נתחיל מהמטרה העקרית לשמה הגעתי לביקור זה והיא להתרשם וללמוד על התחום הרחב והמעניין של ההקרנה הקדמית בקולנוע ביתי. במערכתו של דודי את תפקיד התצוגה משחק ה PTAE500 של פנסוניק, מהתמונה הראשונה הבנתי שחווית הקולנוע שבהקרנה קדמית היא הרבה הרבה מעבר לכל מסך שאיי פעם צפיתי בו, ולכל הספקנים הגודל כן קובע (לפחות בתחום הוידאו
בתחום האודיו, מערכתו של דודי מורכבת מקדמיים וסנטר של חברת Triangle (שזו הפעם הראשונה שאני שומע רמקולים פול רנ'ג שלהם) לגבי הסנטר (NOXA MAJOR Es) לא גיבשתי דעה (הייתי יותר מידיי עסוק בוידאו) אבל לפי מה שזכור לי מההאזנה הקצרה לגירסת ה DTS של Dark Side of the Moon הוא עושה את עבודתו נאמנה ולא בולט בבעיות מיוחדות. הייתי די מופתע מהסראונדים של חברת BOSE (דגם 161) הידועה לי מניסיוני כחברה המייצרת רמקולים לא מוצלחים במיוחד בעלי סאונד דיי שטוח, אשר תיפקדו לא רע ונתנו אמביינס וכיווניות גם יחד בצורה מאוד מעניינת ומוצלחת לדעתי. בתחום הסטריאו הקדמיים (Heliade Es) נתנו אימיג'ינג מצויין ופרוט לא רע בתחום הגבוה של התדרים בכל סוגי המוסיקה ששמענו, בתחום הבאס הרמקולים ירדו בביצועים ככל שהמוסיקה המושמעת הייתה מורכבת יותר, כדוגמה ניתן לתת את האלבום Liquid Tension Experiment 2 אשר בו הרגשתי חסרון מסוים בבאס, ה Red Hot Chili Peppers נשמעו כבר הרבה יותר טוב והרמקול הצליח לתת חוויה שווה בכל ספקטרום התדרים. לטעמי הרמקול הזה עם הפרוט והאימיג'נג שלו ישופר בכמה מונים עם הוספת סאב טוב אשר גם ישלים את חווית הקולנוע וגם את ההנאה במוסיקה מורכבת טיפה יותר.
ולסיכום אומר שלדעתי ביקורים הדדים בין חברי הפורום יוכלו להרחיב מאוד את האופקים של כולנו (אני למדתי המון משלי אצל דודי), בלי בכלל להזכיר את ההנאה שכרוכה בדבר.
אז מי מזמין