עזרה בחיבור ZTE F601 לבזק.
רכשתי לאחרונה את ה ZTE F601 בגרסת הAPC המובנית וכמובן עם גרסת התוכנה המתאימה V6.0.1P1T12 ומסרתי לתמיכה הטכנית של בזק את המספר הסריאלי של הPON שקיים במכשיר, אבל ברגע שאני מכניס את פרטי ההתחברות שלי לבזק במכשיר והמכשיר מנסה לבצע התחברות רשום לי Disconnect Reason: ISP TIME OUT.
לעומת זאת אם אני הולך ל Administration - diagnosis- Simulation, ושם אני מכניס את פרטי ההתחברות אז הוא רושם לי בסימולציה שההתחברות כן הצליחה.
ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של בזק אבל הם מצידם טוענים שמדובר ככל הנראה בהגדרה לא נכונה אצלי של החיבור במכשיר.
מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור לי?
תודה רבה!
לעומת זאת אם אני הולך ל Administration - diagnosis- Simulation, ושם אני מכניס את פרטי ההתחברות אז הוא רושם לי בסימולציה שההתחברות כן הצליחה.
ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של בזק אבל הם מצידם טוענים שמדובר ככל הנראה בהגדרה לא נכונה אצלי של החיבור במכשיר.
מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור לי?
תודה רבה!
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1469
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 282 פעמים
היחידה הזו אמורה לתפקד כממיר מדיה בלבד, כלומר Bridge. החייגן ופרטי החיוג אמורים להיות מוגדרים בנתב, זה לא הנתב. אפילו אם יש אפשרות להגדיר בו PPPOE זו לא התצורה שנבדקה בקהילה
תודה!17/01/2024 11:57DanielGR כתב: היחידה הזו אמורה לתפקד כממיר מדיה בלבד, כלומר Bridge. החייגן ופרטי החיוג אמורים להיות מוגדרים בנתב, זה לא הנתב. אפילו אם יש אפשרות להגדיר בו PPPOE זו לא התצורה שנבדקה בקהילה...
אכן יש ברשותי נתב tp-link vr400, אז אתה אומר שאני כביכול לא אמור לגעת בשום הגדרה ב f601 ולהגדיר את הפרטי התחברות בנתב שברשותי? (כמובן שלשנות אותו ממצב vdsl למצב wireless router mode).
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1469
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 282 פעמים
נכון. הגדרת החייגן היא בנתב, וב-ZTE אין מה להגדיר, הכל ברירת מחדל. מציע שתאפס אותו להגדרות ברירת המחדל ותגדיר את הנתב בהתאם. אנא עדכן אם עובד17/01/2024 15:45BotAmbush כתב: תודה!
אכן יש ברשותי נתב tp-link vr400, אז אתה אומר שאני כביכול לא אמור לגעת בשום הגדרה ב f601 ולהגדיר את הפרטי התחברות בנתב שברשותי? (כמובן שלשנות אותו ממצב vdsl למצב wireless router mode)....
תודה רבה!17/01/2024 18:38DanielGR כתב: נכון. הגדרת החייגן היא בנתב, וב-ZTE אין מה להגדיר, הכל ברירת מחדל. מציע שתאפס אותו להגדרות ברירת המחדל ותגדיר את הנתב בהתאם. אנא עדכן אם עובד...
מעדכן שעובד...
בפעם הראשונה שניסיתי את זה לפני שפתחתי את הפוסט זה לא עבד לי משום מה. עכשיו איפסתי את הנתב והכנסתי את הפרטי התחברות וזה עבד...