TCL 65C745 תוכן לא לגמרי רציף
-
ronny54
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- שם מלא: רון
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי.
יש ברשותי מסך TCL 65C745 ולפעמים כשאני צופה בטלויזיה אז התוכן שם טיפה מרוח ולא מפוקס בעת תזוזת המצלמה.
אני חושב שזה קורה כאשר האיכות של התוכן לא גבוהה (720p) וכשזה full hd או 4k, המצב הנ"ל לא קורה. אני מאמין שזאת איזושהי בעיה בהגדרות, שהפעלתי איזושהי אפשרות ולא בעיה במסך עצמו כי לא ראיתי תלונות על זה.
אשמח לעזרה
יש ברשותי מסך TCL 65C745 ולפעמים כשאני צופה בטלויזיה אז התוכן שם טיפה מרוח ולא מפוקס בעת תזוזת המצלמה.
אני חושב שזה קורה כאשר האיכות של התוכן לא גבוהה (720p) וכשזה full hd או 4k, המצב הנ"ל לא קורה. אני מאמין שזאת איזושהי בעיה בהגדרות, שהפעלתי איזושהי אפשרות ולא בעיה במסך עצמו כי לא ראיתי תלונות על זה.
אשמח לעזרה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
ככל הנראה מנגנון שיפור תמונה שמתקשה. תנסה לבטל
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני לא בטוח. אין לי את הטלוויזיה הזו...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
גם ב 65C935 שלי יש את אותה התופעה לפעמים עד שמבטלים כל אפקט החלקת תמונה. אנשים חושבים שהם מרמים את המערכת עי רכישת TCL בחצי מחיר ביחס לסוני אבל בסוף מבינים שהם רימו רק את עצמם. החסרון הכי בולט ב TCL זה מעבד תמונה שמפגר ביחס לחברות אחרות ב 20 שנה. המסכים שלהם טובי מאד בתור מוניטור למחשב ששם הכל מבוטל והמטרה להציג תמונה מכרטיס המסך. אני משתמש בה בחדר עבודה למחשב ומשחקים ובשביל זה היא מעולה. לסרטים וסדרות עדיף להשקיע בחברה רצינית כמו סוני.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה מנגנון החלקת תמונה שכנראה מופעל אצלך - חפש בהגדרות תמונה ונסה לבטל09/01/2024 13:17ronny54 כתב: היי.
אשמח לעזרה...
Press the “Settings” button (a gear) on your remote.
Select “Display & Sound”
Select “Picture” and “Advanced Picture Settings”
Under “Advanced Picture Settings,” switch motion smoothing features (i.e. Motion Enhancement, Motion Clearness) to “Off”
-
ronny54
- חבר פעיל

11/01/2024 15:19oris74 כתב: זה מנגנון החלקת תמונה שכנראה מופעל אצלך - חפש בהגדרות תמונה ונסה לבטל
Press the “Settings” button (a gear) on your remote.
Select “Display & Sound”
Select “Picture” and “Advanced Picture Settings”
Under “Advanced Picture Settings,” switch motion smoothing features (i.e. Motion Enhancement, Motion Clearness) to “Off”...
אם אני מכבה אותו, זה לא מונע מהmemc לא לפעול? זה לא יימרח לי את התמונה כשהתנועה מהירה, לדוג' בסרטים של מירוצים וכאלה?
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
בכל מקרה מומלץ לבטל את כל מנגנוני החלקת התמונה...11/01/2024 11:55יהלי ב כתב: גם ב 65C935 שלי יש את אותה התופעה לפעמים עד שמבטלים כל אפקט החלקת תמונה. אנשים חושבים שהם מרמים את המערכת עי רכישת TCL בחצי מחיר ביחס לסוני אבל בסוף מבינים שהם רימו רק את עצמם. החסרון הכי בולט ב TCL זה מעבד תמונה שמפגר ביחס לחברות אחרות ב 20 שנה. המסכים שלהם טובי מאד בתור מוניטור למחשב ששם הכל מבוטל והמטרה להציג תמונה מכרטיס המסך. אני משתמש בה בחדר עבודה למחשב ומשחקים ובשביל זה היא מעולה. לסרטים וסדרות עדיף להשקיע בחברה רצינית כמו סוני....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כרגע אתה לא מרוצה מהתמונה כשהמנגנון עובד אז אתה חושש שלא תהיה מרוצה כשלא יעבוד ?
תנסה ותראה איזו תוצאה אתה מעדיף...
תנסה ותראה איזו תוצאה אתה מעדיף...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדיוק מה שבאתי לכתוב12/01/2024 12:00ChinggisKhan כתב: כרגע אתה לא מרוצה מהתמונה כשהמנגנון עובד אז אתה חושש שלא תהיה מרוצה כשלא יעבוד ?
תנסה ותראה איזו תוצאה אתה מעדיף......
-
ronny54
- חבר פעיל

הבעיה באמת נבעה ממנגנון החלקת התמונה. כאשר כיביתי אותו זה נפסק. מישהו יודע להסביר למה זה קורה? האם מנגנון החלקת התמונה לא אמור למנוע בעיות כאלו?
בסרטים לדוגמה זה לא קורה ובחלק מהסצינות כאשר אני מפעיל אותו, התמונה באמת הרבה יותר חלקה.
בסרטים לדוגמה זה לא קורה ובחלק מהסצינות כאשר אני מפעיל אותו, התמונה באמת הרבה יותר חלקה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

התוכנה והחומרה של מעבד טוב יקרות אבל נייר הפרסום אוכל הכל אז מכניסים מוצרים לא טובים או לא שלמים.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
כי החלקה ופוקוס זה הפכים. המנגון עושה את מה שהוא אמור לעשות... עדיין לא מבין איך הדבר הזה דולק בברירת מחדל במסכים. היתרון היחיד שהיה לו (כשיש פער בין קצב הפריימים של התוכן לזה של המסך) לא רלבנטי כבר בערך עשור.14/01/2024 16:43ronny54 כתב: הבעיה באמת נבעה ממנגנון החלקת התמונה. כאשר כיביתי אותו זה נפסק. מישהו יודע להסביר למה זה קורה? האם מנגנון החלקת התמונה לא אמור למנוע בעיות כאלו?
בסרטים לדוגמה זה לא קורה ובחלק מהסצינות כאשר אני מפעיל אותו, התמונה באמת הרבה יותר חלקה....