Google Nest Audio - המלצות\דיס-המלצות
היי דנינו
קבל המלצה על 3 רמקולים אשר עובדים עם google assistant
1. רמקול חכם Google Nest Audio
Bose Home Speaker 500 Smart
רמקול נייד חכם JBL ג'יי בי אל LINK 20
יש לי את 3 הרמקולים האלו יש להם צליל מצויין עובדים עם ספוטיפיי tune in וכמובן בלוטוס
יש לי את 3 הרמקולים האלו יש להם צליל מצויין עובדים עם ספוטיפיי tune in וכמובן בלוטוס
תודה רבה!!23/01/2024 20:37hofir כתב: היי דנינו
יש לי את 3 הרמקולים האלו יש להם צליל מצויין עובדים עם ספוטיפיי tune in וכמובן בלוטוס...
לגבי הבוס, יקר מאוד, בטוח שווה את זה אבל זה לא הכיוון של אחי.
לגבי ה- JBL זה כמו סדרת ה- Flip שלהם רק פשוט עם תמיכה בגוגל אסיסטנט? אם כן זה מעניין מאוד! מה ההבדל בינו לבין הנסט אודיו?
בטוח יש דברים שגוגל שמרו לעצמם בנסט אודיו שאין ב- JBL, לא?
אחי בעיקר (אפילו רק) שומע ביוטיוב, חבל לעשות ולשלם על עוד שירות נוסף...
נתחיל מהסוף
אין צורך לשלם עבור ספוטיפיי חינמי עבור ספוטיפיי פרימיום צריך לשלם
tune in הוא חינם
לאחר התקנת הרמקול וחיבורו לgoogle assitant צריך להתקין אפליקצית google home בסמארטפון
Google Home
אין הבדל אפשר להפעיל מכשירים שמקושרים לבית חכם לדוגמא תאורה.
לרמקול ג'יי בי אל LINK 20 יש אפילו יתרון שהוא נייד (יש לי 2 באמבטיה)
אין צורך לשלם עבור ספוטיפיי חינמי עבור ספוטיפיי פרימיום צריך לשלם
tune in הוא חינם
לאחר התקנת הרמקול וחיבורו לgoogle assitant צריך להתקין אפליקצית google home בסמארטפון
Google Home
אין הבדל אפשר להפעיל מכשירים שמקושרים לבית חכם לדוגמא תאורה.
לרמקול ג'יי בי אל LINK 20 יש אפילו יתרון שהוא נייד (יש לי 2 באמבטיה)
היי אופיר,
כן ברור לי לגביי ספוטיפיי. העניין הוא שהחינמי עם פרסומות וזה ממש מציק חח. לאחי יש כבר יוטיוב פרימיום עובד ולא בא לו עכשיו להתעסק עם פלטפורמה נוספת.
אז בעצם הוא צריך שיוטיוב מיוזיק יהיה הנגן הדיפולטיבי ולאחר מכן מה שנותר הוא לבקש לנגר שיר או אומן וזהו? לא צריך לציין שזה יהיה מתוך יוטיוב מיוזיק נכון?
חיפשתי אתמול קצת השוואות בין ה- JBL לבין הנסט אודיו. מה ההבדלים ביניהם? משהו מרגיש לי שה- JBL בסאונד יותר טוב ויותר חזק...מניסיון יש לי את ה- Flip5 שלהם והיה לי גם את דגם ה- Charge שהיה מצוין!
אז הניידות היא ההבדל היחיד למעשה? אז למה לא לקחת את ה- JBL למעשה?...
ראיתי באחד הסרטונים או באיזה פורום על זה שה- JBL לפעמים בא עם תקלות וצריך לאפס או לרסט אותו...ניתוקי WIFI וכדומה.
נתקלת בדברים האלה?
תודה רבה!
כן ברור לי לגביי ספוטיפיי. העניין הוא שהחינמי עם פרסומות וזה ממש מציק חח. לאחי יש כבר יוטיוב פרימיום עובד ולא בא לו עכשיו להתעסק עם פלטפורמה נוספת.
אז בעצם הוא צריך שיוטיוב מיוזיק יהיה הנגן הדיפולטיבי ולאחר מכן מה שנותר הוא לבקש לנגר שיר או אומן וזהו? לא צריך לציין שזה יהיה מתוך יוטיוב מיוזיק נכון?
חיפשתי אתמול קצת השוואות בין ה- JBL לבין הנסט אודיו. מה ההבדלים ביניהם? משהו מרגיש לי שה- JBL בסאונד יותר טוב ויותר חזק...מניסיון יש לי את ה- Flip5 שלהם והיה לי גם את דגם ה- Charge שהיה מצוין!
אז הניידות היא ההבדל היחיד למעשה? אז למה לא לקחת את ה- JBL למעשה?...
ראיתי באחד הסרטונים או באיזה פורום על זה שה- JBL לפעמים בא עם תקלות וצריך לאפס או לרסט אותו...ניתוקי WIFI וכדומה.
נתקלת בדברים האלה?
תודה רבה!
בספוטיפיי אין כל כך הרבה פרסומות
אני משתמש בסטרימרים שלי בSmartTube כך שאין לי פרסומות ואיכות התמונהתומכת בhdr והaudio תומך בdolby digital
SmartTube
איכות הצליל של הJBL ו Google Nest Audio טובים יחסית לגודל
אני מציע לך מסך עם רמקול של גוגל מאוד חכם מאוד איכותי יש בו המון אפשריות גם יוטיוב (הבעיה שאין אפשרות להגדיר חשבון כך שזה לא יהיה פרימיום)
איכות הרמקול שלו ממש מעולה
Google Nest Hub Max
אולי עבור אחיך הוא יקר אך אני בטוח שבסופו של דבר הוא יהיה מאוד מרוצה
יש לי את המסך הזה ואני ממש נהנה ממנו
אני משתמש בסטרימרים שלי בSmartTube כך שאין לי פרסומות ואיכות התמונהתומכת בhdr והaudio תומך בdolby digital
SmartTube
איכות הצליל של הJBL ו Google Nest Audio טובים יחסית לגודל
אני מציע לך מסך עם רמקול של גוגל מאוד חכם מאוד איכותי יש בו המון אפשריות גם יוטיוב (הבעיה שאין אפשרות להגדיר חשבון כך שזה לא יהיה פרימיום)
איכות הרמקול שלו ממש מעולה
Google Nest Hub Max
אולי עבור אחיך הוא יקר אך אני בטוח שבסופו של דבר הוא יהיה מאוד מרוצה
יש לי את המסך הזה ואני ממש נהנה ממנו