צפיה בתכני אמזון פריים (ארה"ב)

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
parks פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: parks
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים שלום לכולם,
משתמש חדש כאן. יש תכנית שזמינה לצפיה רק באמזון פריים בארה"ב (כולל כתוביות בעברית, כנראה בעבר היתה זמינה גם בשירות בישראל).
מה האפשרויות שיש לי לצפות בתוכן הזה?
הורדתי לאייפון VPN וסימנתי שאני נמצא בארה"ב אבל כשרציתי לשלם על התוכן זה לא נתן לי (הכתובת של המשתמש והפרטים של האשראי הם לא בארה"ב).
אני מוכן לשלם כל סכום (על אפליקציות וכו').

תודה מראש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

נסה להחליף שרת vpn.

יתכן שהם מסמנים את זה ברמת חשבון ואז אתה בשלב הרישום צריך להיות עם vpn.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1010
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

כמשתמש ב-VPN למדינות שונות, כמו ארה"ב ואנגליה, אני יכול להגיד לך שיש תופעה עם Amazon Video - Prime .לפי החוויה שלי, בניגוד לנטפליקס, שכשאתה מחובר ב-VPN, מציה לך את התוכן המקומי, אמזון מציגה תוכן מצומצם, שמלא ב-Bollywood בעיקר. ולא בטוח שתוכן ספציפי יהיה כלול.
עכשיו, איך אני יודע? כי תוך שימוש ב-Chromecast with Google TV (שזה סטרימר של גוגל) הוא מציג תוכן של אמזון, שאמזון עצמו לא מציג ולא ניתן למצא אפילו בשימוש חיפוש.
לפעמים, שימוש במסך גוגל לצפיה תוכן כזה, איכשהו מצליח וניתן לראות. פעמים אחרות זה לא מצליח וזה פשוט מביא אותך למסך ראשי של אמזון.
נסה להחליף שרת vpn.

יתכן שהם מסמנים את זה ברמת חשבון ואז אתה בשלב הרישום צריך להיות עם vpn.
...
גם ניסיתי בעבר להרשם כמשתמש בארה"ב, אבל כמוך, ביקשו כרטיס אשראי מקומי ואחרי זה מספר טלפון מקומי כדי לשלוח קוד אימות

כך שאם יש לך אפשרות לבדוק את -Chromecast with Google TV אז תנסה, אולי התוכן שאתה מחפש נגיש ככה.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #4 

כלומר, מה שאתה אומר זה שהם מתייגים חשבון לאו דווקא דרך ה-VPN אלא שיש להם דרך אחרת לזהות אותך (כרטיס אשראי למשל)?

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

למיטב זכרוני כשהיה לי מנוי ישראלי אליהם, ופעם בטעות נכנסתי כשה-VPN היה דולק במחשב, קיבלתי תכנים של ארה"ב.
מה שכן, אתה מסתכן שהם אולי יחליטו לסגור לך את החשבון. הייתי פותח חשבון חדש אם אתה מזמין דברים על החשבון הישן.

אציין שעבר לא מעט זמן מאז שזה קרה לי, אז אולי דברים השתנו מאז.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1010
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

26/01/2024 10:40  
oferlaor כתב:
כלומר, מה שאתה אומר זה שהם מתייגים חשבון לאו דווקא דרך ה-VPN אלא שיש להם דרך אחרת לזהות אותך (כרטיס אשראי למשל)?
...
לא באמת יודע מה הולך מאחורי הכלעים. רק מה שקורה לי כשה-VPN מופעל ואז רואה תוכן של אמזון וידאו דרך GCWGTV שלא מופיע באפליקציה עצמה של אמזון.
הם וודאי יודעים שהחשבון נפתח בישראל, אולי זה כל מה שדרוש להם כדי להגביל את התוכן כשמחוברים בארץ אחרת (שמן הסתם הם גם יודעים להן אני מחובר)
עוד לא יצא לי לבדוק בנסיעה לארה"ב כאשר החיבור לאמזון הוא לוקלי.

הוספה: כשהייתי, לא מזמן, בפולין והתחברתי במלון עם Fire Stick t אז נראה לי כל התוכן הפולני היה נגיש.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”