Mellita purista משמיעה קולות תיקתוק בהדלקה
אהלן
אני יודע שהכותר מצחיקה אבל זה המצב. יש לי מכונה בת שנתיים, נרכשה מאמזון. לאחרונה באופן לא עקבי, מדי פעם בהדלקה היא משמיעה קולות תיקתוק, למישהו יש כיוון לתקלה? זה לא קול נורמלי והקודמת החזיקה כמעט 10 שנים ללא שום קול דומה או תקלה....
כרגע הקפה יוצא תקין והכל נראה בסדר אבל ברור לי שמשהו לא תקין.....
תודה
אני יודע שהכותר מצחיקה אבל זה המצב. יש לי מכונה בת שנתיים, נרכשה מאמזון. לאחרונה באופן לא עקבי, מדי פעם בהדלקה היא משמיעה קולות תיקתוק, למישהו יש כיוון לתקלה? זה לא קול נורמלי והקודמת החזיקה כמעט 10 שנים ללא שום קול דומה או תקלה....
כרגע הקפה יוצא תקין והכל נראה בסדר אבל ברור לי שמשהו לא תקין.....
תודה
היי, שבוע טוב.
לא יצא לי להיתקל וקשה לקבוע בלי לשמוע את הרעש באמת, אבל ההשערה היחידה שלי היא משהו שקשור לגיר של יחידת החליטה. כשאתה מוציא אותה לניקיון אתה גם מגרז/מורח ווזלין על גבי הגלגל לפני שאתה מחזיר את היחידה למקום?
לא יצא לי להיתקל וקשה לקבוע בלי לשמוע את הרעש באמת, אבל ההשערה היחידה שלי היא משהו שקשור לגיר של יחידת החליטה. כשאתה מוציא אותה לניקיון אתה גם מגרז/מורח ווזלין על גבי הגלגל לפני שאתה מחזיר את היחידה למקום?
האמת שאני לא יודע. אין לי מכונה כזו משלי, רק קצת היכרות איתן. אולי חבר אחר יכול לתרום פה מהידע שלו בנושא. אני יודע שאמורים למרוח על גבי הגלגל שעליו אתה מלביש את יחידת החליטה ולא על היחידה עצמה. מוזמנים לתקן אותי במידה ואני טועה.