TCL אחריות אס.ג'י

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dk_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה רכשתי טלוויזיה של TCL לחדר. תצורת האחריות הינה שנה ושנתיים נוספות לאחר רישום באתר.
מה שגיליתי כעת שעל מנת להרחיב את האחריות לשנתיים נוספות, צריך להירשם שבועיים לאחר רכישת המוצר.
גיליתי את זה בדרך הקשה, בגלל שנרשמתי בערך חודש אחרי הרכישה.

מצד אחד אין פה, למי לבוא בטענות. זה כן כתוב באתר ואם הייתי עושה עוד קליק הייתי רואה את זה.
מצד שני, האם זה קטנוני ונועד מראש לסנן כמות מוצרים באחריות, לפי דעתי - כן.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

אני לא ידעתי על זה, כשקניתי את ה98 היה כתוב מבצע מונדיאל 3 שנים לא ידעתי צריך להירשם באימיילכשגיליתי לא הסכימו להאריך לי

סתם דבר מטומטם להירשם! קנינו טיוי תנו 3 שנים בלי בילבולי מוח

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
נתן תודות: 346 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #3 

קטנוניות מיותרת כזו לא משאירה הרבה מקום לאופטימיות בנוגע לטיב השירות

integer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

מסכים שזו קטנוניות אבל בתור אחד מהצד השני אני מבין את המטרה.
החברה מנסה ליצור מאגר מידע של לקוחות, שתוכל בעתיד לפנות אליהם (אני מניח שזו גם הסיבה שסגינה מעניקים את התוספת אחריות בתור מתנה וכנראה
שמאשרים שם קבלת דברי פרסום וכו). בתור יבואן אתה לא יודע למי המוצר הגיע בסוף וזה מידע מאוד חשוב שאתה רוצה להשיג.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2799
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #5 

מה המטרה לקצוב את משך הזמן בו תוכל להירשם לאחריות לשנתיים נוספות?
רק לגרום לך לפספס את הרישום וכך לגרום ליבואן להרוויח על עוד לקוח שהפסיד שנתיים נוספות בחינם.
לדעתי כדאי לך לשקול האפשרות לתבוע אותם בתביעות קטנות על חוסר הגינות ואי אספקת מידע ברור על הצורך להירשם לאחריות בזמן קצוב.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

25/01/2024 14:30  
dk_1 כתב:
לאחרונה רכשתי טלוויזיה של TCL לחדר. תצורת האחריות הינה שנה ושנתיים נוספות לאחר רישום באתר.
מה שגיליתי כעת שעל מנת להרחיב את האחריות לשנתיים נוספות, צריך להירשם שבועיים לאחר רכישת המוצר.
גיליתי את זה בדרך הקשה, בגלל שנרשמתי בערך חודש אחרי הרכישה.

מצד אחד אין פה, למי לבוא בטענות. זה כן כתוב באתר ואם הייתי עושה עוד קליק הייתי רואה את זה.
מצד שני, האם זה קטנוני ונועד מראש לסנן כמות מוצרים באחריות, לפי דעתי - כן.
...
גם לי היה איזה סיפור עם האחריות (לא אשמתם - אשמת המוכר) אבל זה נפתר בשיחת טלפון לשירות - נתנו לי אימייל לשלוח איזה טופס וזה הסתדר. שווה לנסות

dk_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

אפרט קצת: מדובר בטלוויזיה של 43 אינצ' לחדר שינה,שעלתה 1100 ש"ח, לכן במקרה שלי אי הארכת אחריות לא יותר מדי קריטית,
העלתי את זה כאן יותר כשירות לציבור, עבור מי שקונה מוצרים יותר יקרים שיהיה מודע לנושא ולהתנהלות של הספק.

מבחינת השתלשלות עניינים:
- קיבלתי את הטלוויזיה ב5/12, זה המועד שהיה ברשותי מס' סידורי לצורך ברחבת אחריות.
- ב8/1 מילאתי טופס הרחבת אחריות באתר.
- היום קיבלתי מייל משירות לקוחות:
"בחנו את הפרטים והמסמכים ששלחת לנו ולצערנו אין ביכולתנו לבצע רישום של המוצר שברשותך למבצע הרחבת אחריות מאחר ובקשתך אינה עומדת בתנאי הרישום של רישום של המוצר שברשותו תוך 14 יום מתאריך הרכישה כפי שמתואר בתקנון המבצע.
נשמח לעמוד לשירותך בעתיד."
- לאחר שכבר התחלתי להתעסק בזה, התקשרתי עכשיו לשירות לקוחות. בשיחה עם הנציג שירות, הוא חזר על זה "שכללים זה כללים ושבועיים זה מדיניות של החברה".
בסופו של הדבר הציע שאשלח מייל עם בקשה שמנהל שירות לקוחות יבחן לאשר הרחבת אחריות.
- שלחתי מייל, אעדכן...

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

תראה אתה במצב טוב. אני הזמנתי את הטלויזיה (גם TCL) ב 29.12.2023 . חברת אלקול שלחה את הטלויזה מנצרת אבל המוביל עיכב אספקה בגלל המלחמה ובפועל היא הגיעה ב 23.1.2024 (חודש פחות שבוע, מזל שלא הייתי חייב טלויזיה .גם ככה במילואים יותר מאשר בבית). אני כבר כמה שבוע בוואטסאפ מול חברת אלקול (אין דרך לקבל עזרה בטלפון) לקבל חשבונית במייל ורק הבוט שם מודיע לי שיש להם בעיה טכנית להפיק את החשבונית כרגע. (הטלויזיה עובדת אחלה אבל) אחריות מורחבת כבר לא מוכנים לתת. גאונים.
בטח תתקשר אלי עוד שבוע בחורה נחמדה ותציע לי ביטוח מורחב לטלויזיה במחיר מופחת של 99 ש"ח לשלוש שנים.
נערך לאחרונה על ידי moked ב 26/01/2024 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #9 

ואיך הטלויזיה עצמה? האנדרואיד המובנה עובד טוב עם האפליקציות? אין תקיעות?
תמונה חלקה בצפייה או שיש גירעון?

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

איכות הציפ' זה נושא לשרשור אחר: אבל אחרי שכבר ראיתי טלויזיות משולבות אנדרואיד (hairer ) ששם התגובה של השלט היא זוועה , דווקא ב TCL האנדרואיד סביר. ברמה של הסטרימר של שיומי mibox 4s .

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4204
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #11 

קניתי גם tcl ושלחתי ישר למייל שירות של היבואן את הקבלה,חשבונית ,והמדבקה על האריזה .
קיבלתי כעבור יום שלוש שנים אחריות.

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686
נתן תודות: 468 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #12 

קטנוניות כזו על ההרשמה זה דגל אדום לגבי איך יתמודדו עם תקלות וכשלים של הטלוויזיות.
מבאס.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

26/01/2024 10:41  
off כתב:
ואיך הטלויזיה עצמה? האנדרואיד המובנה עובד טוב עם האפליקציות? אין תקיעות?
תמונה חלקה בצפייה או שיש גירעון?
...
קצת סוטים מהשירשור אבל אני ממש מרוצה ממנה - במיוחד ביחס למחיר הנמוך.
לא חשבתי שמערכת הפעלה של גוגל TV תהיה משמעותית בשבילי אבל הגעתי למצב שויתרתי על הסטרימר (שילד). אמנם מבחינת ביצועים היא כמובן איטית יותר אבל עדיין מאד נהנה.

התמונה חלקה ויתרון מאד חשוב שגם בו זילזלתי הוא איכות הרמקולים המובנים - זה ברמה של סאונד בר בינוני.

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

בלא מעט דגמים שלהם יש עדיין רמקולים של onkyo . גם אני מאד מרוצה מהתמונה. התכוננתי לאיכות תמונה ממש ירודה אבל הופתעתי לטובה וגם השליטה על הגמא, ה RGB יש תפריטים ברמה מתקדמת ביותר ביחס לדגם בסיסי.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אלו לא רמקולים של אונקיו! TCL רכשה מאונקיו בשנת 2018 את הזכויות להדביק על מוצרי האלקטרוניקה שלה את שם המותג אונקיו, בתמורה לתשלום זכויות. לכן אלו לחלוטין לא רמקולים של אונקיו.
https://www.eqs-news.com/news/corporate ... th/1064881

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אוי, אז אפילו הדרייבר לא של onkyo ? גם הסאונדבר שלהם (בדגמים היקרים) חיקוי של אונקיו ? זו ממש הטעיה יפה. מדבקה סינית.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

27/01/2024 10:17  
lasik כתב:
אלו לא רמקולים של אונקיו! TCL רכשה מאונקיו בשנת 2018 את הזכויות להדביק על מוצרי האלקטרוניקה שלה את שם המותג אונקיו, בתמורה לתשלום זכויות. לכן אלו לחלוטין לא רמקולים של אונקיו.
https://www.eqs-news.com/news/corporate ... th/1064881
...
נכון שהיא רכשה זכויות אבל מדובר פה על שיתוף פעולה טכנולוגי (לפי הכתבה שאתה צרפת).

בכל מקרה אני יכול להעיד שאיכות הסאונד במסך היא מצוינת ובהחלט ברמה של סאונד בר בינוני.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

28/01/2024 9:33  
oris74 כתב:
נכון שהיא רכשה זכויות אבל מדובר פה על שיתוף פעולה טכנולוגי (לפי הכתבה שאתה צרפת).
...
שום שיתוף פעולה טכנולוגי. כל מכבסת המילים שנכתבה שם נועדה לטשטש את העובדה שהשימוש הוא רק כשם מותג מדבקה. אגב, גם אני חושב שהשמע ב-TCL מחמיא לטלוויזיות שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”