טלווזיה "G3 77 - הרחבת אחריות ושירות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. למיטב הבנתי יש אחריות של 3 שנים לכל הטלויזיה ואז עוד שנתיים נוספות על הפאנל. האם שווה בכלל להוסיף עוד כסף לאחריות מלאה ל-6 שנים? לא בטוח.
בכל אופן, למיטב ידיעתי עלות הרחבת אחריות היא קבועה. פעם אחרונה ששמעתי המחיר היה באיזור 2,000 עבור מסך "77.
2. מניסיון שלי השירות מצויין. אבל תריץ חיפוש בפורום ותראה מה אחרים חושבים.
בכל אופן, למיטב ידיעתי עלות הרחבת אחריות היא קבועה. פעם אחרונה ששמעתי המחיר היה באיזור 2,000 עבור מסך "77.
2. מניסיון שלי השירות מצויין. אבל תריץ חיפוש בפורום ותראה מה אחרים חושבים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
3 שנים על הכל הטלוויזיה ועוד שנתיים רק על הפנל16/01/2024 15:54TheCoolest כתב: 1. למיטב הבנתי יש אחריות של 3 שנים לכל הטלויזיה ואז 5 שנים על הפאנל. האם שווה בכלל להוסיף עוד כסף לאחריות מלאה ל-6 שנים? לא בטוח.
2. מניסיון שלי השירות מצויין. אבל תריץ חיפוש בפורום ותראה מה אחרים חושבים....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נכון, זו היתה הכוונה, אתקן
חשוב לזכור שהשנתיים זו אחריות מוגבלת לפאנל
וגם בתקלת פאנל עדיין יש תשלום נוסף לביקור טכנאי ועבודה. לדעתי רק העלויות האלה יכולות להגיע למאות שקלים ועם ניקח בחשבון אפשרות חלילה לתקלות אחרות בכרטיסים פלוס שנה מלאה נוספת אז כדאי לשקול 3 שנים מלאות.
תתחדש ובהצלחה.
וגם בתקלת פאנל עדיין יש תשלום נוסף לביקור טכנאי ועבודה. לדעתי רק העלויות האלה יכולות להגיע למאות שקלים ועם ניקח בחשבון אפשרות חלילה לתקלות אחרות בכרטיסים פלוס שנה מלאה נוספת אז כדאי לשקול 3 שנים מלאות.
תתחדש ובהצלחה.