תשתית אינטנרט סיביפ פרטנר לעומת סלקום
כרגע אני מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר ב-600M
קיבלתי הצעת מחיר לחיבור לסיבים של סלקום ב-1000M באותו מחיר.
הנציג של פרטנטר טוען שלהם יש חיבור ישיר P2P , לעומת סלקום שהתשתית שלה היא GPON.
זה נכון?
באמת פרטנט נותנת לי 600M שהם רק שלי ואני לא מתחלק עם שאר הבניין?
הנציג של סלקום טוען שמאוד קשה לו להאמין שפרטנטר באמת נותנת לי P2P ושכל החברות נותנות לצרכן הביתי את אותו תשתית סיבים.
קיבלתי הצעת מחיר לחיבור לסיבים של סלקום ב-1000M באותו מחיר.
הנציג של פרטנטר טוען שלהם יש חיבור ישיר P2P , לעומת סלקום שהתשתית שלה היא GPON.
זה נכון?
באמת פרטנט נותנת לי 600M שהם רק שלי ואני לא מתחלק עם שאר הבניין?
הנציג של סלקום טוען שמאוד קשה לו להאמין שפרטנטר באמת נותנת לי P2P ושכל החברות נותנות לצרכן הביתי את אותו תשתית סיבים.
- robert7
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- שם מלא: Robert
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
בחיבור GPON הסיב מקבל רוחב פס של 2.5 ג'יגה שמתחלק בין כל השכנים.
בחיבור P2P הבניין מקבל סיב אחד ברוחב פס לא ידוע (איפשהו בין 1 ל10 ג'יגה) שגם מתחלק בין כל השכנים.
חיבור P2P הוא יותר אמין בין היתר כי אין בו צורך בחייגן. אבל במקרה של הפסקת חשמל הוא נופל. (אם יש לך אל פסק חיבור GPON יכול להמשיך לעבוד גם במהלך הפסקת חשמל)
כך שטכנולוגית אין יתרון מהותי לאף אחת מהשיטות.
נכון להיום פרטנר זה ספק האינטרנט הטוב ביותר בישראל (מבחינת ניתוב לחו"ל). סלקום מספר 2.
בחיבור P2P הבניין מקבל סיב אחד ברוחב פס לא ידוע (איפשהו בין 1 ל10 ג'יגה) שגם מתחלק בין כל השכנים.
חיבור P2P הוא יותר אמין בין היתר כי אין בו צורך בחייגן. אבל במקרה של הפסקת חשמל הוא נופל. (אם יש לך אל פסק חיבור GPON יכול להמשיך לעבוד גם במהלך הפסקת חשמל)
כך שטכנולוגית אין יתרון מהותי לאף אחת מהשיטות.
נכון להיום פרטנר זה ספק האינטרנט הטוב ביותר בישראל (מבחינת ניתוב לחו"ל). סלקום מספר 2.
תשאל את נציג פרטנר בכמה מחובר המתג שלהם לכיוון פרטנר ותחלק את זה במספר הלקוחות בבניין, אצלי בבניין ה uplink של 1GB וזה מתחלק בין כל הדיירים שהתחברו...
"סיב פרטי" בפרטנר זה תרגיל שיווקי ממש טוב אך הטעיה גסה.
"סיב פרטי" בפרטנר זה תרגיל שיווקי ממש טוב אך הטעיה גסה.
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .