שרשור תגובות: סרט לסופשבוע: מסכנים שכאלה / Poor Things
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
עופר, את The Lobster אהבת?
זה אותו במאי וההזייה היא חוט מקשר כנרה לסרטים שלו, רק ש The Lobster היה הזוי בצורה משעממת/רעה.
זה אותו במאי וההזייה היא חוט מקשר כנרה לסרטים שלו, רק ש The Lobster היה הזוי בצורה משעממת/רעה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
viewtopic.php?f=4&t=58018&p=2530280&hil ... r#p2530280+
זה כמה רמות יותר ביזארי מהלובסטר, מלא בסצינות מין בכיכובה הפרונטלי של אמה סטון (עכשיו הבנתי שיש גם סדרה של אמה סטון שגם מלא בסקס)
אני חושב שזה יותר "מהודק" מהלובסטר. התחושה כשאתה רואה את החצי הראשון של הסרט הוא שלקחת שאיפה אחת לפחות יותר מדי...
זה כמה רמות יותר ביזארי מהלובסטר, מלא בסצינות מין בכיכובה הפרונטלי של אמה סטון (עכשיו הבנתי שיש גם סדרה של אמה סטון שגם מלא בסקס)
אני חושב שזה יותר "מהודק" מהלובסטר. התחושה כשאתה רואה את החצי הראשון של הסרט הוא שלקחת שאיפה אחת לפחות יותר מדי...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אהבת את לובסטר? כי אם זה דומה אני אישית מאוד סבלית בלובסטר.
זה לאין שיעור יותר טוב מהלובסטר. הלובסטר היה מוזר, אם כי מצחיק ומעורר מחשבות ברמה מסוימת, אבל לא באמת סרט טוב.
הסרט הזה הוא הפקה מאוד מרשימה ברמת האפקטים והמשחק, והעלילה והפילוסופיה שמאחוריה זה כבר עניין אישי למדי. אנחנו אהבנו, אבל לא לכל אחד יהיה קל עם ניתוחי הגופות ועם העירום.
הסרט הזה הוא הפקה מאוד מרשימה ברמת האפקטים והמשחק, והעלילה והפילוסופיה שמאחוריה זה כבר עניין אישי למדי. אנחנו אהבנו, אבל לא לכל אחד יהיה קל עם ניתוחי הגופות ועם העירום.