עכשיו היא אצלנו שנה וחצי, ואפשר להגיד שרוב היום הטלוויזיה דולקת על ערוץ 13 חחח וכנראה הטלוויזיה קיבלה צריבה מהבאנרים ומהלוגו של ערוץ 13, עכשיו השאלה מה אני עושה עם זה? יש גם באמצע של המסך וגם את הלוגו כפי שאתם רואים בתמונות בצד ימין , כמו שאתם מבינים הצריבה היא קבועה ולא נעלמת.
פתרון שאתם יכולים להציע ?
והסיבה השנייה, אני מרגיש שהטלוויזיה פשוט מציגה בחרא איכות, הכל מטושטש , לא נראה איכותי, הצבעים חשוכים לי מידי , כמובן שניסיתי לשחק עם הצבעים, להגדיר צבעים חיים בהגדרות לא ממש עוזר, משתמש בכבלי HDMI 8K איכותיים,HDR דלוק אבל בכל זאת משהו בטלוויזיה חשוך, כאילו העוצמה של הלדים פחתה, זה ממש מוזר , גם אפילו לא בקלט, כלומר בתפריט של הסמארט (WebOS) ממש חשוך לי, אומנם הבית מאוד מואר ואני יודע על החולשה של OLED למקום עם תאורה חזקה, אבל עדיין, ממש שאני זוכר את הטלוויזיה שקיבלנו אותה היא הייתה עם צבעים בהירים יותר.
אני לא צופה הרבה בטלוויזיה הזאת, אבל לי יש 55 של LG B1 , אומנם דגם פחות טוב אבל תשמעו לדעתי? לא רואה את הטלוויזיה הזאת, צבעים מדהימים, אין צריבות (לא לפתוח פה חח), אבל הC2 לדעתי פשוט אכזבה ולא שווה את המחיר שלה בכלל
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הזה? זה שהאפל טי וי והמיני פיסי מודבקים על גב הפלסטיק של הטלוויזיה יכול לגרום לבעיה? מצורף תמונות..
מה יכול להיות הסיבה ל״חושך״ בצבעים? והירידה באיכות התמונה? כאילו באמת מרגיש לי כמו טלוויזיה פשוטה, התמונה באמת לא וואו ומטושטשת
וגם פתרון לצריבה קיים? או ש12 אלף נזרקו לפח?
תודה לעוזרים