מערכת בית חכם ויטראה
תלוי בסוג המתג בסביבות 1000 ש"ח...
המתגים לא זולים , צריך לקחת בחשבון שמדובר במתגי פרימיום שמיוצרים בישראל ,בקרת איכות גבוהה עם 5 שנים אחריות ,
זול זה לא , יש מתגים סיניים בעלויות נמוכות , תלוי מה אתה מחפש
האם זה דירה בבניה ?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
טווח מחיר ליחידה בין 700-1600 תלוי בכמות ההדלקות והפונקציות של כל מתג (הם בנויים פיזית מרכיבים שונים בכל מתג - תאורה - תריסים - מיזוג ושאר ירקות)
כמו כן יש סוגי גימורים שונים ומשונים לזכוכית - מבריק \ מט \ צבעים
ניתן להשקיע בקיר בקו 0 עם מתאם ייעודי גם לזה עלויות נלוות
אחרי המתגים - יש לנו בעצם את הבקר ששולט על כולם - יש שלוש דרגות שניים מהם זה הסאנדרט VPRO רגיל ודגם SLIM עד 20 מתגים
ואחרי הבקר יש תכנות של המערכת לפי הצרכים שלך - יש כמה שלבים בתכנות והעלות בדרך כלל כוללת את כולם - שלב ראשוני של תכנות בסיס - שלב שני של תכנות אחרי מגורים ושינויים (בשלב הזה לקוחים את הזכוכית לחריטה במקומות נבחרים כדי לזהות איזה מתג עושה מה) ושלב שלישי בדרך כלל לא קורה אבל באם יש שוב שינויים בסיסים שעושים מרחוק או באתר לקוח
יש עוד מרכיבים שונים ומשונים אבל הסדר עלויות משתנה - ונע בין 18-35 אלף שקל לדירה ממוצעת (בהתאם לכמות המתגים והפונקיות הרלוונטיות)
דבר איתי אם אתה צריך עזרה באפיון בית לויטראה אני אשמח לעזור
כמו כן יש סוגי גימורים שונים ומשונים לזכוכית - מבריק \ מט \ צבעים
ניתן להשקיע בקיר בקו 0 עם מתאם ייעודי גם לזה עלויות נלוות
אחרי המתגים - יש לנו בעצם את הבקר ששולט על כולם - יש שלוש דרגות שניים מהם זה הסאנדרט VPRO רגיל ודגם SLIM עד 20 מתגים
ואחרי הבקר יש תכנות של המערכת לפי הצרכים שלך - יש כמה שלבים בתכנות והעלות בדרך כלל כוללת את כולם - שלב ראשוני של תכנות בסיס - שלב שני של תכנות אחרי מגורים ושינויים (בשלב הזה לקוחים את הזכוכית לחריטה במקומות נבחרים כדי לזהות איזה מתג עושה מה) ושלב שלישי בדרך כלל לא קורה אבל באם יש שוב שינויים בסיסים שעושים מרחוק או באתר לקוח
יש עוד מרכיבים שונים ומשונים אבל הסדר עלויות משתנה - ונע בין 18-35 אלף שקל לדירה ממוצעת (בהתאם לכמות המתגים והפונקיות הרלוונטיות)
דבר איתי אם אתה צריך עזרה באפיון בית לויטראה אני אשמח לעזור
- izzishalti
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אם רוצים מתגים עם תו תקן, מחיר של 1000 שקל למתג זו שחיטה כשרה גלאט.
אפשר לשים מודולים אלחוטיים של שלי, עם wifi אם רוצים לחסוך או אפילו עם z-wave אם רוצים משהו מקביל לויטראה (סדרה qubino החדשה)
מחיר למתג יהיה סביב 100-150 שקל, ובגלל שזו מערכת פתוחה, אפשר לתקן ולהחליף בלי להביא טכנאי מיוחד בעלות גבוה.
ממליץ בחום לקרוא עליהם, ואם צריך לשאול את היבואן בארץ.
אפשר לשים מודולים אלחוטיים של שלי, עם wifi אם רוצים לחסוך או אפילו עם z-wave אם רוצים משהו מקביל לויטראה (סדרה qubino החדשה)
מחיר למתג יהיה סביב 100-150 שקל, ובגלל שזו מערכת פתוחה, אפשר לתקן ולהחליף בלי להביא טכנאי מיוחד בעלות גבוה.
ממליץ בחום לקרוא עליהם, ואם צריך לשאול את היבואן בארץ.