחירת איכות ניגון, כאשר בגרסת קודי של 19.5, יש בהרחבה הזאת את האפשרות של בחירת איכות ניגון?
הבנתי את ההבדל בינינו.. מה שהראיתי זה בערוצים החיים דרך התוסף עצמו (TV) לא בטלוויזיה חיה. שם זה נראה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 03/02/2024 17:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לדעתך במקרה שלי, אי אפשר לשנות את איכות הניגון?03/02/2024 16:35rafi_d כתב: הבנתי את ההבדל בינינו.. מה שהראיתי זה בערוצים החיים דרך צ התוסף עצמו (TV) לא בטלוויזיה חיה. דם זה נראה אחרת....
יש מצב שאפשר. השאלה היא איך הגדרת את הערוצים בטלוויזיה החיה. אם ההגדרה של הקבצים / לינקים היתה דרך התוסף עצמו , לדעתי, כל שינוי שתעשה בתוסף, יש מצב שתראה אותו גם בטלוויזיה החיה, רק קבוע, כל שינוי ידרוש שינוי בהגדרות התוסף.. תנסה להגדיר לערוץ 12 - איכות 360 בהגדרות של התוסף, ותראה אם זה משתנה גם בטלוויזיה החיה. אם לא, תוכל כנראה לבקש מהמפתח שישפר/יוסיף את זה......
איפה בדיוק בהגדרות של התוסף אני יכול להגדיר את איכות הניגון?03/02/2024 17:43rafi_d כתב: יש מצב שאפשר. השאלה היא איך הגדרת את הערוצים בטלוויזיה החיה. אם ההגדרה של הקבצים / לינקים היתה דרך התוסף עצמו , לדעתי, כל שינוי שתעשה בתוסף, יש מצב שתראה אותו גם בטלוויזיה החיה, רק קבוע, כל שינוי ידרוש שינוי בהגדרות התוסף.. תנסה להגדיר לערוץ 12 - איכות 360 בהגדרות של התוסף, ותראה אם זה משתנה גם בטלוויזיה החיה. אם לא, תוכל כנראה לבקש מהמפתח שישפר/יוסיף את זה......
לכל ערוץ, בהגדרות היעודיות שלו. תגלול ימינה בהגדרות...
עד עכשיו לא הבנתי מדוע להתעסק עם הקטנת איכות בכלל...
עד עכשיו לא הבנתי מדוע להתעסק עם הקטנת איכות בכלל...