עם מדליית כסף למקום השני במכירות, מגיעה TCL לארה"ב לתערוכה הגדולה בעולם

אם לא יהיה יבוא מסודר אתה יכול תמיד לבדוק עם לינוס איך הוא השיג אחת (אליו לקנדה)....

כן. נאמר לי שה 115 תגיע ברבעון 2 השנה...

הבעיה שלא ברור מה טיבה ואיך בכלל אפשר להשוות לדגמים שנסקרים בעולם. הדבר היחיד שאני יודע עליה זה שהיא מסדרה 755 ומעליה יש את 845 ואת 935 ככה שאפשר להניח שהיא לכל היותר tier 3 שלהם. זה גם מסביר את המחיר האטרקטיבי לגודל....
אני עם 98 c735 שיש לה fald איכות תמונה פצצה וה755 זה רמה מעל עם מיני לד הסיבה היחידה שאני לא מוכר עדיין זה לראות כמה תעלה ה955 ב98 וה11522/01/2024 18:26Alon_Solo כתב: הבעיה שלא ברור מה טיבה ואיך בכלל אפשר להשוות לדגמים שנסקרים בעולם. הדבר היחיד שאני יודע עליה זה שהיא מסדרה 755 ומעליה יש את 845 ואת 935 ככה שאפשר להניח שהיא לכל היותר tier 3 שלהם. זה גם מסביר את המחיר האטרקטיבי לגודל.
אם אכן יגיעו הדגמים היותר הבכירים כפי שהיבואן מבטיח בגודל 98 ו-115, נוכל לקבל אמת מידה טובה יותר לרמת האטרקטיביות מבחינת מחיר. אני אומנם נמצא היום במקום שנותן יותר נקודות לגודל מאשר לאיכות אבל לקחת סדרת בסיס של מותג סיני זה סיכון שלא הייתי לוקח (עדין יש איכות תמונה מינימאלית שאני מצפה לה וככל שהמסך גדול יותר, כך הפגמים שלו בולטים יותר)...

אני האחרון שיטען שישראל היא מדינה זולה....

זה לא נכון - מחירים שמפורסמים בארה"ב הם נטו, לפני sales tax.28/01/2024 9:42Huber כתב: ז"א שהמחיר הנ"ל כבר כולל בתוכו מיסים מקומיים (מחיר שמפורסם הוא מחיר לסצרכן אחרי הכל, מיסים ורווח של משווקים)....

27/01/2024 10:22Alon_Solo כתב: אני האחרון שיטען שישראל היא מדינה זולה.
אבל
1) אתה משווה מחיר ללא מע״מ למחיר כולל מע״מ.
2) יש מספר דגמים בגודל הזה ולדעתי אתה משווה דגם בכיר בישראל מול דגם בסיסי בארה״ב. (בארץ יש חלוקה לשלוש רמות - miniLED, QLED, 4K וסביר שגם בארה״ב)...

התחלת מפער של קרוב ל100% וכבר ירדת לפער של 25% (אחרי ניטרול מע״מ) ויש מצב גם שיש לך אקסטרא שנתיים אחריות בארץ....