פעם היה באתר של orange (פרטנר) דרך לברר על קו מסויים לאיזה רשת סלולרית (חברה) הוא שייך זה נעלם מגוגל, אני רוצה להפעיל מספר שלי שנותק ב-2018 ואין לי מושג לאיזו חברה הוא שייך כרגע קידומת 058 של גולן אבל זוכר שעזבתי אותם.
פיתרון יעיל יותר מלהתקשר לכל החברות חוץ מ-wecom שלא היו קיימים אז. ?
שיוך מספר לרשת סלולר
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אם המספר נותק ב- 2018, למה אתה חושב שהוא עדיין שלך?
אם ביצעת ניתוק התקשרות עם הספק שלך (האחרון שהיה) אז הוא יכול לתת את המספר לכל לקוח חדש (אחרי "צינון" של בין חצי שנה לשנה).
לא יודע מה אומרות התקנות של ניוד, אבל אני מניח שמספר מנוייד ואז מבוצע סיום התקשרות לספק, המספר חוזר למפעיל המקורי שהקידומת של המספר היא שלו.
אם ביצעת ניתוק התקשרות עם הספק שלך (האחרון שהיה) אז הוא יכול לתת את המספר לכל לקוח חדש (אחרי "צינון" של בין חצי שנה לשנה).
לא יודע מה אומרות התקנות של ניוד, אבל אני מניח שמספר מנוייד ואז מבוצע סיום התקשרות לספק, המספר חוזר למפעיל המקורי שהקידומת של המספר היא שלו.
-
Sea1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: יוסי קינדר
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לא אמרתי שהוא שלי, כשמצלצלים אליו הוא לא מחובר (מנסה כבר תקופה) אז הסקתי שהוא קבור איפהשהוא אתה אומר שהוא חזר לגולן אבל כשאני מנסה לבחור את המספר הזה כלקוח חדש באתר של גולן זה לא נותן, וחברות אחרות לא מציעים מספרים עם קידומת לא שלהם אז מה הלו''ז?28/01/2024 0:40Amir64 כתב: אם המספר נותק ב- 2018, למה אתה חושב שהוא עדיין שלך?
לא יודע מה אומרות התקנות של ניוד, אבל אני מניח שמספר מנוייד ואז מבוצע סיום התקשרות לספק, המספר חוזר למפעיל המקורי שהקידומת של המספר היא שלו....

free way to share photos