פרטנר היא היחידה ששמרה על הובלה לאורך כל שנת 2023 - עם האינטרנט היציב והמהיר ביותר בשעות העומס
מדד נטפליקס: זו ספקית האינטרנט המהירה בישראל
דרך איזו ספקית אינטרנט בישראל תקבלו את מהירות הגלישה הגבוהה ביותר? מדד הגלישה של נטפליקס (ISP) קובע פעם נוספת שפרטנר ספקית האינטרנט שנותנת את הביצועים הטובים ביותר בעת צפייה בשירות של ענקית הסטרימינג, בשעות העומס. על פי המדד, פרטנר היא היחידה ששמרה על הובלה לאורך כל שנת 2023. על-פי הדו"ח האחרון שפרסמה החברה, לפרטנר כ-353 אלף לקוחות.
על פי המדד לחודש דצמבר, החברה ניצבת פעם נוספת בראש הטבלה עם מהירות של 3.2Mbps, כשאחריה שאר ספקיות האינטרנט הישראליות. גם הפעם, זוכה פרטנר לציון הגבוה ביותר שנמדד בחודש זה בעולם, כשהיא חולקת את ראש הטבלה עם ספקיות בינלאומיות מובילות.
https://tech.walla.co.il/item/3634695
דרך איזו ספקית אינטרנט בישראל תקבלו את מהירות הגלישה הגבוהה ביותר? מדד הגלישה של נטפליקס (ISP) קובע פעם נוספת שפרטנר ספקית האינטרנט שנותנת את הביצועים הטובים ביותר בעת צפייה בשירות של ענקית הסטרימינג, בשעות העומס. על פי המדד, פרטנר היא היחידה ששמרה על הובלה לאורך כל שנת 2023. על-פי הדו"ח האחרון שפרסמה החברה, לפרטנר כ-353 אלף לקוחות.
על פי המדד לחודש דצמבר, החברה ניצבת פעם נוספת בראש הטבלה עם מהירות של 3.2Mbps, כשאחריה שאר ספקיות האינטרנט הישראליות. גם הפעם, זוכה פרטנר לציון הגבוה ביותר שנמדד בחודש זה בעולם, כשהיא חולקת את ראש הטבלה עם ספקיות בינלאומיות מובילות.
https://tech.walla.co.il/item/3634695
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1474
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הציטוט בכתבה הוא נכון, הנה המקור:
ועדיין אני תוהה האם מישהו שילם עבור הכתבה בוואלה
קוד: בחירת הכל
https://ispspeedindex.netflix.net/country/israel/- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
התוצאות בעמוד של Netflix הן אובייקטיביות, אז מה זה משנה אם פרטנר שילמה על החשיפה בוואלה או לא?
- DanielGR
- גורו רשתות

אומנות השיווק היא לקחת עובדות בסיסיות שהן נכונות ולהציג אותם באופן שיוצר רושם שיש לו ערך כלכלי. לכתבה כזו ערך שיווקי לא מבוטל עבור פרטנר. ״הנה - ענקית הסטרימינג אמרה...״
3.0 לעומת 3.2, זה 93%, האם בחווית המשתמש יש הבדל בכלל? ובנוסף נתון הממוצע לא נותן תמונה אמיתית, מה שחשוב זה השונות, כלומר ירידות זמניות ברוחב הפס שמשפיעות פחות על הממוצע, אבל כן משפיעות על חווית המשתמש. כלומר: זה תיאור פשטני ולא השוואה איכותית במספר פרמטרים.
ובכל זאת אצל הקורא נוצרת תחושה ורושם אחר.
ובנוסף, אם הכתבה היתה מסווגת כ-תוכן ממומן, לא היתה בעיה. אבל בעבר היו לא מעט מקרים שכתבות שלכאורה היו עיתונאיות הסתברו כתוכן ממומן. אינני בטוח שזה המצב כאן, ולכן אני תוהה, אבל הניסוחים המאד מוטים שיווקית של הכתבה מעוררים חשד
3.0 לעומת 3.2, זה 93%, האם בחווית המשתמש יש הבדל בכלל? ובנוסף נתון הממוצע לא נותן תמונה אמיתית, מה שחשוב זה השונות, כלומר ירידות זמניות ברוחב הפס שמשפיעות פחות על הממוצע, אבל כן משפיעות על חווית המשתמש. כלומר: זה תיאור פשטני ולא השוואה איכותית במספר פרמטרים.
ובכל זאת אצל הקורא נוצרת תחושה ורושם אחר.
ובנוסף, אם הכתבה היתה מסווגת כ-תוכן ממומן, לא היתה בעיה. אבל בעבר היו לא מעט מקרים שכתבות שלכאורה היו עיתונאיות הסתברו כתוכן ממומן. אינני בטוח שזה המצב כאן, ולכן אני תוהה, אבל הניסוחים המאד מוטים שיווקית של הכתבה מעוררים חשד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אני מסכים איתך חלקית, אבל שאר המדדים שהזכרת לא נמדדים על ידי Netflix, אז אין איך להתייחס אליהם.
זה נכון שהנוסח שיווקי מאוד לטובת פרטנר, אבל למי איכפת? אתה קורא מיומן וטכני ולכן זה לא משפיע עליך.
זה נכון שהנוסח שיווקי מאוד לטובת פרטנר, אבל למי איכפת? אתה קורא מיומן וטכני ולכן זה לא משפיע עליך.
- DanielGR
- גורו רשתות

אתה צודק. עלי זה לא משפיע, אבל כן אכפת לי מהרבה אחרים שכתבה כזו משפיעה עליהם. שיבחרו בפרטנר באופן מושכל, ומהסיבות הנכונות - לא ככה.