אושר עד פותחת סניף עם קופות בינה מלאכותית. חשבון במהירות האור
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73191
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
כל כמה שנים כמה רשת כזו או אחרת שמנסה פרתון אוטמטי, אף פעם לא שמעתי על משהו שהחזיק.
אם אני לא טועה אפילו אמזון ניסתה את כוחה בתחום הזה ולא צלח.
הרבה בהצלחה להם.
הרבה בהצלחה להם.
גם ניסו לשדר סטרימינג בטלויזיה הרבה שנים ולא ממש תפס. תקלות, בעיות רשת, גימגומים.30/01/2024 11:19Huber כתב: כל כמה שנים כמה רשת כזו או אחרת שמנסה פרתון אוטמטי, אף פעם לא שמעתי על משהו שהחזיק.
הרבה בהצלחה להם....
כיום שני שליש ממנויי חברת הלווין יס עברו לסטרימינג. בסוף הכל יצליח. פעם קנו במכולת ולחנווני היה עיפרון קטן על האוזן.
לא יודע אם זה מיושן או לא. להעמיס את העגלה ואז להוציא את הכל מהעגלה לאיזה סורק רק בשביל להחזיר את זה שוב לעגלה בשביל להסיע את זה לאוטו לא נשמע לי כמו איזה שדרוג. להפך, זה נשמע מיושן בהשוואה ללסרוק את המוצר ולראות את המחירים והמבצעים בזמן שאתה ליד המדף + להעביר כרטיס בעמדה לתשלום עצמי וזהו.
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 30/01/2024 18:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73191
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
off - האם זה העתיד? מניח שכן האם אנחנו שם? אני בספק רב מאוד מאודץ
לאמזון יש כיס מאוד מאוד עמוק והנסיון שלהם היה לא מזמן. ונכשל.
ואולי העתיד בכלל ברכישות אונליין? הכדור בדולח שלי נשבר אז...
לאמזון יש כיס מאוד מאוד עמוק והנסיון שלהם היה לא מזמן. ונכשל.
ואולי העתיד בכלל ברכישות אונליין? הכדור בדולח שלי נשבר אז...
הניסיון של אמזון לא נכשל. יש להם עדיין כ-40 חנויות פעילות בארה"ב והם גם מוכרים את הטכנולוגיה והכלים להפעלת חנויות כאלו לקמעונאים אחרים.
הבעיה העיקרית בפתיחת חנות כזאת היא העלות הראשונית של המצלמות והחיישנים השונים, שלא לדבר על כוח העיבוד הנדרש להרצת כל האלגוריתמים שמנהלים את החנות בזמן אמת. לא ברור בכלל אם אפשר לעשות לזה דלגציה לענן או שצריך מערכת לוקאלית בכל חנות.
בקיצור זה סיפור יקר וייקחו כמה שנים טובות עד שהמחירים יירדו ויהפכו את זה לסטנדרט. בינתיים רק לאמזון ולכמה ענקים אחרים יש את היכולת להיכנס לתחום הזה ראשונים.
לגבי הקופה של אושר עד - זה נראה פתרון איטי יותר מסריקה ידנית בשירות עצמי. אני גם לא בטוח שזה יעבוד היטב כשכמה מוצרים מונחים ביחד ואולי מסתירים אחד את השני.
לדעתי זה פתרון ביניים שלא יתפוס בטווח הארוך.
הבעיה העיקרית בפתיחת חנות כזאת היא העלות הראשונית של המצלמות והחיישנים השונים, שלא לדבר על כוח העיבוד הנדרש להרצת כל האלגוריתמים שמנהלים את החנות בזמן אמת. לא ברור בכלל אם אפשר לעשות לזה דלגציה לענן או שצריך מערכת לוקאלית בכל חנות.
בקיצור זה סיפור יקר וייקחו כמה שנים טובות עד שהמחירים יירדו ויהפכו את זה לסטנדרט. בינתיים רק לאמזון ולכמה ענקים אחרים יש את היכולת להיכנס לתחום הזה ראשונים.
לגבי הקופה של אושר עד - זה נראה פתרון איטי יותר מסריקה ידנית בשירות עצמי. אני גם לא בטוח שזה יעבוד היטב כשכמה מוצרים מונחים ביחד ואולי מסתירים אחד את השני.
לדעתי זה פתרון ביניים שלא יתפוס בטווח הארוך.
שלא לדבר על מוצרים בתפזורת (פירות, ירקות) שצריך לשקול בנפרד או מוצרים כבדים כמו שישיית פפסי מקס שצריך עוד פעם להוציא מהעגלה ולהחזיר לעגלה - כיף.30/01/2024 21:02sabres כתב:
לדעתי זה פתרון ביניים שלא יתפוס בטווח הארוך....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
"שיתוף הפעולה בין אושר עד לסופרסמארט לא חדש. הרשת הייתה אחת הראשונות בישראל להתקין לשימוש מסחרי את המוצר הראשון שפיתחה סופרסמארט — סורק ידני המוצמד לעגלת הקניות, שבעזרתו סורקים הלקוחות את המוצרים בזמן הקנייה במקום בקופה בסיום. פתרון זה נחשב לדור הראשון, והמיושן יחסית, של חווית הקנייה העתידית."30/01/2024 16:39שלגון כתב: לא יודע אם זה מיושן או לא. להעמיס את העגלה ואז להוציא את הכל מהעגלה לאיזה סורק רק בשביל להחזיר את זה שוב לעגלה בשביל להסיע את זה לאוטו לא נשמע לי כמו איזה שדרוג. להפך, זה נשמע מיושן בהשוואה ללסרוק את המוצר ולראות את המחירים והמבצעים בזמן שאתה ליד המדף + להעביר כרטיס בעמדה לתשלום עצמי וזהו....
https://www.themarker.com/consumer/2024 ... 9b36420000
- Arabidopsis T
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז ניתן להניח מספר פריטים על הסורק בקופה...כמו שרשמו מעלי זה עדיין מצריך להוציא מהעגלה ולהחזיר. אולי רלוונטי לסופרים אקספרס שלרוב לא מבצעים רכישות גדולות.
מניסיון שלי בשופרסל דיל עם עגלות בעלות סורק חכם מובנה - הטכנולוגיה עוד לא בשלה ויש המון תקלות. המצלמה לא קולטת את כל המוצרים (אם אני לא טועה במערכת של שופרסל יש אלמנט של זיהוי מוצרים לפי תמונה ולא רק ברקוד) ועדיין מצריכה עובדים שיתרוצצו ברחבי הסופר אחרי לקוחות עם תקלות קריאה. מערכת מבוססת AI בהחלט תוכל לשפר את זיהוי המוצרים בעגלה וכנראה בשנים הבאות נראה את זה בכל סופר.
אני דווקא התלהבתי מהניסיון של יוחננוף עם האקדח ברקוד ובסיום הקנייה שקילה של העגלה. הכי פרקטי.
מניסיון שלי בשופרסל דיל עם עגלות בעלות סורק חכם מובנה - הטכנולוגיה עוד לא בשלה ויש המון תקלות. המצלמה לא קולטת את כל המוצרים (אם אני לא טועה במערכת של שופרסל יש אלמנט של זיהוי מוצרים לפי תמונה ולא רק ברקוד) ועדיין מצריכה עובדים שיתרוצצו ברחבי הסופר אחרי לקוחות עם תקלות קריאה. מערכת מבוססת AI בהחלט תוכל לשפר את זיהוי המוצרים בעגלה וכנראה בשנים הבאות נראה את זה בכל סופר.
אני דווקא התלהבתי מהניסיון של יוחננוף עם האקדח ברקוד ובסיום הקנייה שקילה של העגלה. הכי פרקטי.