בעיית אודיאו במסך LG LCD 32"
שלום, לא מזמן רכשתי מסך LCD של LG בגודל של 32", דגם - 32LC41.
המסך משמש בעיקר כמסך למחשב, המחשב מחובר למסך באמצעות כבל RGB.
מאז שהמסך אצלי בבית, הייתה לו בעיה בכניסת האודיו של המחשב (כניסה הנמצאת ליד כניסת הRGB), כשאני מחבר את המחשב לחשמל (מדובר במחשב נייד של HP מדגם Pavilion Dv2129ea) ואת כבל האודיו (רגולארי, כפי שמחבר בין רמקול של מחשב למחשב עצמו) יוצא מן הרמקול של המסך קול גבוה ומתמשך, לפעמים הוא משתנה קצת (בדומה לאות מורס).
כשאני מנתק את המחשב מן החשמל, הרמקולים עובדים טוב ללא רעשים ברקע.
רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעבוד במחשב כאשר הוא מחובר למחשב ולרמקולים של המסך מבלי שיהיה ברקע רעש?
אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
*חשוב לציין שניסיתי להחליף כבל אודיו, והתוצאה זהה.
המסך משמש בעיקר כמסך למחשב, המחשב מחובר למסך באמצעות כבל RGB.
מאז שהמסך אצלי בבית, הייתה לו בעיה בכניסת האודיו של המחשב (כניסה הנמצאת ליד כניסת הRGB), כשאני מחבר את המחשב לחשמל (מדובר במחשב נייד של HP מדגם Pavilion Dv2129ea) ואת כבל האודיו (רגולארי, כפי שמחבר בין רמקול של מחשב למחשב עצמו) יוצא מן הרמקול של המסך קול גבוה ומתמשך, לפעמים הוא משתנה קצת (בדומה לאות מורס).
כשאני מנתק את המחשב מן החשמל, הרמקולים עובדים טוב ללא רעשים ברקע.
רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעבוד במחשב כאשר הוא מחובר למחשב ולרמקולים של המסך מבלי שיהיה ברקע רעש?
אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
*חשוב לציין שניסיתי להחליף כבל אודיו, והתוצאה זהה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עכשיו ניסיתי והתוצאה זהה.
אני חושב שזה קשור בהשפעה של החשמל העובר במחשב על הרמקולים, מכיוון שאם לא מסופק חשמל מגורם חיצוני למחשב הרעש אינו קיים בכלל.
כשהמטען מחובר למחשב ישר מתחיל הרעש.
נ.ב - הרעש מתגבר במקצת כשאני משתמש בעכבר (מזיז, לוחץ וכדומה...) שנמצא מעל חיבור האודיו.
אני חושב שזה קשור בהשפעה של החשמל העובר במחשב על הרמקולים, מכיוון שאם לא מסופק חשמל מגורם חיצוני למחשב הרעש אינו קיים בכלל.
כשהמטען מחובר למחשב ישר מתחיל הרעש.
נ.ב - הרעש מתגבר במקצת כשאני משתמש בעכבר (מזיז, לוחץ וכדומה...) שנמצא מעל חיבור האודיו.
- MartinHSabag
- מנהל

- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל