סאב לגוגל הום
-
yossi_001
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש לי צמד רמקולים Google Nest מחוברים ל-Home בתצורה של סטריאו, בחדר השינה. אני מעוניין להוסיף להם סאב וופר. מחיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך שהסאב יהיה chromecast enabled subwoofer - רק שאין לי מושג מה זה אומר. כל סאב שיודע להתחבר בבלוטוס יתאים? האם יש המלצות איזה סאבים אני יכול לחבר?
תודה!
תודה!
-
yossi_001
- חבר שרק התחיל

תודה רבה.
הסיבה היא בעיקר עיצובית, אין לי מקום "טוב" בשביל משהו כמו מקרן קול או רמקולים רציניים בחדר השינה, והנסט מתאימים בול מהבחינה הזו. בסופו של דבר זאת מערכת לחדר השינה, מנגנת קצת אמביאנס ושירים בזמן מקלחת או צחצוח שיניים, לא משהו רציני. המערכת הרצינית נמצאת בסלון, והיא כמובן לא בליגה של אלה.
לגבי ההמלצה שנתת - כל סאב wireless יתאים? כל אחד שיש לו בלוטוס? אפשר בבקשה הסבר מה זה ה-chromecast הזה שאמור להיות לו?
הסיבה היא בעיקר עיצובית, אין לי מקום "טוב" בשביל משהו כמו מקרן קול או רמקולים רציניים בחדר השינה, והנסט מתאימים בול מהבחינה הזו. בסופו של דבר זאת מערכת לחדר השינה, מנגנת קצת אמביאנס ושירים בזמן מקלחת או צחצוח שיניים, לא משהו רציני. המערכת הרצינית נמצאת בסלון, והיא כמובן לא בליגה של אלה.
לגבי ההמלצה שנתת - כל סאב wireless יתאים? כל אחד שיש לו בלוטוס? אפשר בבקשה הסבר מה זה ה-chromecast הזה שאמור להיות לו?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לא כל סאב אלחוטי יתאים, אתה צריך אחד שיודע לעבוד עם chromecast (בגדול מאוד: שיטת השידור של גוגל להשמעת מוזיקה או צפיה בתוכן במכשירים ללא חיבור פיזי, כמו AirPlay של Apple).
אגב, אני לא ממש מסכים עם @ahersko, אם הבנתי נכון יש לך את הנסט הגדולים ולא הקטנים השטוחים. אם כן, זה רמקול שדווקא מאוד מפתיע ביכולות שלו (ביחס לגודל למחיר וכו׳). יש לי גם כזה וגם את הנסט השטוח וזה שמיים וארץ.
הסאב ששלחו פה בשרשור יכול להתאים וגם נראה שתפרו אותו במיוחד לזה (מידות קטנות במיוחד), לא ראיתי את המחיר שלו אבל אני מניח שהוא יהיה יקר מאוד ביחס לתמורה.
אגב, אני לא ממש מסכים עם @ahersko, אם הבנתי נכון יש לך את הנסט הגדולים ולא הקטנים השטוחים. אם כן, זה רמקול שדווקא מאוד מפתיע ביכולות שלו (ביחס לגודל למחיר וכו׳). יש לי גם כזה וגם את הנסט השטוח וזה שמיים וארץ.
הסאב ששלחו פה בשרשור יכול להתאים וגם נראה שתפרו אותו במיוחד לזה (מידות קטנות במיוחד), לא ראיתי את המחיר שלו אבל אני מניח שהוא יהיה יקר מאוד ביחס לתמורה.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
מוכרים את הסאב הזה בארץ ב-2000 ₪: https://www.acustimeni.co.il/items/4865 ... -Micro-Sub
לא יודע אם זה שווה את זה.
לא יודע אם זה שווה את זה.
-
yossi_001
- חבר שרק התחיל

נכון. הנסט הגדולים יותר. גם לדעתי הסאונד שלהם הוא סבבה, לפחות לחדר השינה ובתצורת סטריאו. בסופו של דבר זה חדר קטן, ואני מחפש בו רק צליל נקי, לא ממש מזיז לי מתמונת סטריאו, במה, אימג' וכדומה - אלה בסך הכל רמקולים שמונחים לשני צידי המיטה.07/01/2024 21:42PCingAddict כתב: אם הבנתי נכון יש לך את הנסט הגדולים ולא הקטנים השטוחים. אם כן, זה רמקול שדווקא מאוד מפתיע ביכולות שלו (ביחס לגודל למחיר וכו׳). יש לי גם כזה וגם את הנסט השטוח וזה שמיים וארץ....
תודה רבה. יש עוד אפשרויות? משהו טיפה גדול יותר?08/01/2024 10:27dr0r כתב: מוכרים את הסאב הזה בארץ ב-2000 ₪: https://www.acustimeni.co.il/items/4865 ... -Micro-Sub
לא יודע אם זה שווה את זה....
אגב, באמת נראה שהמחיר שלו נראה קצת מוגזם בשביל סאב מיקרו.