מצבי שמע של מגבר
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ה PURE זה כאשר אתה רוצה לשמוע מוסיקה נקיה ללא קשר לפורמט הקובץ.בדנון מתנגן בדרך כלל פורמט הקובץ המקורי ואתה יכול לשנות ,זה כתוב לך על הצג או תלחץ בשלט על info וגם שם רשום איזה פורמט מתנגן וכמה רמקולים
סליחה לא הבנתי לגבי PURE
מה הכונה נקיה לא קשר לפורמט?
אם הקובץ משודר ב5 ערוצים אז מה יקרה במקרה הזה במצב PURE .
לגבי מצבי שמע אם אני רואה סרט איך אני יודע מה הפורמט המקורי שלו כי יש במגבר כמה מצבי שמע במצב סרט
תודה
לגבי מצבי שמע אם אני רואה סרט איך אני יודע מה הפורמט המקורי שלו כי יש במגבר כמה מצבי שמע במצב סרט
תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
שים על מצב DIRECT, לא PURE06/01/2024 17:40alkobi כתב: שאני צופה בסרט מוזיקה
איך אני מקבל את הסאונד המקורי של המקור
מגבר דנון
האם זה מצב PURE?
אם כן איך אני יודע מה המצב משודר למגבר ?...
או, מצב AUTO
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
במצב אוטומאטי, הרסיבר מנגן את הפורמט שהמקור שולח אליו, תוך ביצוע התיקונים השמורים ברסיבר שביצע הכיול של הרסיבר עם המיקרופון.07/01/2024 8:07alkobi כתב: סליחה לא הבנתי לגבי PURE
תודה...
מצב Direct עוקף את תיקוני הכיול ומנגן את התוכן שהמקור שולח, כמו שהוא, תוך התעלמות מנתוני הכיול של הרסיבר. משתמשים בו בעיקר בסטריאו.
מצב Pure הוא כמו Direct, אבל בנוסף לאי שימוש בנתוני הכיול, הוא גם מכבה מעגלים מסויימים בתוך הרסיבר, שאין צורך בשימוש בהם, כדי לנסות להקטין רעש שהם יכולים להוסיף לאודיו המנוגן. (זה טוב רק אם יש לך רמקולים באמת יקרים וטובים)