ראוטר של סלקום - 100 מגה ברשת ביתית
שלום לכולם,
כרגע עם ראוטר של סלקום f@st5395, הנחושת רגילה 100 מגה, לראוטר הזה יש פורטים של 1gbps ב Lan הביתי אבל כל מה שאני מקבל זה רק 100.
ניסיתי לאפס את הראוטר ולחבר הכל מחדש, מקבל 1000 אבל מיד אחרי איזה אתחול או כשעובר זמן מה זה יורד ל 100, מה יכולה להיות הסיבה ? (חיברתי גם פורט פורט כל פעם, לא עזר).
תודה
כרגע עם ראוטר של סלקום f@st5395, הנחושת רגילה 100 מגה, לראוטר הזה יש פורטים של 1gbps ב Lan הביתי אבל כל מה שאני מקבל זה רק 100.
ניסיתי לאפס את הראוטר ולחבר הכל מחדש, מקבל 1000 אבל מיד אחרי איזה אתחול או כשעובר זמן מה זה יורד ל 100, מה יכולה להיות הסיבה ? (חיברתי גם פורט פורט כל פעם, לא עזר).
תודה
כאן כדי לציין שאני עם בדיוק אותה בעיה - כשאני מתחבר ישירות לראוטר ב-LAN זה עובד חלק, כשזה דרך נקודות התקשורת בקיר אז זה מוגבל ל-100 מ"ב.06/01/2024 17:03shimigg כתב: שלום לכולם,
תודה...
אילו כבלים מותקנים אצלך? האם ניסית להחליף אותם?
אצלי כל המכשירים שמחוברים ב LAN מקבלים הגבלה ל 100 מגה, כשדיברתי עם התמיכה של סלקום הם אמרו שככה זה , מאוד מוזר כשבראוטר הקודם שלהם קיבלתי ברשת הפנימית 1000 מגה.
במקרה שלך לדעתי זה יותר קשור לחיווט של הנקודה בקיר,
תעשה בדיקה עם כבל ארוך של cat5e לפחות ותחבר ישירות מהציוד שלך לראוטר ותראה על כמה מסתנכרן, לדעתי כשאתה עובר דרך הנקודה בקיר החיווט הוא לא שלם.
וכן , במקרה שלי קניתי כבלים חדשים, חיברתי מכשירים אחד אחד והתוצאה זהה, מה שמצחיק זה שאם אני מאפס את הראוטר זה מסתנכרן על 1000, עד האתחול הבא שלו..........
במקרה שלך לדעתי זה יותר קשור לחיווט של הנקודה בקיר,
תעשה בדיקה עם כבל ארוך של cat5e לפחות ותחבר ישירות מהציוד שלך לראוטר ותראה על כמה מסתנכרן, לדעתי כשאתה עובר דרך הנקודה בקיר החיווט הוא לא שלם.
וכן , במקרה שלי קניתי כבלים חדשים, חיברתי מכשירים אחד אחד והתוצאה זהה, מה שמצחיק זה שאם אני מאפס את הראוטר זה מסתנכרן על 1000, עד האתחול הבא שלו..........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
במדריך המשתמש מופיע חיבור WAN של 1 גיגה ושני חיבורי LAN של 100 מגה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קח כבל רשת קצר ותקין תחבר אותו בין המחשב לראוטר ותבדוק מה קורה.
ירידת קצב תקשורת מ-1000 ל-100 בד"כ עקב בעיה בכבל רשת לא טוב.
ירידת קצב תקשורת מ-1000 ל-100 בד"כ עקב בעיה בכבל רשת לא טוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כשעשיתי חיפוש הוא מצא לי ראוטר אחר ולא שמתי לב, F@st 5355. בגוגל אין דגם כמו שרשמת.