שלום לכולם,
אז היום שמים אצלי ברחוב תשתית של HOT סיבים,
יש לי בארון תקשורת תשתית בזק סיבים, אך היא לא מחוברת (בלי הקופסת חשמל)
1. יש דרך לזרז את בזק לחבר את הסיבים?
2. לאיזו חברות אני אוכל להתחבר אחרי שתיהיה לי את התשתית של הוט סיבים ? (הבנתי שיש בינהם הסכמים )
3. איזו חברה הכי מומלצת לי, בהנחה שאני מחפש, את העלאה המקסימלית שאפשר לקבל?
4. איזו חברה הכי מומלצת לי בהנחה שאני מתפשר על העלאה, לוקח רק 1gig הורדה, ומחפש את החברה הזולה ביותר?
5. אני רוצה להתעסק בכמה שפחות ציוד של החברה, ובכלל יש לי deco שאני מעוניין להמשיך להשתמש בו. האם זה אפשרי? ואם כן, מה עליי לבקש מהחברה? (אני מניח שצריך ויזלן. או משהו כזה)
6. בהמשך לשאלה הקודמת, כיצד אני מגדיר את החיבור בראוטר (כלומר מה החייגן ?)
תודה רבה לכל העוזרים.
סיבים אופטיים - למי אני יכול להתחבר?
- kolo_lo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- שם מלא: ראם
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתר "כמה זה" משווה מחירים וחבילות של כל חברות התקשרות.
מכיוון שאני לא מכיר את תשתית הוט כל העצות מפה והלאה הם על תשתית בזק.
הסוסים במרוץ הם, בזק,סלקום,פרטנר,גילת טלקום, למשתמש הפשוט כולן אותו דבר.
מי שמתקינה לך לבית סיב בחינם, היא הזוכה במקצה חיבור התשתית.
מי שנותנת לך את המחיר הנמוך ביותר לחודש, היא הזוכה במקצה תשלום חודשי. (לפעמים אפשר לקבל בחברה יקרה חודשיים בחינם ואז לעבור חברה לזולה ביותר)
החברות בזק וגילת טלקום מאפשרות לך להשתמש במתאם סיב פרטי, סלקום ופרטנר מספקות לך אותו בחינם או במחיר אפסי.
אחרי המתאם סיב אתה יכול להשתמש בציוד פרטי ללא הגבלה, אם אתה קונה ראוטר תבדוק בפורום שהוא יעבוד עם המתאם סיב שיש לך, הפורום פה מלא בחסרי מזל.
מתאם סיב פרטי תומך בזק עולה באלי בערך 80 ש"ח, וראוטר טוב של שיאומי עולה בערך 160 (התפריט בסינית).
החיבור לחייגן מתבצע בראוטר.
מכיוון שאני לא מכיר את תשתית הוט כל העצות מפה והלאה הם על תשתית בזק.
הסוסים במרוץ הם, בזק,סלקום,פרטנר,גילת טלקום, למשתמש הפשוט כולן אותו דבר.
מי שמתקינה לך לבית סיב בחינם, היא הזוכה במקצה חיבור התשתית.
מי שנותנת לך את המחיר הנמוך ביותר לחודש, היא הזוכה במקצה תשלום חודשי. (לפעמים אפשר לקבל בחברה יקרה חודשיים בחינם ואז לעבור חברה לזולה ביותר)
החברות בזק וגילת טלקום מאפשרות לך להשתמש במתאם סיב פרטי, סלקום ופרטנר מספקות לך אותו בחינם או במחיר אפסי.
אחרי המתאם סיב אתה יכול להשתמש בציוד פרטי ללא הגבלה, אם אתה קונה ראוטר תבדוק בפורום שהוא יעבוד עם המתאם סיב שיש לך, הפורום פה מלא בחסרי מזל.
מתאם סיב פרטי תומך בזק עולה באלי בערך 80 ש"ח, וראוטר טוב של שיאומי עולה בערך 160 (התפריט בסינית).
החיבור לחייגן מתבצע בראוטר.
1. לא ככל הידוע לי, אבל הרבה פעמים בזק התעוררו אחרי שהמתחרים פרסו תשתית.
2. על תשתית הוט אפשר להתחבר רק עם הוט.
3. אפשר לקבל כל מיני חיבורים עסקיים, אבל זה ברמות מחירים אחרות. החיבורים הביתיים הם סטנדרטיים ודומים בכל החברות.
4. סקר שוק וקבלת הצעות.
5. למעט בתשתית הוט בחברות האחרות אתה יכול לקנות או לשכור "ממיר סיבים" שאליו נכנס הסיב וממנו יוצא כבל רשת אל הנתב.
6. התשובה תלויה בתשתית ובספק ששתתחבר אליו. אם יש צורך בחייגן אתה בדרך כלל מגדיר אותו בנתב שלך עם פרטי ההתחברות.
2. על תשתית הוט אפשר להתחבר רק עם הוט.
3. אפשר לקבל כל מיני חיבורים עסקיים, אבל זה ברמות מחירים אחרות. החיבורים הביתיים הם סטנדרטיים ודומים בכל החברות.
4. סקר שוק וקבלת הצעות.
5. למעט בתשתית הוט בחברות האחרות אתה יכול לקנות או לשכור "ממיר סיבים" שאליו נכנס הסיב וממנו יוצא כבל רשת אל הנתב.
6. התשובה תלויה בתשתית ובספק ששתתחבר אליו. אם יש צורך בחייגן אתה בדרך כלל מגדיר אותו בנתב שלך עם פרטי ההתחברות.
- robert7
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- שם מלא: Robert
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
הוט עובדת על התשתית של UNLIMITED (IBC). על אותה התשתית אפשר להתחבר גם דרך סלקום, פרטנר וגם דרך כמה חברות קטנות.
תתחבר דרך החברה שנותנת לך התקנה בחינם. אם תמצא חברה יותר זולה בתשלום החודשי - תעבור אליה אחרי כמה חודשים.
כל החברות מציעות חבילה של 1 ג'יגה הורדה עם 100 או 250 מגה העלאה (לבחירתך). בסלקום יש גם חבילה של 5 ג'יגה הורדה 1 ג'יגה העלאה. צריך ציוד מתאים בשביל לנצל את המהירות של 5 ג'יגה, אבל עם ציוד לא מתאים החבילה הזאת תעבוד בתור 1 ג'יגה סימטרי.
ארונות התקשורת של בזק סיבים לא מצריכים חיבור לחשמל - החיבור הוא אופטי בלבד.
תתחבר דרך החברה שנותנת לך התקנה בחינם. אם תמצא חברה יותר זולה בתשלום החודשי - תעבור אליה אחרי כמה חודשים.
כל החברות מציעות חבילה של 1 ג'יגה הורדה עם 100 או 250 מגה העלאה (לבחירתך). בסלקום יש גם חבילה של 5 ג'יגה הורדה 1 ג'יגה העלאה. צריך ציוד מתאים בשביל לנצל את המהירות של 5 ג'יגה, אבל עם ציוד לא מתאים החבילה הזאת תעבוד בתור 1 ג'יגה סימטרי.
ארונות התקשורת של בזק סיבים לא מצריכים חיבור לחשמל - החיבור הוא אופטי בלבד.