SAGE בעיה עם הכרטיס הנוסף...
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
הגדרתי ב-SAGE את 2 הכרטיסים והערוצים וחשבתי לתומי שבזה הסתיים הפרק שבו אני צריך לראות את מה שמוקלט...
ניסיתי עכשיו שכרטיס 1 מקליט את הסופרנו, לראות ערוץ אחר (וש-SAGE ינהל את הכרטיסים), אני לא מצליח לראות בכרטיס השני כלום (מסך שחור...)
לשם בדיקה החלפתי בין הממירים, והתופעה ישנה, כלומר בזה שמקליט רואים ובשני מסך שחור.
יש לכם מושג איפה טעיתי?
הגדרתי ב-SAGE את 2 הכרטיסים והערוצים וחשבתי לתומי שבזה הסתיים הפרק שבו אני צריך לראות את מה שמוקלט...
ניסיתי עכשיו שכרטיס 1 מקליט את הסופרנו, לראות ערוץ אחר (וש-SAGE ינהל את הכרטיסים), אני לא מצליח לראות בכרטיס השני כלום (מסך שחור...)
לשם בדיקה החלפתי בין הממירים, והתופעה ישנה, כלומר בזה שמקליט רואים ובשני מסך שחור.
יש לכם מושג איפה טעיתי?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה אורן,
לא יודע איך לבדוק את זה לי יש עדיין גרסא 2.2...
בקשר ל-3, האם BETA TESTERS מקבלים הנחה בגרסא הרשמית?
האם כדאי להוריד את B 3?
לא יודע איך לבדוק את זה לי יש עדיין גרסא 2.2...
בקשר ל-3, האם BETA TESTERS מקבלים הנחה בגרסא הרשמית?
האם כדאי להוריד את B 3?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

ואיתה יעבוד לי 2 הכרטיסים ללא בעיה?
האם ישארו לי כל ההגדרות כולל ערוצים או שאצרטך להגדירם מחדש?
האם ישארו לי כל ההגדרות כולל ערוצים או שאצרטך להגדירם מחדש?
לא צריכה להיות בעיה עם שנים או יותר כרטיסים גם בגרסה 2, מה שאני אומר זה שההתקנה בגרסה 3 מאד פשוטה - ולכן כדי לנסות אותה.
אתה יכול פשוט לעשות שידרוג של הגרסה - להתקין על גרסה 2 את גרסה 3 וכל ההגדרות ישמרו. לאחר מכן פשוט תפעיל את הWIZARD של הגדרת הכרטיסים ותגדיר את הכרטיס שלא עובד - מחדש.
כדי כמובן להעתיק את תוכן כל ספריית Frey Technologies כגיבוי אם משהו לא בסדר...
באילו כרטיסים מדובר? איך הם מחוברים? אולי עם עוד מעט אינפורמציה ונוכל לתקן את הבעיה...
אורן.
אתה יכול פשוט לעשות שידרוג של הגרסה - להתקין על גרסה 2 את גרסה 3 וכל ההגדרות ישמרו. לאחר מכן פשוט תפעיל את הWIZARD של הגדרת הכרטיסים ותגדיר את הכרטיס שלא עובד - מחדש.
כדי כמובן להעתיק את תוכן כל ספריית Frey Technologies כגיבוי אם משהו לא בסדר...
באילו כרטיסים מדובר? איך הם מחוברים? אולי עם עוד מעט אינפורמציה ונוכל לתקן את הבעיה...
אורן.