שאלה לגבי הרצת תכני Dolby Vision דרך Kodi

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
IdanTs פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

קודם כל אציין שאני לא צופה דרך סטרימר, אלא דרך קודי דרך הטלוויזיה עצמה (Xiaomi A2)

אני צופה בהמון סרטים דרך קודי, לרוב 4K HDR.

אני זוכר מקרה בודד, ואני לא מצליח להיזכר באיזה שיחרור בדיוק זה היה, אבל הצלחתי להריץ סרט Dolby Vision, ובהגדרות תמונה של הטלוויזיה זה אכן אישר שהתוכן שמוצג הוא Dolby Vision. זה קרה פעם אחת ממה שידוע לי.

לאחרונה החלטתי לנסות להריץ שוב תכני DV, והורדתי המון סוגים שונים של סרטים, בשחרורים שונים, כולם תכני DV, חלקם Hybrid, חלקם MP4, רובם MKV, כמה Profile 5 וכדומה. קיצר ניסיתי המון סוגים שונים. ואף אחד מהם לא רץ לי על DV. תמיד "נפל חזרה" ל-HDR.

הטלוויזיה שלי לא תומכת ב-HDR10Plus אגב, לצורך העניין. והטלוויזיה היא Xiaomi A2. קודי בגרסא היציבה האחרונה שלו, 20.3.

מה שכן, הקודי עצמו מציג לי בעמוד של הסרט בחלק התחתון, לפחות באלה שמקודדים ב-MP4, שהתוכן הוא Dolby Vision, רק שהטלוויזיה עצמה לא באמת מריצה אותו בצורה הזו ונופלת ל-HDR.

בגלל שפעם אחת כן הצלחתי להריץ תוכן DV, זה אומר שיש דרך כלשהי לעשות את זה, אני פשוט לא מצליח להבין מה עוד אפשר לנסות.
הבנתי שבגרסא 21 של קודי יש סיכוי טוב שיפתרו את הבעיה הזאת, אבל אני סקרן למה אני לא מצליח להריץ כרגע.

תודה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

באיזה קודי אתה משתמש? אם אתה על הגרסה הרשמית זה לא יעבוד.
נראה לי ש-kodinerds שחררו גרסה שיודעת להפעיל DV בקודי על אנדרויד.

IdanTs פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

23/01/2024 1:05  
TheCoolest כתב:
באיזה קודי אתה משתמש? אם אתה על הגרסה הרשמית זה לא יעבוד.
נראה לי ש-kodinerds שחררו גרסה שיודעת להפעיל DV בקודי על אנדרויד.
...
הייתי על 20.3
האמת אמרתי כבר **** it והתקנתי את הבטא השנייה של גרסא 21, ועכשיו ה-DV עובד לי בלי בעיות, גם ב-MKV.

בכל אופן תודה על התגובה.

אם כבר פתחתי את האשכול אבל, אתה יודע לומר לי אם ברגע שתצא גרסאת 21.0 של קודי (זאת אומרת הגרסא היציבה שתשוחרר להורדה לכולם) אני אוכל לעדכן לגרסא הזאת דרך החנות של גוגל פליי? או שבגלל שהורדתי את הבטא לא דרך החנות של גוגל, אז גוגל לא תעדכן לי יותר את הקודי ואני אצטרך לעדכן ידני?
סליחה על הניסוח של השאלה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

סורי, אני לא יודע לענות על זה.

ELD
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

22/01/2024 23:47  
IdanTs כתב:
קודם כל אציין שאני לא צופה דרך סטרימר, אלא דרך קודי דרך הטלוויזיה עצמה (Xiaomi A2)

אני צופה בהמון סרטים דרך קודי, לרוב 4K HDR.

אני זוכר מקרה בודד, ואני לא מצליח להיזכר באיזה שיחרור בדיוק זה היה, אבל הצלחתי להריץ סרט Dolby Vision, ובהגדרות תמונה של הטלוויזיה זה אכן אישר שהתוכן שמוצג הוא Dolby Vision. זה קרה פעם אחת ממה שידוע לי.

לאחרונה החלטתי לנסות להריץ שוב תכני DV, והורדתי המון סוגים שונים של סרטים, בשחרורים שונים, כולם תכני DV, חלקם Hybrid, חלקם MP4, רובם MKV, כמה Profile 5 וכדומה. קיצר ניסיתי המון סוגים שונים. ואף אחד מהם לא רץ לי על DV. תמיד "נפל חזרה" ל-HDR.

הטלוויזיה שלי לא תומכת ב-HDR10Plus אגב, לצורך העניין. והטלוויזיה היא Xiaomi A2. קודי בגרסא היציבה האחרונה שלו, 20.3.

מה שכן, הקודי עצמו מציג לי בעמוד של הסרט בחלק התחתון, לפחות באלה שמקודדים ב-MP4, שהתוכן הוא Dolby Vision, רק שהטלוויזיה עצמה לא באמת מריצה אותו בצורה הזו ונופלת ל-HDR.

בגלל שפעם אחת כן הצלחתי להריץ תוכן DV, זה אומר שיש דרך כלשהי לעשות את זה, אני פשוט לא מצליח להבין מה עוד אפשר לנסות.
הבנתי שבגרסא 21 של קודי יש סיכוי טוב שיפתרו את הבעיה הזאת, אבל אני סקרן למה אני לא מצליח להריץ כרגע.

תודה.
...
במידה ועדיין רלוונטי - בגלל שיש לך טלוויזיה עם מערכת הפעלה של אנדרואיד אתה יכול להשתמש בנגן Just Player (מורידים מהגוגל פליי). הנגן מסוגל לנגן תוכן DV (גם קבצי MKV), מומלץ בחום.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”