האם מקררים של Sharp אמינים?
סופ''ש נעים,
ההורים מעוניינים לקנות מקרר רגיל 2 דלתות עם מקפיא עליון.
יצא לי לשוחח עם 2 נציגים ב2 חנויות שונות בשני המקומות המליצו על מקררים של sharp המפעל המיצר ממוקם בתאילנד אם זיכרוני לא מטעה אותי. לפי מה שראיתי אחרויות אותה אחריות גם על מקררי סמסונג ו-lg שנה על המקרר עצמו ובין 8-9 שנים על המדחס.
האם החברה הזאת אמינה?
עד כמה חשיבות יש לדירוג אנרגטי מבחינת ניפוח חשבונית החשמל?
תודה מראש לעוזרים
ההורים מעוניינים לקנות מקרר רגיל 2 דלתות עם מקפיא עליון.
יצא לי לשוחח עם 2 נציגים ב2 חנויות שונות בשני המקומות המליצו על מקררים של sharp המפעל המיצר ממוקם בתאילנד אם זיכרוני לא מטעה אותי. לפי מה שראיתי אחרויות אותה אחריות גם על מקררי סמסונג ו-lg שנה על המקרר עצמו ובין 8-9 שנים על המדחס.
האם החברה הזאת אמינה?
עד כמה חשיבות יש לדירוג אנרגטי מבחינת ניפוח חשבונית החשמל?
תודה מראש לעוזרים
תודה על התגובה, סביר להניח שיהיה מאוד קשה בימינו למצוא מוצר אמין עם איכות יצור כמו פעם.11/01/2024 13:20ilane כתב: אני כמובן לא יכול להעיד על יותר ממה שיש לי או על דגמים חדשים
לי יש מקרר שארפ כבר למעלה מ10 שנים, ללא תיקונים בכלל - אפילו לא מילוי גז או החלפת גומיות....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4793
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
להורים שלי היה מקרר שארפ אחד שעדין עובד, 20 שנה אחרי שנרכש. השני שקנו החזיק מעמד 6 שנים.
יש לנו שני מקררים של שארפ:
- שתי דלתות, 453 ליטר: SJ2255 כ-10 שנים בלי בעיות חוץ ממגירות ירקות שנסדקות ונשברות כל 5 שנים
- 4 דלתות, מקפיא תחתון, 623 ליטר: SJR8802 , כ-3 שנים בלי בעיות, אבל עם סגירה לא אחידה של הדלתות ומקפיא שבדיעבד פחות שימושי (מגירות קטנות במקום חלל פתוח המחולק למדפים).
- שתי דלתות, 453 ליטר: SJ2255 כ-10 שנים בלי בעיות חוץ ממגירות ירקות שנסדקות ונשברות כל 5 שנים
- 4 דלתות, מקפיא תחתון, 623 ליטר: SJR8802 , כ-3 שנים בלי בעיות, אבל עם סגירה לא אחידה של הדלתות ומקפיא שבדיעבד פחות שימושי (מגירות קטנות במקום חלל פתוח המחולק למדפים).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מקרר יחסית חדש של שארפ. לקחתי אחרי שהפלסטיקה של הקוריאנים אכזבה אותי וגם כשקפא לי מאוורר אחורי במקרר. קנינו שארפ, היה יקר יחסית לאחרים. הארגון דלתות שלו מאוד לא יעיל, מה שאומר שלמרות שהוא באותו גודל כמו הקוריאני, נכנס הרבה פחות, והפלסטיקה נשברה בדיוק באותה צורה. לאחרונה גם התחיל להרעיש ואחרי שהגיע טכנאי בסוף אלתרתי עם חצי אטב שתקוע מתחת למדחס.
מסקנה: כולם גרועים באותה מידה, הפלסטיקה של כולם לא משהו, והאמינות של כולם לא משהו. אולי במותגים היותר רציניים משקיעים יותר (סאבזירו) אבל נראה לי שיש כאן מרוץ לתחתית מבחינת רווחיות ומחיר ושזה פשוט ריסק את איכות המוצרים.
מסקנה: כולם גרועים באותה מידה, הפלסטיקה של כולם לא משהו, והאמינות של כולם לא משהו. אולי במותגים היותר רציניים משקיעים יותר (סאבזירו) אבל נראה לי שיש כאן מרוץ לתחתית מבחינת רווחיות ומחיר ושזה פשוט ריסק את איכות המוצרים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4793
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
כמו שכתבתי, כל ההמלצות על שארפ הן ישנות ולא עדכניות. לפני כ-6-8 שנים עשו שם קוסט דדיקשיין רציני והם היום פשוט ברמה נמוכה פוג'יקום
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אנחנו עם מקררי שארפ כבר 20 שנה - מאד מרוצים. המקרר האחרון נרכש לפני 5 שנים (שידרוג גודל)