מישהו התנסה בבר מים שהוא לא תמי 4?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

לאחר 12 שנה שאני עם תמי 4 (החלפתי 4 ברים לאורך השנים) חוויתי תקלה ראשונה.
כולם יודעים שנותן שירות נמדד במתן השירות לאחר המכירה ולא במכירה עצמה (שם כל איש מכירות יהיה פאפי) ואני חייב לומר שאני מזועזע.
פשוט שירות נוראי!

ראיתי שיש לא מעט נותני שירות של ברי מים אבל לא שמעתי עליהם לפני אז אשמח לשמוע אם יש פה לקוחות שלהם ומה דעתם?

תודה

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1306
נתן תודות: 254 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #2 

להורי היה שנים תמי4 והחליפו לפני מספר חודשים לנועם2 עקב היתרון הגדול של מכשיר שמותאם לשבת. די מאוכזבים בשוטף. בשבת אומנם מנצלים את היתרון שלו, אבל בשאר השבוע בעייתי. אין אופציה למזיגת כוס/ליטר כמו שיש בתמי4 וחייבים להחזיק את הכפתור ידנית לאורך כל המילוי. בנוסף מכשיר מאוד מאוד רועש. באו טכנאים לפחות פעמיים ואמרו ש"ככה זה". שורה תחתונה: מומלץ לשומרי שבת, פחות שכאלה שלא.

לי אגב יש אותו מכשיר תמי4 פמילי כבר 11 שנה (הבן פורת יוסף) ודי מרוצה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

אחרי שבועיים וחצי עם מכשיר לא תקין. הגיע טכנאי, הוציא אוויר שהיה כלוא במערכת והבעיה נפתרה.

לא מבין למה הייתי צריך להיות בלי מכשיר שבועיים וחצי בשביל תקלה כזו פשוטה ולעבור את כל מה שעברתי (כולל נציג שצילצל אלי כשהייתי בישיבה בעבודה וכשביקשתי שיצלצל בעוד רבע שעה, הוא ענה לי "אם אני אזכור")

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”