סאב לגוגל הום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yossi_001 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי צמד רמקולים Google Nest מחוברים ל-Home בתצורה של סטריאו, בחדר השינה. אני מעוניין להוסיף להם סאב וופר. מחיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך שהסאב יהיה chromecast enabled subwoofer - רק שאין לי מושג מה זה אומר. כל סאב שיודע להתחבר בבלוטוס יתאים? האם יש המלצות איזה סאבים אני יכול לחבר?

תודה!

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #2 

אל תיפגע... יש לי 3 חתיכות כאלו בבית

הדבר האחרון שאפשר להגיד על המוצר הזה, זה שהשמע איכותי או מתקרב לזה

הרמקולים האלו נשמעים כמו טרנזיסטור משנות השבעים ושם סאב לא ישנה את זה

yossi_001 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני ממש לא נפגע, לא אני ייצרתי אותם 😃
הם לא רציניים ולא נועדו להיות מערכת עיקרית, אבל הם מספיק טובים לחדר השינה בעיני.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #4 

יש את זה למשל, לא שברור לי למה שתרצה לעשות את זה. כבר עדיף לשים מקרן קול נורמלי עם תמיכה ב-Google Assistant, במקום כל הסט.

yossi_001 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה.

הסיבה היא בעיקר עיצובית, אין לי מקום "טוב" בשביל משהו כמו מקרן קול או רמקולים רציניים בחדר השינה, והנסט מתאימים בול מהבחינה הזו. בסופו של דבר זאת מערכת לחדר השינה, מנגנת קצת אמביאנס ושירים בזמן מקלחת או צחצוח שיניים, לא משהו רציני. המערכת הרצינית נמצאת בסלון, והיא כמובן לא בליגה של אלה.

לגבי ההמלצה שנתת - כל סאב wireless יתאים? כל אחד שיש לו בלוטוס? אפשר בבקשה הסבר מה זה ה-chromecast הזה שאמור להיות לו?

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

לא כל סאב אלחוטי יתאים, אתה צריך אחד שיודע לעבוד עם chromecast (בגדול מאוד: שיטת השידור של גוגל להשמעת מוזיקה או צפיה בתוכן במכשירים ללא חיבור פיזי, כמו AirPlay של Apple).
אגב, אני לא ממש מסכים עם @ahersko, אם הבנתי נכון יש לך את הנסט הגדולים ולא הקטנים השטוחים. אם כן, זה רמקול שדווקא מאוד מפתיע ביכולות שלו (ביחס לגודל למחיר וכו׳). יש לי גם כזה וגם את הנסט השטוח וזה שמיים וארץ.
הסאב ששלחו פה בשרשור יכול להתאים וגם נראה שתפרו אותו במיוחד לזה (מידות קטנות במיוחד), לא ראיתי את המחיר שלו אבל אני מניח שהוא יהיה יקר מאוד ביחס לתמורה.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #7 

מוכרים את הסאב הזה בארץ ב-2000 ₪: https://www.acustimeni.co.il/items/4865 ... -Micro-Sub
לא יודע אם זה שווה את זה.

yossi_001 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

07/01/2024 21:42  
PCingAddict כתב:
אם הבנתי נכון יש לך את הנסט הגדולים ולא הקטנים השטוחים. אם כן, זה רמקול שדווקא מאוד מפתיע ביכולות שלו (ביחס לגודל למחיר וכו׳). יש לי גם כזה וגם את הנסט השטוח וזה שמיים וארץ.
...
נכון. הנסט הגדולים יותר. גם לדעתי הסאונד שלהם הוא סבבה, לפחות לחדר השינה ובתצורת סטריאו. בסופו של דבר זה חדר קטן, ואני מחפש בו רק צליל נקי, לא ממש מזיז לי מתמונת סטריאו, במה, אימג' וכדומה - אלה בסך הכל רמקולים שמונחים לשני צידי המיטה.
08/01/2024 10:27  
dr0r כתב:
מוכרים את הסאב הזה בארץ ב-2000 ₪: https://www.acustimeni.co.il/items/4865 ... -Micro-Sub
לא יודע אם זה שווה את זה.
...
תודה רבה. יש עוד אפשרויות? משהו טיפה גדול יותר?
אגב, באמת נראה שהמחיר שלו נראה קצת מוגזם בשביל סאב מיקרו.

yossi_001 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אשמח לשמוע אם יש אפשרויות אחרות, חיפשתי ולא מצאתי סאבים אחרים שעובדים עם ה-HOME.
אף אחד לא חיבר סאב למערכת כזו?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”