שאלה לגבי הרצת תכני Dolby Vision דרך Kodi

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
IdanTs פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אז ככה אני צופה בהמון סרטים דרך קודי, לרוב 4K HDR.

אני זוכר מקרה בודד, ואני לא מצליח להיזכר באיזה שיחרור בדיוק זה היה, אבל הצלחתי להריץ סרט Dolby Vision, ובהגדרות תמונה של הטלוויזיה זה אכן אישר שהתוכן שמוצג הוא Dolby Vision. זה קרה פעם אחת ממה שידוע לי.

לאחרונה החלטתי לנסות להריץ שוב תכני DV, והורדתי המון סוגים שונים של סרטים, בשחרורים שונים, כולם תכני DV, חלקם Hybrid, חלקם MP4, רובם MKV, כמה Profile 5 וכדומה. קיצר ניסיתי המון סוגים שונים. ואף אחד מהם לא רץ לי על DV. תמיד "נפל חזרה" ל-HDR.

הטלוויזיה שלי לא תומכת ב-HDR10Plus אגב, לצורך העניין. והטלוויזיה היא Xiaomi A2. קודי בגרסא היציבה האחרונה שלו, 20.3.

מה שכן, הקודי עצמו מציג לי בעמוד של הסרט בחלק התחתון, לפחות באלה שמקודדים ב-MP4, שהתוכן הוא Dolby Vision, רק שהטלוויזיה עצמה לא באמת מריצה אותו בצורה הזו ונופלת ל-HDR.

בגלל שפעם אחת כן הצלחתי להריץ תוכן DV, זה אומר שיש דרך כלשהי לעשות את זה, אני פשוט לא מצליח להבין מה עוד אפשר לנסות.
הבנתי שבגרסא 21 של קודי יש סיכוי טוב שיפתרו את הבעיה הזאת, אבל אני סקרן למה אני לא מצליח להריץ כרגע.

תודה.

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #2 

תבדוק גם בפורום של הסטרימרים.

צריך לדעתי גם תמיכה של הסטרימר בנוסף לטלוויזיה.

במקרים מסוימים יציעו לך להתקים CoreElec אם יש תמיכה בסטרימר.

IdanTs פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

22/01/2024 12:46  
burekas7 כתב:
תבדוק גם בפורום של הסטרימרים.

צריך לדעתי גם תמיכה של הסטרימר בנוסף לטלוויזיה.

במקרים מסוימים יציעו לך להתקים CoreElec אם יש תמיכה בסטרימר.
...
תודה פירסמתי גם שם.
האמת שאני לא משתמש בסטרימר, אלא דרך הטלוויזיה פשוט (טלוויזיה אנדרויד, הורדתי פשוט קודי)

UserXp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

למרות שאצלי בדיוק ההיפך (חייב לבטל DV ולהשתמש רק ב +HDR10) מצאתי שהגרסה של quietvoid מושלמת בדיוק בשביל זה.
בגרסה הזו אתה יכול לבטל לגמרי את אחת מאופציות: DV או +HDR10.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”